DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATHSPELL OMEGA
Od Duran Duran i new romantic to jest chyba bambus, ja jestem od Dethspel Omega ;>
woodpecker from space
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Oj, jeszcze trochę i zacznę wypuszczać bardzo silne przekazy podprogowe (w sumie to trochę śmierdząca sprawa, ale to już zupełnie inna kwestia ;)) ) . Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Z tego tematu, mimo wszystko, może jeszcze wyjść coś poważnego.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
DEATHSPELL OMEGA
morbid pisze:Maria jestem z Tobą...tez mam 34 lata :)
1978 najlepszy rocznik, same wybitne jednostki! :)
- Realista
Zaraz po roczniku 1980... wierz mi... Marzanna tak mówiła...
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tylko 88 o/ o/ o/
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeszcze chwila i dojdziemy do 98. I wtedy ktos mi pomoze odrobic prace domowa z matmy.
woodpecker from space
-
Daj z siebie więcej. Duzo więcej. To wciąz za mało. Wyjebałeś 66 postów i nic, a tymczasem w temacie girls girls girls koleś jako swojego pierwszego posta wrzucił cycatke i już się zaaklimatyzował. Ty sie tu produkujesz intelektualnie zamiast wrzucic jakies cycki do odpowiedniego tematu.Parasite pisze:Oj, jeszcze trochę i zacznę wypuszczać bardzo silne przekazy podprogowe (w sumie to trochę śmierdząca sprawa, ale to już zupełnie inna kwestia ;)) ) . Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Z tego tematu, mimo wszystko, może jeszcze wyjść coś poważnego.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Cycki wolę oglądać, macać, pieścić itp. w realnym życiu, taka jest miedzy innymi między nami różnica. I chuj. ;)
-
takiej riposty się spodziewałem.musisz sie sporo nauczyc jeszcze.jestes zbyt przewidywalny.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Wolę nie odkrywać od razu wszystkich asów, które posiadam w rękawie.
- Scaarph
fixedParasite pisze:Wolę nie odkrywać od razu wszystkich kutasów, które posiadam w rękawie.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
A zdawałoby się, że takie POWAŻNE forum ;)
Akurat w tym temacie, można by zrobić porządki.
-
- rasowy masterfulowicz
Ty masz wszelkiej maści apaszki, nie ja. :DTriceratops pisze:Od Duran Duran i new romantic to jest chyba bambus, ja jestem od Dethspel Omega ;>
HAILSA!!!!!
-
Akurat nie zalezy to od twoich dyrektyw. Jeszcze ogona nie masz obciętego. Na wszystko przyjdzie pora. Wynurzy sie Analny z lasu i zrobi co trzeba. Na razie pozwala na harce.Parasite pisze:A zdawałoby się, że takie POWAŻNE forum ;)
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
To właśnie miałem na myśli.
Tak ogólnie śmieszy mnie takie pierdzielenie nie na temat, dla samego pierdzielenia. Sam jestem śmieszny, więc póki co pasi mi. Jednak tak pierdzielić, to można wszędzie. Nie nudzi się wam tak długo takie haniebne, nieprzystające prawdziwym metalowym wojownikom postępowanie uskuteczniać? ;)
Tak ogólnie śmieszy mnie takie pierdzielenie nie na temat, dla samego pierdzielenia. Sam jestem śmieszny, więc póki co pasi mi. Jednak tak pierdzielić, to można wszędzie. Nie nudzi się wam tak długo takie haniebne, nieprzystające prawdziwym metalowym wojownikom postępowanie uskuteczniać? ;)
-
- mistrz forumowej ceremonii
fajne jest to zjawisko hipsterskiej nadwrazliwosci na to jak ten zespól sie zmienia i jaki jest jego status na niwie muzyki ekstremalnej.Jeszcze kilka lat temu rozmodleni fani bili piane i bylo och,ach,bosko,genialnie i nie wiadomo jak jeszcze.Dzisiaj DsO popadlo u co poniektórych w nielaske,za romans z melodia,za rzekomo rzewne pitu pitu i tego typu dyrdymaly.Bardzo zabawna sytuacja;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Ja sądzę, że będzie coraz śmieszniej (nie dla wszystkich oczywiście ;) ). Z tego co się orientuję, to nawet (czy może przede wszystkim) ONI (w sensie DsO) wielkie jaja sobie robią ;) Tylko prawdziwi wybrańcy są w stanie to dostrzec.[V] pisze:fajne jest to zjawisko hipsterskiej nadwrazliwosci na to jak ten zespól sie zmienia i jaki jest jego status na niwie muzyki ekstremalnej.Jeszcze kilka lat temu rozmodleni fani bili piane i bylo och,ach,bosko,genialnie i nie wiadomo jak jeszcze.Dzisiaj DsO popadlo u co poniektórych w nielaske,za romans z melodia,za rzekomo rzewne pitu pitu i tego typu dyrdymaly.Bardzo zabawna sytuacja;)
Ostatnio zmieniony 27-06-2012, 20:00 przez Parasite, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scaarph
mogę spytać skąd ta twoja orientacja? a jeśli to drogą dedukcji to mam rozumieć, że czujesz się jednym z tych prawdziwych wybrańców, tak?