Odtwarzacze Mp3 - jakie radzicie?

Dział techniczny - problemy, preferencje, porady.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: Odtwarzacze Mp3 - jakie radzicie?

04-05-2009, 16:55

długopisyyyyyyyyyy pisze: "Warning
Please fully charge the battery every two or three months when the player is not used for a long time. Otherwise, the battery voltage may be too low to support the player's power on."

"uwaga uwaga
jak tumanie nie używasz tego złoma za często weźże go podładuj w opór z łaski swojej co dwa czy trzy miechy bo inaczej się bateria będzie aby na filc nadawać i chuja se posłuchasz a nie muzyki"

w tłumaczeniu na nasze to jakoś tak chyba będzie.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-05-2009, 17:02

zmieniłbym tylko "tumanie" na "jebany wieśniaku"... reszta bardzo profesjonalnie przetłumaczona...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
długopisyyyyyyyyyy

04-05-2009, 22:43

tak to se możesz do siebie mówić albo do innych też ale nie do mnie. Włosy se z głowy powyrywaj do łysiny a póżniej gąbko myj to łysine jak głupi jaki.

Kurwa weżcie mi wytłumaczcie o co tu chodzi bo zaraz jebne ten mp3 player przez okno i rozdepcze. Ładowałem go z 6 godzin i prawie nic, tyle było naładowanej baterii co i wczoraj. Pół paseczka który zaraz się rozładowuje :?

Charging the Battery
Battery: Built-in High Capacity Rechargeable Li-ion battery
Charge: Connect the Digital Media Player to your computer. A battery icon blinks
on the bottom of the Digital Media Player's screen, indicating the battery is being
charged. When the battery icon on the left bottom of the player’s screen stays full, it
means the charging process has finished. The process should take about 3 hours.
This unit needs to be charged for a minimum of 8 hours prior to initial use.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-05-2009, 23:40

a ja bym dodal jebany wiesniaku, geju zasrany:) wsadz se w dupe ten mp3 player moze zagra...
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

05-05-2009, 00:14

radze kupić se patefon na korbe :mrgreen:
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

05-05-2009, 00:16

długopisyyyyyyyyyy pisze: Charging the Battery
Battery: Built-in High Capacity Rechargeable Li-ion battery
Charge: Connect the Digital Media Player to your computer. A battery icon blinks
on the bottom of the Digital Media Player's screen, indicating the battery is being
charged. When the battery icon on the left bottom of the player’s screen stays full, it
means the charging process has finished. The process should take about 3 hours.
This unit needs to be charged for a minimum of 8 hours prior to initial use.

"ładowanko.
rodzaj bateryjki: i tak w życiu nie załapiesz o co chodzi.
jak ładować: bierzesz kabla od jebanej empetrójki i na ścisk go do komputera montujesz. bedom czary i sie wyskoczy nomalnie ikonka bateryjki na dole ekranika co ona mrugać do ciebie bedzie jak pedał co ma ochote ci rów wylizać. miga - sie ładuje, nie miga - sie nie ładuje. a jak już nomalnie na ekraniku ci się po lewej u dołu bateryjka cała jest, znaczy gut maszyna, moszna słuchać. 3 godziny takie cuda zająć potrafią. ale, że my - producenci z busza jesteśmy chuje to ten plejerek pizdowaty trza ładować najpierwej przynajmniej 8 godzin zanim go po raz pierwszy włączysz, również dlatego, że jesteśmy chuje piszemy o tym na końcu i po angielsku. wypierdol to za okno i podepcz - lepiej zrobisz.
z wyrazami pogardy - producenci."

takie cuś mi wychodzi że tam pisze.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
długopisyyyyyyyyyy

09-05-2009, 15:37

dzięki Scaarphie za przetłumaczenie :) ty jeden pomocny dla mnie byłeś. A ten baton-player się naładował wreszcie ale z chujem robiłem ze 4 podejścia gdzies po 7 godzin i sie skurwysyn naładował. Teraz będe słuchał po nocach przed spaniem muzyki. Myślę o posłuchaniu któregoś dnia w nocy tej-tych epek nowym deathspell omegi. Spróbuje to ugryżć jak skurwysyn :) !!

