Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

26-03-2020, 16:31

nightspiryt pisze:
Bień pisze:Gra ktoś tutaj w Ultime Online? Jako młody chłopaczek czytając w gazetach o tej gierce nie potrafiłem zabrać kopary z ziemi.
Coś tam próbowałem dostać się na polskie shardy(nieoficjalne serwery) ale nigdy mi się ta sztuka nie udała a o graniu na oficjalu nie było mowy.
Któregoś pięknego dnia z nudów wygooglowem sobie co tam w tej gierce słychać i okazało się ze jest teraz za darmochę (w lekko ograniczonej wersji ale nic aż tak strasznego) .I powiem wam szczerze że od miesiąca w nic innego nie pogrywam,ta gra jest przekozacka,20 lat na rynku a nie ma chyba innego mmorpg z takimi możliwościami ....Ja jestem kurwa oczarowany!
A grasz na starym kliencie? Planuję zabrać się za UO już od jakiegoś czasu. Pograłem już kilka godzin, ale jeszcze nie wyszedłem z New Haven.
Zmieniaj klienta na Enhanced - koniecznie,gra na starym to tortura xD
Sam jestem noobem ale juz cos tam wiem..pisz na PM
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

02-04-2020, 13:57

maciek z klanu pisze:Jebać Huntera, ale jak oglądam gameplaye z tego dooma to wygląda to wykurwiscie. Czekam na promocję i jak będzie koło 120 zł kosztował to kupuje.
Jest miód malina. napierdalam jak wściekły. Cały ekran zacharałem od krzyków wkurwienia i emocji.

Mam pytanie. W związku z premierą nowego Hal-life zastanawiam się nad zakupem okularów vr. Pewnie któryś z oculusów wybiorę. Jak myślicie stanieje ten sprzęt na przestrzeni miesięcy czy raczej cena będzie się umacniać?
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
Awatar użytkownika
uglak

02-04-2020, 15:11

tomaszm pisze:
maciek z klanu pisze:Jebać Huntera, ale jak oglądam gameplaye z tego dooma to wygląda to wykurwiscie. Czekam na promocję i jak będzie koło 120 zł kosztował to kupuje.
Jest miód malina. napierdalam jak wściekły. Cały ekran zacharałem od krzyków wkurwienia i emocji.

Mam pytanie. W związku z premierą nowego Hal-life zastanawiam się nad zakupem okularów vr. Pewnie któryś z oculusów wybiorę. Jak myślicie stanieje ten sprzęt na przestrzeni miesięcy czy raczej cena będzie się umacniać?
Nie spodziewałbym się znaczącej obniżki przed premierą kolejnej generacji - zwłaszcza, że obecnie ludzie kupują raczej więcej niż mniej sprzętu do zabawy.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
TheDude

10-04-2020, 04:53

Obrazek

Gra wyszła jako free-to-play na PS4. Zupełny free-to-play bo można sobie kupić jedynie jakieś stroje i wizualne bajery, które nic nie zmieniają w statystykach. Za pierwszym podejściem, w okolicach premiery, nie mogłem się odnaleźć, więc zrobiłem przerwę. Wczoraj odpaliłem ponownie, po kilku miesiącach, i kurwa nie mogę przestać grać. Trochę poczytałem o tych ogromnych drzewkach rozwoju etc. i siadło aż miło. Gram w single player, ale z kumplem niedługo się zdzwonię i może ponakurwiamy razem. Kto lubi Diablo II, obie części Torchlight albo po prostu gatuneg rpg/hack and slash to polecam gorąco.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

10-04-2020, 06:52

Znajomy w to napierdala od kilku miesięcy 24/h
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-04-2020, 02:31

Sony postanowiło także rozdać dwie gry na PS4: Journey oraz Uncharted: The Nathan Drake Collection będą dostępne dla wszystkich posiadaczy PS4... Jeśli weźmiemy pod uwagę, że w kolekcji znajdują się trzy historie poszukiwacza skarbów, to w zasadzie otrzymamy aż cztery pozycje. Klienci będą mogli odebrać prezent od 16 kwietnia do 5 maja. Gracze z Chin i Niemiec otrzymają Knack 2 zamiast kolekcji Uncharted. Japoński producent chce w ten sposób zachęcić społeczność do pozostania w domach. Sony wspomina także, że ze względu na ograniczenia pobierania z PlayStation Store – darmowe tytuły mogą ściągać się na nasze konsole dłużej.

Oferta jest dostępna dla wszystkich – nawet graczy nie posiadających PlayStation Plus – oraz pozycje będą dostępne na zawsze. Musicie je po prostu wrzucić na listę w przedstawionych powyżej dniach.
;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
maciek z klanu

15-04-2020, 09:07

przeciez Ci idioci dali juz te gry za darmo w ofercie abonamentu jakis czas temu. slabeeee
Awatar użytkownika
TheDude

15-04-2020, 09:10

^ Ale są gracze, którzy nie płacą tego skurwiałego abonamentu za chuj wi co. Ja 'Journey' za free chętnie obadam. uncharted jebać
Awatar użytkownika
maciek z klanu

15-04-2020, 11:13

Journey taki sobie, mocno przehajpowana gra.
Awatar użytkownika
Żułek

04-05-2020, 20:46

Obrazek

w końcu skończyłem :mrgreen: po 5 latach od rozpoczęcie :lol:
ciekawy patent z kopniakami i smyczą ale generalnie mogło być lepiej zwłaszcza graficznie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
hcpig

05-05-2020, 16:31

W pięciogodzinną grę grałeś 5 lat? Godzinę na rok?

