MARDUK- INFERNAL WAR- RAGNAROK 1.5.Poznań U BAZYLA

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: MARDUK- INFERNAL WAR- RAGNAROK 1.5.Poznań U BAZYLA

04-05-2018, 09:28

Anthropophagus pisze:Nie śmiałem się z syna Jakiego bo to zwykłe kurewstwo jest nabijać się z takich rzeczy, z Ciebie też się śmiać nie będę bo to przykra przypadłość jest po prostu ;/
Chwała PiSowskiej szurii Maciuś!

Obrazek
Kolego ja nie jestem zwolennikiem pisu. Już wolałbym czerwonych zandbergow. Popieram tylko PiS w konfrontacji z po. Po to najbardziej zjebana partia i dziwi mnie jak ktoś może z nimi sympatyzowac po klamstwach Tuska np obniżenie podatków, po czym te kurwy je podniosły. Tak w skrócie wszystkie partie i cała polityka to kloaka, ale kurewskiego po nie przebije nic. Dodam jeszcze że PiS poparlem tylko w wyborach prezydenckich w drugiej turze.

Jaki to kolejny ogórek. Dziwi mnie ze w mediach cicho o pochodzeniu jego Matki.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
uglak

04-05-2018, 20:33

Włamywacza nie było, za to pojawili się pracownicy Miejskiego Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji w Rzeszowie. To oni zdemontowali rurę z wodą w rzeszowskim klubie Life House. Zrobili to na żądanie właścicieli hotelu Grein.
http://rzeszow-news.pl/wlasciciele-hote ... ife-house/" onclick="window.open(this.href);return false;
faszyzm odwolany, (anty)faszyzm zreszta tez
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

04-05-2018, 21:51

uglak pisze:Włamywacza nie było, za to pojawili się pracownicy Miejskiego Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji w Rzeszowie. To oni zdemontowali rurę z wodą w rzeszowskim klubie Life House. Zrobili to na żądanie właścicieli hotelu Grein.
http://rzeszow-news.pl/wlasciciele-hote ... ife-house/" onclick="window.open(this.href);return false;
No tak, wiadomo, że pracownicy Miejskich Przedsiębiorstw Wodociągów i Kanalizacji aż palą się do demontażu w święto państwowe, dzień po złożeniu wniosku. Zupełnie nie ma znaczenia, że właścicielka hotelu "Ewa Stefanowska-Ożóg to znana w Rzeszowie działaczka katolicka". Ubaw po pachy, lokalne układziki, wieś tańczy i śpiewa.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

04-05-2018, 22:15

maciek z klanu pisze:
Anthropophagus pisze:Nie śmiałem się z syna Jakiego bo to zwykłe kurewstwo jest nabijać się z takich rzeczy, z Ciebie też się śmiać nie będę bo to przykra przypadłość jest po prostu ;/

Obrazek
Kolego ja nie jestem zwolennikiem pisu. Już wolałbym czerwonych zandbergow. Popieram tylko PiS w konfrontacji z po. Po to najbardziej zjebana partia i dziwi mnie jak ktoś może z nimi sympatyzowac po klamstwach Tuska np obniżenie podatków, po czym te kurwy je podniosły. Tak w skrócie wszystkie partie i cała polityka to kloaka, ale kurewskiego po nie przebije nic. Dodam jeszcze że PiS poparlem tylko w wyborach prezydenckich w drugiej turze.

No to masz plusa ogólnego za szybką lustrację ;) Natomiast generalnie bilans jest zerowy:
+ za niezagłosowanie na wąsaty archetyp Janusza-debila, który po polsku nie potrafi pisać natomiast doskonale mu idzie palenie gumiaków na działce i skakanie jak jebana małpa po krzesłach kiedy go w gości zaproszą;
- za głos na Ondrieja Judę - prezydenta wszystkich polskich żydów;

