ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: ULVER
oj tak sie nie powinno uzasadniac tresci plyty :)
nie, nie jest chujowa, oczywiscie ze nie, po prostu po takich plytach jak Perdition City czy A Quick Fix of Melancholy mozna oczekiwac DUZO wiecej.
nie, nie jest chujowa, oczywiscie ze nie, po prostu po takich plytach jak Perdition City czy A Quick Fix of Melancholy mozna oczekiwac DUZO wiecej.
this is a land of wolves now
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
srap them anyone ? LOLtwoja_stara_trotzky pisze:Septic FLesh, Whiplash późny, Queensryche (ja pierdolę jako to jest utwór LOL), Obituary - Dead, Draconian Times heheheh etc.[V] pisze:EHNAHRE,VIRUS,DEATH IN JUNE??twoja_stara_trotzky pisze:a czym tam się ostatnio jarałeś? ;)
hehehehe
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
no lepsze od wszystkiego wymienionego i to znacznie ;)[V] pisze:
srap them anyone ? LOL
no proszę cię, przecież trudno znaleźć większą chujnię od Draconian Times - chyba Cold Lake tylko ;)
- twoja_stara_trotzky
No właśnie nie - najpierw poczytałem te wasze bluzgi i spodziewałem się jakiejś tragedii, a tu leci i generalnie obojętne dla mnie te wokale...
-
[V]
przesadzasz ,nie wiem czemu jestes tak ciety na ten album,podobnie zreszta jak na wiadomy Megadeth.twoja_stara_trotzky pisze:no lepsze od wszystkiego wymienionego i to znacznie ;)[V] pisze:
srap them anyone ? LOL
no proszę cię, przecież trudno znaleźć większą chujnię od Draconian Times - chyba Cold Lake tylko ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
no to zazdroszcze, bo kawalek imo swietny, ale ona mi strasznie psuje wrazenia... to jest dobry material pod damski wokal, ale mogli znalezc kogos z lepszym glosem / maniera. licze na dobrej jakosci bootleg.
-
535
Inaczej. Nie jest taka zła jak niektórzy tu piszą. Oczywiście w skali całej twórczości wybitną nie zostanie, będzie to krok, czy w przepaść? Każdy może odpowiedzieć sobie sam.
Powiem tak, gdyby wyciąć tę babę, to słucham z umiarkowaną, ale jednak przyjemnością. Jakby to ująć w SKALI DOKTORA DRONE takie solidne 7,25 /10,00 , a Z WOKALAMI KONCERTOWYMI , bez niepotrzebnych powtórzeń i pierdolenia dałbym nawet 8,0 AMEN.
Powiem tak, gdyby wyciąć tę babę, to słucham z umiarkowaną, ale jednak przyjemnością. Jakby to ująć w SKALI DOKTORA DRONE takie solidne 7,25 /10,00 , a Z WOKALAMI KONCERTOWYMI , bez niepotrzebnych powtórzeń i pierdolenia dałbym nawet 8,0 AMEN.
- twoja_stara_trotzky
Dracionan Times czy Youthanasia to lepsze płyty od nowego Ulver?[V] pisze:przesadzasz ,nie wiem czemu jestes tak ciety na ten album,podobnie zreszta jak na wiadomy Megadeth.twoja_stara_trotzky pisze:no lepsze od wszystkiego wymienionego i to znacznie ;)[V] pisze:
srap them anyone ? LOL
-
535
Tak z każdego sprzedanego wydawnictwa, koszulki, biletu Krzysiek obiecał mi 20 procent i loda od lali , także staram się jak mogę :)0ms pisze:a tobie placa, czy co? ;)535 pisze:Właśnie NIE JEST CHUJOWA , nie straszcie potencjalnych słuchaczy....poza tym jeszcze raz powtarzam KONCERT tam wyjdzie jaki to jest materiał...
- Riven
- Kontakt:
o, dokladnie tak. tez pomyslalem, ze gdyby wyciac z tego nieudane pomysly, to wyszlaby bardzo fajna EPaDrone pisze:Profesore, ogarnijcie się. To jest cień dawnego ULVER, "Shadows Of The Sun" bije to nowe cudo na głowę. Wokale rujnują tę płytę - egzaltowane, szklane, płaczliwe - i co najgorsze - monotonne. Pominę już ostatni utwór, gdzie ta deklamacja jest zupełnie jałowa. Gdyby wyjebać wszystkie wokale (może poza pierwszym kawałkiem) i skrócić całość o połowę, to byłaby fantastyczna epka. A tak mamy jakieś rozwłóczone flaki z olejem, z patetycznym wokalem i szmerami, które ćwiczyli od czasów "A Quick Fix of Melancholy".
-
[V]
tak jest.Drone pisze:Profesore, ogarnijcie się. To jest cień dawnego ULVER, "Shadows Of The Sun" bije to nowe cudo na głowę. Wokale rujnują tę płytę - egzaltowane, szklane, płaczliwe - i co najgorsze - monotonne. Pominę już ostatni utwór, gdzie ta deklamacja jest zupełnie jałowa. Gdyby wyjebać wszystkie wokale (może poza pierwszym kawałkiem) i skrócić całość o połowę, to byłaby fantastyczna epka. A tak mamy jakieś rozwłóczone flaki z olejem, z patetycznym wokalem i szmerami, które ćwiczyli od czasów "A Quick Fix of Melancholy".