INFERNAL WAR / KRIEGSMASCHINE - TRANSFIGURATIONS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: INFERNAL WAR / KRIEGSMASCHINE - TRANSFIGURATIONS
do mnie od Helmutow stuff tez ostatnio szedl tydzien, cale szczescie, ze doszedl.
- Gore_Obsessed
Polecony priorytet - jak najbardziej. Dostaję na następny dzień.
Firmy kurierskie to w zdecydowanej przewadze mniejszy lub większy syf. Przez trzy lata pracowałem w sklepie internetowym, gdzie współpracowaliśmy chyba ze wszystkimi większymi działającymi na rynku polskim. Tylko UPS dawał radę, ale to też zależało przede wszystkim od konkretnego kuriera.
Firmy kurierskie to w zdecydowanej przewadze mniejszy lub większy syf. Przez trzy lata pracowałem w sklepie internetowym, gdzie współpracowaliśmy chyba ze wszystkimi większymi działającymi na rynku polskim. Tylko UPS dawał radę, ale to też zależało przede wszystkim od konkretnego kuriera.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Houwitser
- rozkręca się
Najbardziej podoba mi się u kurierów toGore_Obsessed pisze:Polecony priorytet - jak najbardziej. Dostaję na następny dzień.
- Gore_Obsessed
Mi najbardziej podoba się jak próbują wcisnąć, że nie zastali adresata, a w ogóle u niego nie byli. To się często nazywa "odmowa przyjęcia".
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a po zjebie meldują się w 15 min.Gore_Obsessed pisze:Mi najbardziej podoba się jak próbują wcisnąć, że nie zastali adresata, a w ogóle u niego nie byli.
- Gore_Obsessed
Kiedyś taki cwaniak zarzekał się, że był u gościa, który miał monitoring własnej posiadłości. Zabawne to było. Zwłaszcza jak dostał zjeby od przełożonego. 
- Houwitser
- rozkręca się
Poczta też robi takie numery , dostaje awizo powtórne chociaż wcześniejszego nie było .
Dodam że cały czas jest ktoś w domu.
- Gore_Obsessed
Nie napiszę nic odkrywczego - zależy czy mieszka się na rejonie listonosza-cwaniaka czy osoby, która do swoich obowiązków podchodzi na poważnie. Ogólnie rzecz biorąc Poczta, mnie osobiście, nie zawodzi, a przy tych podstawowych przesyłkach ceny są mniej więcej dwa razy niższe niż w przypadku firm kurierskich. Jedyne pole na którym te ostatnie, mam wrażenie, wypadają lepiej to reklamacje. Z Pocztą Polską trzeba się niejednokrotnie zdrowo naszarpać, żeby wywalczyć swoje. Z zasady praktycznie wszystkie reklamacje odrzucają jako bezzasadne.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
a relatywnie PP jest naprawde nie tania...
do not make equal what is unequal
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Relatywnie tańsze InPost też potrafi zwlekać z dostarczeniem przesyłki listowej tygodniami. A nawet "odmówić wykonania usługi" po 2 tygodniach od momentu nadania, bo "nie figuruje u nas wskazany kod pocztowy". Jedyny + to fakt, że w sortowniach zatrudniają tam ludzi, którzy nie rzucają przesyłkami jak mięsem i płyty dochodzą w pożądanym stanie.white_pony pisze:a relatywnie PP jest naprawde nie tania...
Dokładnie. Ja już z listonoszem mojego rewiru mam taki kontakt, że nawet nie muszę być w domu - dzwonię na jego prywatny numer i odbieram towar w terenie. Przy okazji i on jest zadowolony, bo nie raz połowa jego torby to listy polecone do mnieGore_Obsessed pisze:Nie napiszę nic odkrywczego - zależy czy mieszka się na rejonie listonosza-cwaniaka czy osoby, która do swoich obowiązków podchodzi na poważnie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kingu
Znam ten numer. Dodatkowo twierdzili, że nic nie mają na to nazwisko na poczcie. Po podaniu numeru przesyłki, widniejącego w systemie pocztowym (do sprawdzenia online) odkryli przesyłkę w swoim magazynie. Tydzień czasu tam leżała, 500m od adresu odbiorcy. A w systemie widniało, że awizowano. Poczta Polska to dziwka, kosztuje, wymaga i robi w balona.Houwitser pisze:Poczta też robi takie numery , dostaje awizo powtórne chociaż wcześniejszego nie było .
- white_pony
najczesciej za to jest standard ze wrzucaja awizo mimo ze ktos jest w chacie, zawsze marze zeby zlapać taka kurwe za reke i mu wbić w dupe ten długopisik. dawniej mialem spoko listonosza takiego co sie znalismy lata i bylo git ale teraz porobili misz masz i wpierdolili nam jakiegoś niedołęge.
do not make equal what is unequal
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
U mnie gość zawsze dzwoni do drzwi jak coś ma, niezależnie czy polecony czy zwykły i wszyscy są zadowoleni.
- Gore_Obsessed
U mnie to samo.Blackult pisze:U mnie gość zawsze dzwoni do drzwi jak coś ma, niezależnie czy polecony czy zwykły i wszyscy są zadowoleni.
- Najprzewielebniejszy
anglia dotarla, szla od 22 listopada do 7 grudnia.
moj listonosz zostawia mi przesylki w skrzynce, awizowane tez i pisze sms co wrzuca, ewentualnie jak jest za duza i sie nie miesci to dzwoni i pyta czy moze rozerwac i online przez telefon relacjonuje jakie plyty wklada do skrzynki
moj listonosz zostawia mi przesylki w skrzynce, awizowane tez i pisze sms co wrzuca, ewentualnie jak jest za duza i sie nie miesci to dzwoni i pyta czy moze rozerwac i online przez telefon relacjonuje jakie plyty wklada do skrzynki
- panthyme
- w mackach Zła
A pyta czy może ripa zrobić?:)
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- pogodancer
kurwa, właśnie się zorientowałem, że od 10.11. czekam na przesyłkę z USAAnalripper pisze:anglia dotarla, szla od 22 listopada do 7 grudnia.
- Najprzewielebniejszy
panthyme, usmiejesz sie, ale 2 razy pytal czy moge mu zgrac bo tego nie ma.
Bardzo porządny koles, posluchuje metalu.
pogodancer... troche za długo...
Bardzo porządny koles, posluchuje metalu.
pogodancer... troche za długo...
- panthyme
- w mackach Zła
To się nie dziwię, że lubi sobie pooglądać, co dostajesz:)
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
- Najprzewielebniejszy
i przy tym nic nie ginie odkąd on wziął się za kontrolę moich przesyłek, 2 lata temu poczta polska zaliczyła wpadkę i właśnie przy jego pomocy udało się odzyskać przesyłkę, no i od tej pory trzyma rekę na pulsie, pracownik roku poczty polskiej bez wątpienia.