BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Ale awantura, cały problem polega na tym, że niektórzy traktują DB jak jakieś Wagner-wannabie - a wcale tak nie jest. To tylko prosta muzyczka z sympatycznym klimatem, miły chill-oucik, który metalofczyki masowo postrzegają jako zbiór melodyjek z Pegasusa. Chill-ot - tak. Mistyczna, postwagnerowska symfonia -nie. Nawet nikt nie zwrócił uwagi, że motyw z "Balferd Baldrs" to skonwertowany na klawisze riff z "Jesus Tod".
-
- rasowy masterfulowicz
To tak jak "Wlazl kotek na plotek". Dla mojego dziecka to tez chill-out.jesterSS pisze:Ale awantura, cały problem polega na tym, że niektórzy traktują DB jak jakieś Wagner-wannabie - a wcale tak nie jest. To tylko prosta muzyczka z sympatycznym klimatem, miły chill-oucik, który metalofczyki masowo postrzegają jako zbiór melodyjek z Pegasusa. Chill-ot - tak. Mistyczna, postwagnerowska symfonia -nie. Nawet nikt nie zwrócił uwagi, że motyw z "Balferd Baldrs" to skonwertowany na klawisze riff z "Jesus Tod".
Zreszta, po chuj mecze klawiature, make my day Jester, pisz! Przynajmniej jest wesolo.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
po stokroć wolę być ograniczonym metalofczykiem niż Jesterem widzącym w casiowypocinach chill-out czy wietrzącym w den skaaalcośtam sensację XXI wjesterSS pisze:Ale awantura, cały problem polega na tym, że niektórzy traktują DB jak jakieś Wagner-wannabie - a wcale tak nie jest. To tylko prosta muzyczka z sympatycznym klimatem, miły chill-oucik, który metalofczyki masowo postrzegają jako zbiór melodyjek z Pegasusa. Chill-ot - tak. Mistyczna, postwagnerowska symfonia -nie. Nawet nikt nie zwrócił uwagi, że motyw z "Balferd Baldrs" to skonwertowany na klawisze riff z "Jesus Tod".
- boroowa
ależ nikt nie zabrania Tobie tego słuchać, znałem ludzi którzy podniecali się zespołami z LLN
tyle że nazwanie tegocuś chill-outem jest poważnym nadużyciem semantycznym
tyle że nazwanie tegocuś chill-outem jest poważnym nadużyciem semantycznym
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
znów się w tym wątku uśmiałem 
Poza tym, taka ciekawostka:
http://muzyka.onet.pl/10175,1931363,plotki.html
czekamy zatem na nową płytę

Poza tym, taka ciekawostka:
http://muzyka.onet.pl/10175,1931363,plotki.html
czekamy zatem na nową płytę

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: Burzum
moje zdjecie lepsze 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ciekawe kto nagrałby ciekawszy album niż Daudi Baldrs mając do dyspozycji klawisze dla dzieci. Brzmi jak midi i trudno, ale nawet w takiej prostej oprawie kryją się za tym emocje i ciekawe melodie. I dalej Czesław pierdoli o tym że Varg jest idiotą, przeczytawszy strzępki internetowych informacji albo wyrywek streszczenia Vargsmal czy jakieś stare wywiady, a Boroowa ciśnie na LLN, generalizując i pewnie brandzlując się przy Szwedzkim kółku różańcowym, które możnaby o kant dupy potłuc. Jebani ignoranci i pederaści z was i tyle, gorszych idiotów nie widziałem jeszcze na żadnym forum.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Powrot Varga to najlepszy news roku. Mam nadzieje, ze nagra plyte ktora kopnie w dupsko wszystkich
- boroowa
pytanie: po chuj nagrywać płytę w midi?So_It_Is_Done pisze:Ciekawe kto nagrałby ciekawszy album niż Daudi Baldrs mając do dyspozycji klawisze dla dzieci. Brzmi jak midi i trudno, ale nawet w takiej prostej oprawie kryją się za tym emocje i ciekawe melodie. I dalej Czesław pierdoli o tym że Varg jest idiotą, przeczytawszy strzępki internetowych informacji albo wyrywek streszczenia Vargsmal czy jakieś stare wywiady, a Boroowa ciśnie na LLN, generalizując i pewnie brandzlując się przy Szwedzkim kółku różańcowym, które możnaby o kant dupy potłuc. Jebani ignoranci i pederaści z was i tyle, gorszych idiotów nie widziałem jeszcze na żadnym forum.
odpowiedź: by zgraja frajerów nabrała sie na nazwę i dała zarobić. Varg niczym papcio Rydzyk posiada zdolnośc manipulowania swoimi wyznawcami, z tym, że jedni wysyłają $$ na gówna pokroju DB, a inny pieniążki na toruńską rozgłośnię. Poza tą drobną różnicą poziom mentalny ten sam

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wolę słuchać midi z wizją niż dopieszczonego plastiku. Idź w pizdu.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
te zdjęcia co wkleiliście to chuj w porównaniu z poniższym 
i pomyśleć, że ten pan nagrał "Hvis Lyset Tar Oss" LoL;

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
[quote="Ihasan"]te zdjęcia co wkleiliście to chuj w porównaniu z poniższym 
A co ty po domu w dresach nie chodzisz? Chociaż pewnie nie, jako prawdziwy wyznawca czerni śpisz w tych gotyckich buciorach z klamrami i masz pofarbowane kudły na czarno. Następny wysrany inteligent.

A co ty po domu w dresach nie chodzisz? Chociaż pewnie nie, jako prawdziwy wyznawca czerni śpisz w tych gotyckich buciorach z klamrami i masz pofarbowane kudły na czarno. Następny wysrany inteligent.
- boroowa
jasne. bo midi to "all natural sound"So_It_Is_Done pisze:Wolę słuchać midi z wizją niż dopieszczonego plastiku. Idź w pizdu.

spinasz się jak rasowy moher na krytykę ojca grzyba.So_It_Is_Done pisze:A co ty po domu w dresach nie chodzisz? Chociaż pewnie nie, jako prawdziwy wyznawca czerni śpisz w tych gotyckich buciorach z klamrami i masz pofarbowane kudły na czarno. Następny wysrany inteligent.