THE HAUNTING PRESENCE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

THE HAUNTING PRESENCE

08-01-2013, 09:15

Może i będę osamotniony, ale dla mnie to jedna z najciekawszych kapelek , jakie wyłuskalem w ubiegłym roku. Kolejny projekcik młodzieńca, którego chyba rodzice zamknęli z gitarami i reszta badziewia w pokoju i zapomnieli wypuścić a mianowicie niejaki Ghastly Apparition vel Hate Kommando Blasphemer vel Blasphemer Nuclearwhore of Black Blood czyli typ maczający swe paskudne przeszczepy w takich miłych załogach jak Nocturnal Blood czy Nuclear Desecration.
Wesoły Ghastly jako członek kółka wzajemnej adoracji wersja USA czyli Black Twilight Circle naklecił 3 materiały pełne black/ deathowego obłąkania, najlepszy jest split z kolejnym świeżym a zajebistym bandem Muknal- tasme zdzieram niemiłosiernie,ale i epka i demo o wyjatkowo wyrafinowanych tytułach doooobrze mi robią.
A pierwsze kolędy z brzegu z yt:

P.J.E.C.
White Pharaoh
postuje jak opętany!

Re: The Haunting Presence

08-01-2013, 09:27

Bardzo zacny projekt, riff z Malignant Curse From Beyond ze splitu z Muknal jest zwycięski. Generalnie cenię sobie wszystko, czy to Nocturnal Blood czy Nuclear Desecration.
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

08-01-2013, 09:35

Nuclear Desecration bardziej mi robił niż NB ale oba zacne. Ciekawi mnie ten Ghastly`owy Hate Kommand bo nie znam ani sekundki a pewnie kolejne podobne i dobre hah.
P.J.E.C.
White Pharaoh
postuje jak opętany!

08-01-2013, 09:40

No Nuclear Desecration jest przez mą osobę nieodżałowane, chłopaki bardzo solidnie rzeźbili w dźwiękach, no ale cóż, szkoda. Nocturnal Blood uważam jednak za godnego kontynuatora. Hate Kommand też nie słyszałem, ale chyba wiemy czego można się spodziewać.
Awatar użytkownika
Jaro 71
zaczyna szaleć

08-01-2013, 11:34

Split z Muknal w chuj dobry,ale Nuclear Desecration rządzi.THP trochę mniej się podoba.
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
ODPOWIEDZ