Nowe DLC to Mortala to story mode, ha!

Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Żułek

05-05-2020, 18:06

hcpig pisze:
05-05-2020, 16:31
W pięciogodzinną grę grałeś 5 lat? Godzinę na rok?
nie zupełnie ;) 5 lat temu po prostu zaczełem ;) a teraz skończyłem :P

Awatar użytkownika
hcpig

05-05-2020, 18:08

Bulletstom to jedyny nowomodny shooter, który jest w pełni zajebisty, ale żenada żę nia ma zainteresowania sequelem.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Żułek

05-05-2020, 18:56

no w pełni zajebisty to raczej nie był ;) grafika słaba (PS3) i bronie raczej mocno średnie jak dla mnie
chociaż grało sie przyjemnie, słabo się sprzedała to dwójki nie bedzie, ale ponoć remaster był więc dobre i tyle ;)

Awatar użytkownika
Żułek

07-05-2020, 02:23

Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

07-05-2020, 10:14

Hm.
Mieliśmy przeświadczenie, że gry mogą być zapalnikiem, aby powiedzieć coś o świecie. Taki zwrot z mojej perspektywy się dokonał – mówi Witczak.
Tak, u nas bodaj w 1997. RIP Reset.
Kłopotem miały być też stawki. – Na tyle niskie, że zewnętrzne osoby, które pracowały nad tekstami dla “CDA”, potem decydowały się sprzedawać gotowe artykuły gdzie indziej. Wydawnictwo wolało robić pismo z dodatkami albo po prostu recenzjami – słyszymy w rozmowie. Nasze źródło dodaje, że w podczas jednej z dyskusji z wydawcą miało paść stwierdzenie, że dyrektor wydawniczy “nie chce dziennikarzy, tylko zapalonych graczy za 1500 zł”.
nagrody przyznanej przez pracowników Bauera Mateusz Witczak odebrać nie mógł. Jak mówili Polygamii jego koledzy z redakcji, dziennikarz dostał od jednego z przełożonych zakaz pojawienia się na gali w 2019 r.
W ostatnich dwunastu miesiącach z pracy w “CD-Action” zrezygnowali redaktor naczelny pisma, redaktor naczelny portalu, szef działu publicystyki i szef działu sprzętowego. Co się stało z kultowym pismem?
W zasadzie przeważająca część jego uczestników domagała się jednego – zwolnienia dyrektora wydawniczego. Tym od 2007 roku jest Zbigniew Bański, wcześniej od 1997 r. redaktor naczelny pisma. Na pytanie o jego stosunek do redakcji “CDA”, pracownicy, w niezależnych od siebie rozmowach z Polygamią, przywołują tę samą historię z jednego ze spotkań, dotyczących przyszłości pisma.

Dyrektor wydawniczy miał zacytować biblijny fragment o Żydach, którzy “szli do Ziemi Obiecanej przez 40 lat, bo wpierw musiało wymrzeć pokolenie niewolników”. Dziwną wypowiedź przełożonego świadkowie interpretowali jako przykre podsumowanie współpracy.
W rozmowie z portalem wirtualnemedia.pl przedstawiciele wydawnictwa zapewniali, że osoby, które straciły swoje stanowisko “otrzymały nie tylko należne im z powodu likwidacji stanowiska odprawy, ale także specjalny, przygotowany wspólnie z firmą Bigram pakiet wspierająco- pomocowy”. Według informacji Polygamii chodzi o… rozmowę z psychologiem i “pomoc w napisaniu profesjonalnego CV”. Oprócz tego mogą liczyć na “darmowe konsultacje z działem prawnym”.
Adam Bednarek, wsp. Barnaba Siegel
Brakuje jeszcze Gryzeldy :)
Awatar użytkownika
hcpig

07-05-2020, 17:37

Możeby kolega 0ms RUSZYŁ DUPĘ i od czasu do czasu coś napisał na forume?
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

08-05-2020, 10:50

Kiepsko z weną - ciężko mi powiedzieć czy bardziej na pierdolenie w kółko o tym samym, czy pierdolenie o czymś nowym :)
Awatar użytkownika
Żułek

14-05-2020, 18:31

na epicu dali GTA5 za frajer
spróbowałbym trybu FPP bo nie ma go na PS3 ale nie wiem ? zakładać konto, ściągać gre w którą nie bede grał ? :/

Awatar użytkownika
hcpig

14-05-2020, 19:06

Gdybyś założył konto od początku akcji miałbyś do teraz ok. 70-80 darmowych gier.
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