publika poszła masowo siku? trochę serce pęka jak się na to patrzy...
już działa, zresetowałem przeglądarkęramonoth pisze:Jest OK, widzę wielką pupę :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
już działa, zresetowałem przeglądarkęramonoth pisze:Jest OK, widzę wielką pupę :)
Siku czy nie siku, nie jest to przyjemny widok.nightspiryt pisze:udław się ;)publika poszła masowo siku? trochę serce pęka jak się na to patrzy...
frekwencja żałosna, nie dziwota bo wszystkie gimbusy już do domu pojechałynightspiryt pisze:udław się ;)
publika poszła masowo siku? trochę serce pęka jak się na to patrzy...
no wiadomo, że stare czasy nie wrócą (i naturalnie nie dotyczy to tylko FF), ale wg. mnie teraz bronią się dosyć dobrze. nie złagodzili brzmienia, ciągle jednak trochę eksperymentują i odświeżają starą formułę, a trzon zespołu jest jednak ten sam (burt i dino)empir pisze: widziałem ich na metalmanii 96 - wtedy w setliście mieli same dobre kawałki i skład sensowny, tera trocha chujnia
ten soundtrack jest rewelacyjny! napalmy i type o negative też tam sąBlock69 pisze:O kurwa, nawet sample z Mortal Kombat mają.
(haha, patrze na mc z soundtrackiem i faktycznie tam są)
Haha, czyli okazuje się, że FEAR FACTORY to jeden z pierwszych metalowych zespołów jakie usłyszałem, bo kupiłem ten składak w okolicach premiery filmu i miałem mniej niż 10 lat :)nightspiryt pisze:ten soundtrack jest rewelacyjny! napalmy i type o negative też tam sąBlock69 pisze:O kurwa, nawet sample z Mortal Kombat mają.
(haha, patrze na mc z soundtrackiem i faktycznie tam są)