Generalnie wybór pomiędzy PO a Pis to jak wybór pomiędzy sraczką a stolcem stałym. Jedno i drugie jest strasznym gównem, które okrutnie śmierdzi, różnica między tymi dwoma obozami jest czysto kosmetyczna - jedne kurwy demontują kraj w białych rękawiczkach (PO), drugie kurwy demontują kraj mając ręce ujebane gównem po same pachy. Obydwa obozy mają głęboko w piździe ten kraj i polaczków ten kraj zamieszkujących, obydwa obozy to jest dokładnie to samo okrągłostołowe skurwysyństwo, które ma jasno określony cel i dobrobyt tego kraju i jego obywateli bynajmniej tym celem nie jest. Na szczęście okupancka Amerykańska 1. Brygada Pancerna 1. Dywizji Kawalerii jest już przerzucana do państwa Polin prosto z Imperium Dobra. Sapania i narzekania polaczków w końcu znajdą swój kres dzięki sprawnej, niewyobrażalnie bandyckiej polityce przywódcy wolnego świata no i dzięki sprzedajnym polsko-języcznym kurwom z ulicy Wiejskiej. W tym miejscu bez znaczenia jest czy PiS czy PO bo i jedni i drudzy poparli ustawę o tzw. "bratniej pomocy", która to jest ustawą bezprecedensową w historii całej jebanej ludzkości i jest jasną deklaracją anty-polskich ambicji obu tych skurwiałych partii. Natomiast fakty są takie, że to PiS z tymi wielce patriotycznymi hasłami, "wybijaniem się na niepodległość", dbaniem w pierwszej kolejności o "Polski interes narodowy" sprowadził tu kilka milionów Ukraińców (bardzo życzliwie do nas nastawionych), wypierdolił 100 milionów złotych na cmentarz żydowski, w samym 2017 roku przeznaczył 202 miliony złotych na "ofiary wojen", miliony dla Rydzyka, miliony na muzeum Polin - to jest właśnie "dbanie o Polski interes narodowy" - nikt się tu jakimiś jebanymi polaczkami przejmował nie będzie, ważniejsi są ukraińcy, którym Mateuszek organizuje 5 milionów miejsc pracy podczas gdy o polakach się nawet nie zająknął, można by tak wymieniać w nieskończoność kurewstwa jednych i drugich ale po co? Niech polactwo wierzy w to, że mają jakiś wybór, że jest demokracja, że mamy na coś wpływ, niech oglądają najważniejsze ośrodki propagandowe (TVP,TVN) i niech im się wydaje, że są po dwóch skrajnie różnych stronach barykady - żeby się w żadnym razie nie pokapowali, że tak naprawdę wszyscy grają zgodnie w jednej anty-polskiej drużynie, która strzela nam dzień po dniu samobóje.

A Ty Lukass nie odbieraj Uglakowi tego co Uglakowe - niech on jeden śpi dziś spokojnie ;) Po prostu rzeszowskie Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji stoi na wyższym poziomie i pracownicy tam poczuwają się do swoich obowiązków nawet w święto państwowe, to normalne w Rzeszowie - naturalne wręcz. :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

04-05-2018, 22:27

Lukass pisze:
uglak pisze:Włamywacza nie było, za to pojawili się pracownicy Miejskiego Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji w Rzeszowie. To oni zdemontowali rurę z wodą w rzeszowskim klubie Life House. Zrobili to na żądanie właścicieli hotelu Grein.
No tak, wiadomo, że pracownicy Miejskich Przedsiębiorstw Wodociągów i Kanalizacji aż palą się do demontażu w święto państwowe, dzień po złożeniu wniosku. Zupełnie nie ma znaczenia, że właścicielka hotelu "Ewa Stefanowska-Ożóg to znana w Rzeszowie działaczka katolicka". Ubaw po pachy, lokalne układziki, wieś tańczy i śpiewa.
czyli, jednak kato-taliben-rurken-brigaden, a nie zakonspirowana komórka unter-karpaten - antifas?
no normalnie niewiarygodnie niemożliwe -:)
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

04-05-2018, 22:31

Dajmy szansę "prawicowym" szurom, niech się wykażą swoim namaszczonym i bezbłędnym dziennikarstwem śledczym ;)
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