A ty kurwa Meleficio sobie napisałeś na avatarze jakieś "Only Rape is Real" i pewnie sie szczycisz tym ile kaset masz i je zbierasz nawet za bardzo nie słuchając ich. Wsadż sobie w psite te Rapy swoje i odpierdol sie ode mnie i od ludzi ze wsi. Gdyby nie MY zbierał byś jagody w lesie i jadł je na obiad razem z balasem z kibla.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

09-05-2009, 15:46

Tam jest "tape", nie "rape" zboczuchu :)
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

09-05-2009, 15:52

długopisyyyyyyyyyy pisze:dzięki Scaarphie za przetłumaczenie
w tym przypadku się nie odmienia
długopisyyyyyyyyyy pisze:"Only Rape is Real"
_o_
długopisyyyyyyyyyy pisze:Wsadż sobie w psite te Rapy swoje i odpierdol sie ode mnie i od ludzi ze wsi. Gdyby nie MY zbierał byś jagody w lesie i jadł je na obiad razem z balasem z kibla.
:lol: :lol: :lol:
i widzisz maleficio, po chuj ci się było odzywać? :D
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

28-05-2009, 12:52

przeprosiłem się z ipodem. zawsze wieszałem na nim psy, że taki itune mnie wkurwia, że nie mogę bezpośrednio muzyki sobie doń wrzucać. ostatnio w porywie kupiłem sobie jakiegoś no name'a, 8gb pojemności, duży ekran dotykowy, cuda na kiju. nie wiem na co liczyłem, ale bardzo szybko podjąłem decyzję o zwrocie go do sklepu - strasznie chujowa jakość dźwięku, cichy, trzeszczy, niewygodny interfejs no i po prostu wkurwia :) no i na to konto, żeby dalej już nie szukać i się nie wkurwiać (mam niby jakiegoś takiego malutkiego 2gb playerka aigo :) który w sumie wcale najgorszy nie jest, ale chcę więcej ;) ) kliknąłem sobie ipoda classic 120gb. z jednej strony się cieszę, bo będę miał dobry player, z drugiej mam delikatny niesmak bo jeszcze nie tak dawno sam głosiłem wszem i wobec że pierdolę ipody i całego apple'a :) a tu trudna sytuacja życiowa zmusiła mnie do sięgnięcia jednak mimo wszystko po tę przeklętą zabawkę :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
chaos
w mackach Zła

30-05-2009, 18:12

a z soniaczy coś polecicie ?
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

30-05-2009, 18:17

chaos pisze:a z soniaczy coś polecicie ?
Zależy czego szukasz w odtwarzaczu.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
chaos
w mackach Zła

30-05-2009, 18:25

przyzwoitego dźwięku, pojemność może być nieduża 1gb powinien wystarczyć, najlepiej paluszkowe aku
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

31-05-2009, 12:22

chaos pisze:przyzwoitego dźwięku, pojemność może być nieduża 1gb powinien wystarczyć, najlepiej paluszkowe aku
Jeżeli paluszki to nie wymóg to:
Do 200-300 zł - Sansa Clip albo Fuze
Powyżej - iAudio7
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

31-05-2009, 12:41

Clip nie radze, moj stary ma i sa z nim problemy. A niewiele wiekszy Fuze jest calkowicie bezawaryjny i swietnie brzmi (wg testow pod wzgledem brzmienia jest w czolowce)
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
chaos
w mackach Zła

31-05-2009, 14:16

Riven pisze:Fuze jest calkowicie bezawaryjny i swietnie brzmi (wg testow pod wzgledem brzmienia jest w czolowce)
no może, ale żeby to naładować trzeba mieć specjalny kabel - kiepskie rozwiązanie
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

31-05-2009, 14:25

chaos pisze:
Riven pisze:Fuze jest calkowicie bezawaryjny i swietnie brzmi (wg testow pod wzgledem brzmienia jest w czolowce)
no może, ale żeby to naładować trzeba mieć specjalny kabel - kiepskie rozwiązanie
????????
Bardziej standardowego kabla niż miniUSB chyba nie ma :lol:, zwłaszcza że tym samym transferujesz muzykę - no chyba że Sansa ma jakiś dziwny. Generalnie tworzy to mniej problemów niż kupno paluszka. Poza tym np. iAudio7 trzyma ponad 40h na ładowaniu, więc w zasadzie ładuje się wystarczająco przy zgrywaniu.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

31-05-2009, 14:27

tak, fuze ma wlasny kabel - ale co to za problem wlasciwie? i tak jakis jest potrzebny...

powiem tak - biorac pod uwage jakosc dzwieku, wytrzymalosc, poziom wykonania, interfejs, pojemnosc i slot na karty micro sd ... ten kabel naprawde nie ma znaczenia. nie mowiac o tym ze jak dobrze trafisz to kupisz za ~200 zl - smieszna cena za taki sprzet
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
chaos
w mackach Zła

31-05-2009, 15:09

o ile z aku paluszka mogę zrezygnować to "specjalny kabel" jest dużym utrudnieniem
przenoszę dane między kompami w domu i w pracy, czasem od znajomych, często ładuję odtwarzacz w samochodzie (mam odtwarzacz lazer z wbudowanym aku i jakiś moore) na wyświetlaczu mi nie zależy, chodzi o to żeby zajebiście grał

a np iriver t60 ?
Awatar użytkownika
hcpig

03-06-2009, 19:53

Zrobiło mi się w odtwarzaczu takie coś, że się litery zjebały i zostały jakieś krzaczki, znaczki itp. Jak to sfixować?
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