A teraz podajcie sobie ręce,przeproście się i ...pocałujcie
TRAUMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Jestem po kilku przesłuchaniach nowej płyty i cieszy mnie, że okazała się wg mnie lepsza od poprzedniczki. Płyta jest szybka i techniczna, ale wplecionych jest wiele ciekawych i odrobinę chorych zagrywek i innych niuansów, przez co płyta posiada duszę i nie jest taka kliniczna jak Imperfect Like A God.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez knaar[/i]
Jestem po kilku przesłuchaniach nowej płyty i cieszy mnie, że okazała się wg mnie lepsza od poprzedniczki. Płyta jest szybka i techniczna, ale wplecionych jest wiele ciekawych i odrobinę chorych zagrywek i innych niuansów, przez co płyta posiada duszę i nie jest taka kliniczna jak Imperfect Like A God. [/quote]
Mam nadzieję, że tak jest. Bo właśnie tego brakowało Imperfekt... duszy i charakteru Traumy. Było masę napierdalania, ale za mało ponad to. Suffocated in Slumber jest dużo lepiej wyważone. Czekam zatem tej najnowszej.
Jestem po kilku przesłuchaniach nowej płyty i cieszy mnie, że okazała się wg mnie lepsza od poprzedniczki. Płyta jest szybka i techniczna, ale wplecionych jest wiele ciekawych i odrobinę chorych zagrywek i innych niuansów, przez co płyta posiada duszę i nie jest taka kliniczna jak Imperfect Like A God. [/quote]
Mam nadzieję, że tak jest. Bo właśnie tego brakowało Imperfekt... duszy i charakteru Traumy. Było masę napierdalania, ale za mało ponad to. Suffocated in Slumber jest dużo lepiej wyważone. Czekam zatem tej najnowszej.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
-
Bastard
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Kurwa, dobra rzecz! Ciekawe riffy, siejące brzmienie (na cały regulator... masakra), nieziemskie aranże. Troszkę nie za bardzo pasują mi wokale, ale nadrabiają to solówki, które są niesamowite! Tylko ciekawi mnie, czy nie było żadnych kompjuterowych ingerencji w centralkach... Bo są CHOLERNIE szybkie... Jeśli nie, to padam na ryj przed Małym
- BadBlood
-
Bastard
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
Bastard
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Bastard[/i]
Oj, ja powiem Ci, że także kupiłem głównie dla Totem. Byłem pewien, że reszta płyty będzie a'la 'Thrash the south'. No i przejechałem się - Totem odrzuca mnie jakoś, nie mogę się zupełnie przekonać, natomiast Trauma zabiła od razu. [/quote]
ja właśnie z powodu tego numeru ostrzyłem zęby na Totem - ale widzę, że niestety słabizna. Bardziej w stylu Frontside ?
Oj, ja powiem Ci, że także kupiłem głównie dla Totem. Byłem pewien, że reszta płyty będzie a'la 'Thrash the south'. No i przejechałem się - Totem odrzuca mnie jakoś, nie mogę się zupełnie przekonać, natomiast Trauma zabiła od razu. [/quote]
ja właśnie z powodu tego numeru ostrzyłem zęby na Totem - ale widzę, że niestety słabizna. Bardziej w stylu Frontside ?
-
esq
- postuje jak opętany!
Videło do kawałka z ostatniej płyty ,jakby kogos interesowało:
[url]http://www.empire-records.com.pl/downlo ... 20doom.mpg[/url]
[url]http://www.empire-records.com.pl/downlo ... 20doom.mpg[/url]
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Duban
Kurde, do nowej płyty przekonałem się po dłuższym czasie, a video, jak video... takie sobie jak zwykle, bo w sumie nie wiem 'co autor miał na myśli'. Na pewno dobrze wybrali numer, ale scenariusz taki jakiś oklepany, mdły i bez polotu. No i do tego na pewno oberwie im się od 'postepowych' środowisk za te swastyki na początku... szkoda, że nie wyszło im lepiej.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.