04-05-2018, 23:06

hehe, czuje ze te uszczypliwe komentarze poniekad tez do mnie sa kierowane , bo pomylilem sie co do tych zlamasow z antify i robi sie tu ze mnie obronce pisu:) wiec gwoli wyjasnienia:
po pierwsze- nie jestem zadnym obronca pisu ani ich dzialan, ktore czesto odbieram bardzo krytycznie
po drugie-wnioski jakie plyna takie z tego artykulu:
jedna kato-baba miala te moc, zeby dzieki swoim wplywom pozbyc sie koncertu,a nie totalitarna wladza trzymajaca rzeszow za pysk i blokujaca wolnosc slowa:) za ten jednodniowy termin wypowiedzenia do sadu z nia o duze odszkodowanie. i tyle.
po trzecie- jebac polityczna strone masterfula. w co drugim temacie zamiast o muzyce napierdala sie o polityce. i antife tez jebac:)

i tak na marginesie. jak sie zastanowie, gdybym mial znajomosci i na moim terenie np. jakas grupa homo organizowala "miedzynarodowy festiwal otwierania parasola w dupie kolegi" tez bym hydraulikow na nich naslal:)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

04-05-2018, 23:18

pr0metheus pisze:hehe, czuje ze te uszczypliwe komentarze poniekad tez do mnie sa kierowane , bo pomylilem sie co do tych zlamasow z antify i robi sie tu ze mnie obronce pisu:) wiec gwoli wyjasnienia:
po pierwsze- nie jestem zadnym obronca pisu ani ich dzialan, ktore czesto odbieram bardzo krytycznie
po drugie-wnioski jakie plyna takie z tego artykulu:
jedna kato-baba miala te moc, zeby dzieki swoim wplywom pozbyc sie koncertu,a nie totalitarna wladza trzymajaca rzeszow za pysk i blokujaca wolnosc slowa:) za ten jednodniowy termin wypowiedzenia do sadu z nia o duze odszkodowanie. i tyle.
po trzecie- jebac polityczna strone masterfula. w co drugim temacie zamiast o muzyce napierdala sie o polityce. i antife tez jebac:)

i tak na marginesie. jak sie zastanowie, gdybym mial znajomosci i na moim terenie np. jakas grupa homo organizowala "miedzynarodowy festiwal otwierania parasola w dupie kolegi" tez bym hydraulikow na nich naslal:)
poczułeś sie dotknięty jak widzę -:) a przecież to samczo-alfie forum jest, tak wiec przepraszam za ten zły dotyk -:)

tak.zgoda. wątek kabaretowy pierwotnie był. a później sie upolitycznił. i sie zrobiło smutnie a nawet smutno -;)

i mimo wszystko kato-baba rurkię podprowadziła bo taki klimat jest. a i bezkarnie się teraz czuje mając rurkię i parasol (ochronny). tak więc może i oddolna inicjatywa rzeszowskiego koła hydraulicznego, ale z nutką inspiracji politycznych jednak.

a teraz trochę poważniej. nie ma co panikować i popadać w histerię, ale jak sie zaczną licytacje na prawilność polityczną to Praga raz w tygodniu nie będzie miała dopływu prądu. na ten przykład Hydrozagadka regularnie ściąga jakieś lewackie ścierwa. Śmaki jak sie dorwie do zarządzania bajzlem u mnie na Wsi jak nic wyciągnie wtyczkę/ odkręci korki. tak to widzę.
Ostatnio zmieniony 04-05-2018, 23:26 przez EatMyFuck, łącznie zmieniany 2 razy.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

04-05-2018, 23:18

Prometeuszu - w żadnym razie to nie było do Ciebie kierowane choć na pewnym etapie już miałem obawy, że to tak rozkminisz ;)
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

05-05-2018, 01:10

EatMyFuck pisze:
poczułeś sie dotknięty jak widzę -:) a przecież to samczo-alfie forum jest, tak wiec przepraszam za ten zły dotyk -:)
noo Eatmyfucku, bede musial o Twoim zachowaniu porozmawiac z Asceticiem, ale to jak wroci z urlopu;)

