Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Spoko ten kawałek. Czekam na płytę. Widzieliście wydanie z dwoma bonusami? Zawiera jakieś gówno-okulary z papieru i ma kosztować ok 70-80zł:P Zwykłe wydanie w dobrej cenie, tylko bez bonusów:(
Gunman pisze:Spoko ten kawałek. Czekam na płytę. Widzieliście wydanie z dwoma bonusami? Zawiera jakieś gówno-okulary z papieru i ma kosztować ok 70-80zł:P Zwykłe wydanie w dobrej cenie, tylko bez bonusów:(
Takie ? ;DD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Gunman pisze:Spoko ten kawałek. Czekam na płytę. Widzieliście wydanie z dwoma bonusami? Zawiera jakieś gówno-okulary z papieru i ma kosztować ok 70-80zł:P
Gdzie za takie piniendze można zamówić? Jest tam Look Who's Talking, Last Dying Wish lub Me Hate You?
Ostatnio zmieniony 08-01-2016, 19:54 przez Rattlehead, łącznie zmieniany 1 raz.
Gunman pisze:Spoko ten kawałek. Czekam na płytę. Widzieliście wydanie z dwoma bonusami? Zawiera jakieś gówno-okulary z papieru i ma kosztować ok 70-80zł:P
Gdzie za takie piniendze można zamówić?
Mogę Ci wyciąć takie same z bloku technicznego taniej.
Co do EMP, solidna firma. Trzeba tylko porównywać ceny, bo niektóre pozycje mają taniej niż inni a inne sporo drożej.
Wkurwia mnie, że trzeba kupić dwa najdroższe wydania Dystopii, żeby zgarnąć wszystkie bonusy.
Gunman pisze:Spoko ten kawałek. Czekam na płytę. Widzieliście wydanie z dwoma bonusami? Zawiera jakieś gówno-okulary z papieru i ma kosztować ok 70-80zł:P Zwykłe wydanie w dobrej cenie, tylko bez bonusów:(
Takie ? ;DD
Zaraz zaraz. Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych. Nie bądźmy pewexami...
Żeby ta wersja miała tego japońskiego bonusa (Me Hate You), to bym brał bez zastanowienia. Tak to poczekam na cenę w fanie, jeszcze na deluxe się nie określili.