AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Re: AZARATH
Ta, Azarath i Mastiphal wystają jak durne ;)
- Kraft
Hej, ja bym nie miał nic przeciwko gdyby digisraki były i dwa razy większe od zwykłych jewelcase'ów, bo to pozwala lepiej docenić grafiki chociażby, ale niech to będzie jakoś ustandaryzowane :)
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Dragazes
- w mackach Zła
Ładnie ten digibook wygląda, ale wkurza mnie, że nie mieści się na półce (tak jak Mastiphal i Morowe). Gdyby był ciut mniejszy to byłoby ok.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Najlepiej jakby wygladaly jak digibooki Autopsy, Abscess - to sa idealne digibooki, te sa jakies takie alternatywne. Zreszta to samo z ostatnim wydawnictwem Non Opus Dei, to sie dupy nie trzyma (chodzi tylko i wylacznie o rozmarowke, bo zawartosc graficzna i muzyczna sa zajebiste).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Trzymam to w szafie luzem, a CD na szpuli, bo inaczej to bym zapomniał, że to mam.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
odśnieżałem sobie dyske azarath i mam dylemat co wyżej postawić - D.I.E. czy Infernal Blasting? Headcrab pomożesz? :-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
- zahartowany metalizator
ja bym postawił wyżej d.i.e za baptajzd in de sperm of de antkrajst
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Oczywiście, że IB >>>>> DIE
- Castor
Dewil Stygmata też rozdupca na atomy, ale ogólnie to:vicek pisze:ja bym postawił wyżej d.i.e za baptajzd in de sperm of de antkrajst
....przede wszystkim za klimat.Foxhound pisze:IB >>>>> DIE

- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Nie ma się nad czym zastanawiać wiadomo,że Infernal !!!
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- witchfinder
IB = DIE >= DS >= PtB >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> BM
:)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: AZARATH
Nie pomogę bo mam na polce tylko DIE którego i tak mało słucham.manieczki pisze:odśnieżałem sobie dyske azarath i mam dylemat co wyżej postawić - D.I.E. czy Infernal Blasting? Headcrab pomożesz? :-)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
smutłem :-(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Herezjarcha
- w mackach Zła
prawdawitchfinder pisze:IB = DIE >= DS >= PtB >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> BM
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
100% prawdy. BM to się najwyżej na Paradę Równości nadaje.witchfinder pisze:IB = DIE >= DS >= PtB >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> BM
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Bez przesady. Co najwyżej dwa kawałki. Harvester of Flames i jeszcze jeden taki behemotowaty co to teraz tytułu nie pamiętam. Ale otwieracz czy Holy Possession chłoszczą aż miło. Z tym żeby podskoczyć do płyt z Brunem to zdecydowanie za mało.
- witchfinder
Dla mnie największą siłą Azarath na wcześniejszych płytach - właściwie wszystkich przed BM - była taka pierwotna dzikość, nieokrzesanie, niewyczerpalne pokłady wkurwienia i mocy. Naprawdę niewiele jest albumów z taką energią i dźwiękowym barbarzyństwem. To wszystko gdzieś uleciało na ostatniej, gdzie ta pozostała pustka została wypełniona jakimiś kombinacjami. Nie uważam BM za płytę słabą (konkretnie: można posłuchać, ale to średniak), natomiast nie ma ona startu do dowolnej z poprzedniczek. Pazur został zastąpiony nijakością.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
Niestety - ich przedostatnia płyta była już słabsza niż poprzednie, a ostatnia jest po prostu średnia. Obawiam się, że wraz z kolejnym albumem umieszczę ich pomiędzy Hate a Behemoth.