HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Re: HATE
Przecież to właśnie na Morphosis kontynuowali styl zapoczątkowany na Anaclasis, a dopiero na Erebos zaczęli zmieniać i dodawać.nicram pisze:Ja też, choć od Morphosis nie mam już wielkiego hypa na ten zespół. Szkoda w sumie, że nie poszli drogą Anaclasis.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie zgodzę się zupełnie. Morphosis to jest melodyjna ciapka, nie mająca ani agresji ani grama chłodu swojej poprzedniczki. Poza tym z Anaclasis łączy ją tylko chyba Resurrection Machine. Więcej wspólnych mianowników między tymi dwiema płytami nie słyszę...:-)Kingu pisze:Przecież to właśnie na Morphosis kontynuowali styl zapoczątkowany na Anaclasis, a dopiero na Erebos zaczęli zmieniać i dodawać.nicram pisze:Ja też, choć od Morphosis nie mam już wielkiego hypa na ten zespół. Szkoda w sumie, że nie poszli drogą Anaclasis.
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
Jak tera nie przykurwią czymś przynajmniej na miarę Awakening... to pierdolę taki interes.
support music, not rumors
- Rattlehead
Tak tylko se pierdolę, zdaję sobie z tego sprawę że przepitolą jak ostatnimi czasy bywało.
- Adrian696
ja juz tych tytułow płyt nie pamietam, ale ta przedostatnia, to jeszcze taka zła nie byłaRattlehead pisze:Tak tylko se pierdolę, zdaję sobie z tego sprawę że przepitolą jak ostatnimi czasy bywało.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Rattlehead
Nie, no była była. Jakiś tam kawałek promujący płytę pamiętam, był całkiem okej, ale jako całość to uszy więdli.
- Maleficio
- Kontakt:
Podam track liste jeszcz raz
1. Watchful Eye Of Doom 2. Eternal Might 3. Alchemy Of Blood 4. Timeless Kingdom 5. Festival Of Slaves 6. Sadness Will Last Forever 7. Solarflesh 8. Endless Purity 9. Mesmerized 10. Hatehammer (bonus track) 11. Venom (bonus track) 12. Fall Of All Icons (bonus track)
1. Watchful Eye Of Doom 2. Eternal Might 3. Alchemy Of Blood 4. Timeless Kingdom 5. Festival Of Slaves 6. Sadness Will Last Forever 7. Solarflesh 8. Endless Purity 9. Mesmerized 10. Hatehammer (bonus track) 11. Venom (bonus track) 12. Fall Of All Icons (bonus track)
- Castor
- weteran forumowych bitew
mam podobnie.AroHien pisze:Nową płyte sprawdze. Jednak nie spodziewam się cudów. O ile jeszcze Morphosis była całkiem przyzwoita, to dosłuchanie ostatniej do końca było dla mnie cieżkim przeżyciem.