Brutal Assault 19
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Re: Brutal Assault 19
O co ci chodzi? Nie rozumiesz kultu December's Fire?!
No nic, Slayer. Kurwa.
No nic, Slayer. Kurwa.
- Dragazes
- w mackach Zła
" onclick="window.open(this.href);return false;
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Czy Slayer w tym terminie, nie jest zapowiedziany na festiwalu w Kanadzie? Ma być też Voivod, Metallica, Overkill i kilku innych grajków.
-
- postuje jak opętany!
fb selera pisze:Slayer will be performing at The Brutal Assault Festival on August 8th in the Czech Republic at Fortress Josefov!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
dopiero w niedziele - moga zagrac na brutalu w srode, czwartek lub piatek535 pisze:Czy Slayer w tym terminie, nie jest zapowiedziany na festiwalu w Kanadzie? Ma być też Voivod, Metallica, Overkill i kilku innych grajków.
Guilty of being right
Racja. Testament zagrał we środę, to Slayer, w takim stanie, też może.
- uglak
nie przesadzajmy z tym stanem - brakuje hannemana, ale to bedzie naprawde bolesne dopiero przy kompozycjach z nowej plyty, a bostapha traktuje jako pelnoprawnego czlonka slayer.
Guilty of being right
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
ja bardzo chetnie obczaje slayera nawet w takim skladzie.
" onclick="window.open(this.href);return false;jesusatan pisze:ja bardzo chetnie obczaje slayera nawet w takim skladzie.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
nie jestem z tego pokolenia, ktore koncerty oglada na YT ;)
-
- postuje jak opętany!
+ HIGH ON FIRE, Skeletonwitch, Modern Day Babylon, Martyrdod
Martyrdod cieszy mnie bardzo :)
- uglak
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
dokładnie, zresztą dziwne by było gdyby zagrał Converge i Okkultokrati a Martyrdod już nie skoro są razem na wspólnej trasieneuro pisze:+ HIGH ON FIRE, Skeletonwitch, Modern Day Babylon, Martyrdod
In a world of compromise...some don't
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ja brałem http://www.shindy.cz/koncerty.php?language=en" onclick="window.open(this.href);return false; i płaciłem w koronach. Kod czeka grzecznie.
- Dragazes
- w mackach Zła
Heh też chciałem skorzystać z tej metody, ale zarówno mi jak i kumplowi odrzucało płatność kartą kredytową. Kupiliśmy więc bilety przez pejspal po ich kursie i z prowizją.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Ile to ostatecznie wyszło, bo zastanawiam się, czy w ogóle kupować wcześniej?
- Dragazes
- w mackach Zła
My kupiliśmy przed 1 maja, bo wtedy bilety były tańsze. Po przewalutowaniu i po dodaniu wszystkich prowizji wyszło ok. 290 zł.
Dziękuję za informację. Swoją drogą ciekawe, czy będą sprzedawać do oporu, czy jest granica. Manewr z podniesieniem cen, sugeruje, że prócz obaw o "słabość" korony, chętnych nie brakuje.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
To dziwne... ja wysłałem paypalem kase w koronach pod adres @ shindy jakoś pod koniec kwietnia. Nie było problemu z akceptacją. Bilet 267 zł z prowizją paypal.
Koniki na bank będą miały bilety. Sam kupiłem w tamtym roku od jakiegos typka. Zarobił ładnie na mnie, bo kupiony był w pierwsze puli :)
Koniki na bank będą miały bilety. Sam kupiłem w tamtym roku od jakiegos typka. Zarobił ładnie na mnie, bo kupiony był w pierwsze puli :)