TAK.Te sceny z postaciami w maskach są takie jakby robiła je grupa 13 albo inna grupa szalikowców która akurat płynęła kanałem.Kicz.Z kolei te momenty gdy zespół gra w kościele i na ścianie pojawiają się te świetliste refleksy (nie wiem jak to inaczej nazwać) są bardzo,bardzo fajne.Ale nic to,sam utwór jest przepiękny i rokowania są bardzo dobre.
czas zrobić pre-order.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Ogólnie klipy DM ostatnich lat są przeciętne... Czasami wyskoczy perełka typu Wrong, Dream On czy OWILM. Reszta tak jakoś. Acha, jeszcze Suffer Well był niezły, bo z jajem.
Nic to. Oby reszta płyty była co najmniej tak udana jak Heaven.
[V] pisze:
TAK.Te sceny z postaciami w maskach są takie jakby robiła je grupa 13 albo inna grupa szalikowców która akurat płynęła kanałem.Kicz.Z kolei te momenty gdy zespół gra w kościele i na ścianie pojawiają się te świetliste refleksy (nie wiem jak to inaczej nazwać) są bardzo,bardzo fajne.Ale nic to,sam utwór jest przepiękny i rokowania są bardzo dobre.
[V] pisze:
czas zrobić pre-order.
klip jak klip ... ale numer jest świetny!
ZAJEBISTY JEST.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Dzisiaj wieczorem w Trójce u Kaczki poleciało Heaven (albo Angel - nie pamiętam, bo dużo mówił o 2 numerze, mogę się mylić). I tak trochę zapachniało mi "Exciterem", kurna to nie wróży dobrze... Obym się mylił!
KreatoR pisze:Dzisiaj wieczorem w Trójce u Kaczki poleciało Heaven (albo Angel - nie pamiętam, bo dużo mówił o 2 numerze, mogę się mylić). I tak trochę zapachniało mi "Exciterem", kurna to nie wróży dobrze... Obym się mylił!
ja kupilem singla w media marktcie sa 2 wersje jeden z heaven (ten kupilem) a drugi jakies remixy kazdy po 10.99
Kupiłem oba single, na jednym z nich jest "All that's mine", klawy numer ale moglby miec wiecej wokalnych hakow, wolalbym zeby byl bardziej chwytliwy. Z tego co opublikowali wroze, ze Delta Machine bedzie znakomicie grala.
Ostatnio zmieniony 03-03-2013, 10:17 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.