TEMPLE NIGHTSIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Re: TEMPLE NIGHTSIDE
mam nadzieję, że to były ruskie dzieci
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oż kurwa. VK nie dość, że figura na poziomie dwóch znamienitych bandów i dwóch dodatkowo zajebistych, to jeszcze zajebisty realizator dźwięku. To co wyśmienite w gruzie, mogło wyjść spod jego ręki. A tu taka akcja.
Dodam, że na swoim insta, z jakimś dzieciakiem się zbok pokazywał.
Dać go ukraińcom do rozwałki. Na raz. Tępa, zardzewiała kosa do rozprucia flaków to za mało.
Dodam, że na swoim insta, z jakimś dzieciakiem się zbok pokazywał.
Dać go ukraińcom do rozwałki. Na raz. Tępa, zardzewiała kosa do rozprucia flaków to za mało.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Pensjonariusze zakładów karnych zaopiekują się tym panem w odpowiedni sposób. Nic więcej nie trzeba.
Celem życia nie jest przeżycie.
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
The members of Temple Nightside were made aware of the actions of a now ex-band member earlier today.
We in no way support or condone his actions & behaviour, nor were we ever aware that this was something he was involved in. To be clear, the remaining members do not, and will never, support abuse in any form.
While we come to terms with this, the remaining members of Temple Nightside ask if could you respect our privacy at this time.