NIDROSIAN BLACK MASS IV

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: NIDROSIAN BLACK MASS IV

13-02-2013, 12:48

Silent_Sea pisze:Duży, zajebisty klub ? Sporo ludzi ? Tak z ciekawości pytam w czym Belgia jest lepsza od np: pięknego, katolickiego kraju nad Wisłą ;)
duży klub, całkiem spoko, bączki 9% browaru tylko 3e, można było palić na sali (znaczy nie można było, ale wszyscy mieli wyjebane, mnie raz tylko ochrona upomniała, tylko nie kumam dlaczego ta ochrona składała się w 80% z nygusów. ludzi właściwie masa, już od początku drugiego dnia pełny klub.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

13-02-2013, 21:32

Góral pisze:
Scaarph pisze:urfaust... eh, urfaust rozkurwił. doskonały występ, aż się chciało drzeć mordę do akompaniamentu. pełny emocji i szaleństwa. styl gry perkusisty to jest rzecz, od której nie sposób oderwać wzroku, naciera w te gary jakby mu matkę zabiły. ciekawe ile średnio mu naciągi wytrzymują, nie daję więcej jak dwie próby hehehe. poezja. do tej pory chodzi mi otwierający die kalte teufelfaust po głowie. znakomity występ i tyle.
Obrazek

Zazdroszcze hehe
Scaarph w sumie tak to opowiada, że czasami sie zastanawiam czy nie ja to pisałem, heh.

czemu Jupiter? kto był na Urfaust ten wie !

Obrazek
Awatar użytkownika
choronzon14
postuje jak opętany!

16-02-2013, 23:30

Jupiler klasa. Urfaust faktycznie rozdał, zajebisty gig. Mnie też jeden nigga opierdolil, zebym nie palil przy barze ;).

Sova, ile dales za te precjoza?
I will burn alright
ODPOWIEDZ