ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Re: ULVER
kto w Polsce bedzie mial w dystrybucji ten krazek?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo fajna ta nowa płyta, zdecydowanie lepsza od przeegzaltowanej "Shadows Of The Sun", choć oczywiście "Blood Inside" ani "Perdition City" to nie jest. Mam wrażenie, że ten album jest taki mocno hmm "koncertowy" właśnie. Udział O’Sullivana jest jak najbardziej udany. Na "War Of The Roses" czuć z leksza "przydymiony" klimat ostatnich płyt Guapo, Æthenor czy, z tej gwałtowniejszej strony, Miasma & the Carousel of Headless Horses. Szczerze mówiąc, nie przeszkadzają mi te naleciałości ani trochę, bo nadal przede wszystkim jest to ULVER, a dopiero później wpływy powyższych. Generalnie, "War Of The Roses" nieco zawiódł, bo brakuje tego mocnego zaskoczenia (a może jednak nie brakuje?) jak w przypadku dwóch najlepszych płyt, ale nadal jest to piękna rzecz, którą tylko Rygg & Co mogli nagrać. Gadanie o tym ,że ULVER zatracił część swojego muzycznego "ja" jest dla mnie bez sensu. Nadal eksplorują nowe obszary, nadal szukają nowych środków ekspresji, czego dowodem jest zaproszenie O’Sullivana. Bajeczna płyta. Z pewnością nie na jedno przesłuchanie.
Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
no coś w ten deseń, chociaż trochę mniej bym jednak nad nią piał ;)
- Morbid Marcin
podziekowal ;)Melepeta pisze:Morbid Marcin pisze:kto w Polsce bedzie mial w dystrybucji ten krazek?
http://www.rockserwis.pl/
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- grot
oj coś tonik nie służyDrone pisze:Łeeee tam. O'Sullivan ok, ale wokale kładą tę płytę. Mam wrażenie, że Garm w ULVER stał się balastem.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dziękujemy za opinie paniczu. Twoje zdanie jest dla mnie jak gówno dla much.
Teraz... niech panicz uda się na spoczynek w objęcia morfeusza, ponieważ ma panicz jutro do przeprowadzenia ważny wykład filozoficzny o dso w głównej auli uniwersytetu, cwele.
Szanujcie panicza i dziękujcie za każdy jego następny post i pamiętajcie żeby go nie przemęczać. Panicz jest takim złotym człowiekiem, że nigdy nie odmawia, a przez to jego cały grafik się pierdoli i muszę potem go układać...
Teraz... niech panicz uda się na spoczynek w objęcia morfeusza, ponieważ ma panicz jutro do przeprowadzenia ważny wykład filozoficzny o dso w głównej auli uniwersytetu, cwele.
Szanujcie panicza i dziękujcie za każdy jego następny post i pamiętajcie żeby go nie przemęczać. Panicz jest takim złotym człowiekiem, że nigdy nie odmawia, a przez to jego cały grafik się pierdoli i muszę potem go układać...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
- Triceratops
uk>>>>norwegiaBlock69 pisze:Właśnie dlatego spodobała sie Tricepsowi :) Muza dla facetów w apaszkach.TORTURER pisze:Problem wlasnie polega na tym jebanym Brytolu,ta plyta jest do bólu brytyjska w pejoratywnym sensie,EMOcjonalna w taki wlasnie angielski sposób,norweskosci brak,przekraczania i iskry...Shadows to przy tym arcydzielo.[V] pisze:pobiezne przesluchanie i..ja pierdole jaka pretensjonalna sraka.
strasznie przegzaltowany album,z strasznie plaskimi ,niesamowicie polozonymi wokalami,non stop spiewa tak samo, totalnie meczy bule,nie da sie tego sluchac. sulivan czy jak on tam ma- wypierdalac.
woodpecker from space
- Morph
- Kontakt:
- Triceratops