A to dość częsty problem, szczególnie w Win7. Dziwne tylko, że zawiesza kompa, zwykle po prostu uniemożliwia nawiązanie połączenia z siecią. To w sumie nie jest błąd fizyczny - bardziej systemowy i były na to jakieś poprawki. Jeśli problem się powtórzy, na własną odpowiedzialność (nie biorę na siebie winy za problemy wywołane zdalnymi sugestiami :-)) możesz:DeadButDreaming pisze:Wyżej sugerowaliście problem z kartą sieciową. Wcześniej na to nie wpadłem ani nigdzie nie doczytałem, że to ona może być problemem, ale wczoraj wieczorem zauważyłem w Menedżerze urządzeń, że utworzyło się jakieś 20 kopii karty sieciowej 6TO4 Adapter - odinstalowałem je i od zera zainstalowałem sieć domową. Na razie jest dobrze - kilka godzin pracy przeglądarki (Chrome) bez zawiechy. Z czasem okaże się czy to faktycznie karta sieciowa nawaliła.
1. Usunąć te urządzenia w menadżerze urządzeń.
2. W ustawieniach karty sieciowej odkliknąć IPv6.
3. Jeśli zadziała, proponuję poszukać poprawek do systemu, być może były opcjonalne, ale raczej łatwo wyguglujesz. Nie wiem, jakiego masz Windowsa, to nic nie zaproponuję.