Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Dowcipy v. n'ta
Czy ktoś z was był na obscene? jaki jest zamysł tego spędu? rozjaśni ktoś?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobra, niczym nie skrępowana zabawa*? Wersja dla kuców, spędów Owsiaka?
* Bo i przecież, nikt poważnie nie traktuje występów kapel goregrind. Nie przypuszczam, aby ktoś się stawiał tam dla „muzyki”.
Jeszcze taka dygresja. To się mogło udać tylko i wyłącznie u pepików. Tylko.
Ostatnio zmieniony 07-08-2023, 23:51 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Wydaje mi się, że spęd Owsiaka to przy tym hotel *****.
Nawet na punkowym gigu jest więcej kultury.Przecież jakby mi typ tak wystawił dupe przed nosem jak ten tutaj to bym go ściągnął z tej sceny i wyjebał lufe.
Nawet na punkowym gigu jest więcej kultury.Przecież jakby mi typ tak wystawił dupe przed nosem jak ten tutaj to bym go ściągnął z tej sceny i wyjebał lufe.
- Ascetic
Konwencja jest taka, że tam nikt nie ma problemu z wystawianiem np. dupy. I co ciekawe, kuce się nie spruwają na te wygłupy, a taplanie w błotku na polandzie, to już ekstralewactwo xD
Może to kwestia nafukania też. Młodzież metalowa podobno uwielbia mefkę. Afterek i biforek bez ćpalni, to nie imprezka . Tak mnie opowiedział, jeden młody muzyk. „Wujo, te pankowe imprezy to kinderbal, w zestawieniu z naszymi. Na alko do rana nie da się dojechać”. I jak tak paczę na tego obscena, to widzę, że na sucho tam nie lecą, raczej.
Może to kwestia nafukania też. Młodzież metalowa podobno uwielbia mefkę. Afterek i biforek bez ćpalni, to nie imprezka . Tak mnie opowiedział, jeden młody muzyk. „Wujo, te pankowe imprezy to kinderbal, w zestawieniu z naszymi. Na alko do rana nie da się dojechać”. I jak tak paczę na tego obscena, to widzę, że na sucho tam nie lecą, raczej.
Poro
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
bzdura, składy regularnie fajniejsze niż brutalowy festyn z popeliną dla niemców. znam paru uczęszczających, to już dawno nie jest fest na którym headlinerami są Jig Ai czy Spasm.

rzułf
- Ascetic
W kontekście kapel goreg było, wiec nie wyrywaj z kontekstu. I nie wklejaj, tezy pod wyedytowaną, wyciętą tezę.
Edit: Teraz jeszcze widzę, że sprytnie dopisane o tym, że to już nie gig ze Spasm jako h-liner. Ekhh
Poro
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
gusta i guściki. na Spasm, Cock and Ball Torture czy Miasmatic Necrosis śmigałem dla muzyki. taki Never Surrender/NWN patrząc z boku też może być określany jako montonne gruzowisko (którym w sumie po paru edycjach jest przez minimalne zmiany w składach).
rzułf
- Gall
- weteran forumowych bitew
Tak. To był Bill bohater Galaktyki. Mógł sobie sam rękę podawać

For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Ascetic
Poro
-
- weteran forumowych bitew
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
Gdy pozwoliło się by ten minister miał dostęp do wyników gównianych testów, na postawie których zamykał ludzi w aresztach domowych, to skąd bulwers, że wie o innych wynikach badań?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
To jest ciamajdo w dziale dowcipny. A nie w „spruwanie”. Różnica, podkreślam tumanie, różnica: dział dowcipy, haha, śmiejemy się, śmiech, zabawa, hihi & haha. Kapisz?
Poro
- bartwa
Żeby się śmiać, to trzeba wpierw mieć poczucie humoru. W Iranie nie ma poczucia humoru.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
Świetne.
-----------------------------------------------------------------
Swoją drogą zamieszczę coś co poprawi humor pacjentovovi. Taki "żarcik" pod jego "poczucie humoru":
https://www.o2.pl/informacje/egzekucja- ... 360841920a
Poro
- bartwa
To znalazłem w komentarzach:Ascetic pisze: ↑08-08-2023, 15:40Świetne.
-----------------------------------------------------------------
Swoją drogą zamieszczę coś co poprawi humor pacjentovovi. Taki "żarcik" pod jego "poczucie humoru":
https://www.o2.pl/informacje/egzekucja- ... 360841920a
Mój sąsiad nienawidził swojego syna bo słuchał metalu i nosił. Koszulki z nadrukiem zespołów metalowych. Przez ściany było słychać jakie teksty rzucał ten sąsiad pod adresem syna! Syn wyjechał a teraz z za ściany słyszę lament tego sąsiada jak on żałuje tego jak traktował syna bo mu potrzebna opieka na stare lata!
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
To jest dla mnie wybitnie śmieszne, ale właśnie w tym kontekście. Jest śmiech baranów, które dały się prowadzić na rzeź, a teraz robią sobie podśmiechujki z pastuch, który obijał je kijem. Jest też śmiech kogoś kto obserwował to stado z dystansu.
PS. Który pacan chciał mnie zbanować za wrzucenie tutaj politycznego humoreski?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Aha, czyli znów kowid ...
Sprawa bieżąco polityczna, mnie śmieszy, śmieszność żartu, a ten znów ... pastuchy, nwo, kowid, barany lub owce (tutaj znów jakaś niespójność narracji), no, typ pierdolnięty, w sensie wariat ... ale to już wszyscy wiedzą xD
I dla właścicieli tego miejsca, zawsze wpychający jedną i tą samą agendę. Nawet w dziale, dowcipy. Wszędzie.
ps. Teraz czekam na tego drugiego. Zara się matoł przeloguje i wbije. Jak nic ;-D
Sprawa bieżąco polityczna, mnie śmieszy, śmieszność żartu, a ten znów ... pastuchy, nwo, kowid, barany lub owce (tutaj znów jakaś niespójność narracji), no, typ pierdolnięty, w sensie wariat ... ale to już wszyscy wiedzą xD
I dla właścicieli tego miejsca, zawsze wpychający jedną i tą samą agendę. Nawet w dziale, dowcipy. Wszędzie.
ps. Teraz czekam na tego drugiego. Zara się matoł przeloguje i wbije. Jak nic ;-D
Poro