EatMyFuck pisze:
i mimo wszystko kato-baba rurkię podprowadziła bo taki klimat jest. a i bezkarnie się teraz czuje mając rurkię i parasol (ochronny). tak więc może i oddolna inicjatywa rzeszowskiego koła hydraulicznego, ale z nutką inspiracji politycznych jednak.
moze tak, ale rownie dobrze moze to byc z inspiracji religijnych/swiatopogladowych kato-baby jednak. znam troche takich samorzadowych "szeryfow", niektorych osobiscie,niektorych z opowiadan i tak to dziala.i duzo mozna. jestes fanem jezowskiej, to se zrobisz rondo im. majki. wkurwia cie, ze w domu kultury zbieraja sie wielbiciele kolei to ich pogonisz i zalozysz klub milosnikow aeroplanow. u siebie wladza musi czuc sie dobrze:)

ale odnosnie przytoczonego wyzej artykulu, na podst ktorego snujemy domysly- wydaje sie dosyc bezstronny, co sie rzadko zdarza. dzienikarz pewnie jeszcze mlody, nikt go nie przygarnal. a moze niezalezny, jesli tak- to szacun:)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

05-05-2018, 08:13

pr0metheus pisze: moze tak, ale rownie dobrze moze to byc z inspiracji religijnych/swiatopogladowych kato-baby jednak. znam troche takich samorzadowych "szeryfow", niektorych osobiscie,niektorych z opowiadan i tak to dziala.i duzo mozna. jestes fanem jezowskiej, to se zrobisz rondo im. majki. wkurwia cie, ze w domu kultury zbieraja sie wielbiciele kolei to ich pogonisz i zalozysz klub milosnikow aeroplanow. u siebie wladza musi czuc sie dobrze:)

ale odnosnie przytoczonego wyzej artykulu, na podst ktorego snujemy domysly- wydaje sie dosyc bezstronny, co sie rzadko zdarza. dzienikarz pewnie jeszcze mlody, nikt go nie przygarnal. a moze niezalezny, jesli tak- to szacun:)
Tak, takie lokalne gwiazdy (z każdej strony sceny politycznej) to masakra, wszechwładni, bezkarni, jak każą rurkę zdemontować, to i w noc wigilijną ktoś to zrobi. Nienawidzę. I głównie z tej nienawiści wybory samorządowe olewam zawsze, a te krajowe tylko czasami. Zaś ten (jak zgadujemy) młody dziennikarz dostanie kopa czy dwa, albo rurką przez głowę, i się nauczy, że nie wolno tak pisać o lokalnych kacykach. To czasami jakieś medium ogólnopolskie może sobie zrobić, ale nie miejscowa gazeta.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

05-05-2018, 09:53

nie taki młody ten dziennikarz, kiedyś pracował w GW;) spoko ziomeczek.
Awatar użytkownika
Medard

05-05-2018, 12:35

No tak, ale tutaj chodzi o wypowiedzenie umowy, zamknięcie klubu i wyburzenie budynku, a nie tylko o tego marduka
Awatar użytkownika
Medard

05-05-2018, 15:23

Co ciekawe, menadżer klubu to też radny
z Kolbuszowej, z jakiejś lokalnej inicjatywy.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

05-05-2018, 15:58

krótko mówiąc organizator trasy wybierając ten akurat klub wjebał się w sam środek lokalnego bagienka i żadna antifa nie była tutaj potrzebna:)
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-05-2018, 17:02

nagrobek pisze:nie taki młody ten dziennikarz, kiedyś pracował w GW;) spoko ziomeczek.
Jeszcze ex-dziennikarz od Żydów. Co tam się wyprawia?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Medard

05-05-2018, 17:24

nagrobek pisze:krótko mówiąc organizator trasy wybierając ten akurat klub wjebał się w sam środek lokalnego bagienka i żadna antifa nie była tutaj potrzebna:)
Marduk się natrafił, była okazja do awantury, jeszcze jakieś sprzątanie obok klubu wyszło
choloKAŁst
zaczyna szaleć

05-05-2018, 17:27

maciek z klanu pisze:

Obrazek

Co jest z tą jego starą?
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
ODPOWIEDZ