ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

24-10-2019, 17:20

Implementacja, impactowanie, rigcz, coraz trudniej dogadać się z dzisiejszą młodzieżą.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

24-10-2019, 19:14

wolff pisze:
Medard pisze:
Triceratops pisze:Dobra, ale i tak nic nie przebije rakotworczosci tego
https://dorzeczy.pl/swiat/118160/sad-zg ... -ojca.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mocne raczysko.
Nie inaczej, trzeba być zdrowo spierdolonym lewusem by bronić i popierać tego typu patologie. Cóż, lewusy przyzwyczaiły nas do tego. Widły i piec.
Pokaż choć jeden wpis broniący tego wyroku. Jeśli chodzi o mnie odniosłem się jedynie do tego jak nasz kochany trydencki neofita po raz kolejny odmienia przez wszystkie przypadki frazę "ideologia lgbt" (w tym przypadku pierdoląc coś o postępowości sędziego) a jednocześnie broni pedofili w czarnych sukienkach. I jeszcze coś brzęczy o implementacji...Ja bym raczej zalecał w jego przypadku suplementację, szkoda tylko że w przypadku mózgu nie można tego zrobić (o ile mi wiadomo nie ma tabletek na myślenie). Także oprzyj Wilku widły o ścianę i idź potrenuj na macie bo jakiś niezdrowo poddenerwowany jesteś.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

24-10-2019, 20:14

Ale czyż ja kogoś wymieniłem personalnie i co ma KK do tej sprawy. Ot lewackie skurwienie i chore pomysły.
Widać ten biedny, słaby kościół jednak mocno uwiera jedynie słusznej, lewackiej idei wolności.
A może spytać samego zainteresowanego czy chce pozostać przy swojej płci czy też w tak młodym wieku ma zamiar ją zmienić, to chyba bardziej sprawiedliwe, co?
Po drugie, chuj ma tutaj mata i trening z tym tematem, brak argumentów czy ciśnienie uwiera?
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-10-2019, 20:55

Drone pisze:
Bloodcult pisze:No nie mam, implementuje je w swoje życie i pokazuje że mi tak dobrze i ma to korzyści nie tylko dla mnie ale i dla mojego otoczenia. Zachęcam innych do podobnej implementacji.

Jak LGBT zaimplementowało swoje prawdy to odcięto siedmiolatkowi kutasa i wielka wrzawa że co to musi mieć sędzia w głowie. No gówno bo co innego.

KK może nie być całkiem zgodny z prawdą absolutną, może gdzieś tam się mylić, ale postępowe liberalne lewactwo jest zawsze w błędzie we wszystkim czego się dotknie :)
Zadałem sobie trud sprawdzenia tego przypadku i póki co jeszcze nic temu siedmiolatkowi nie ucięto, nie podają mu też hormonów - decyzja co do tego ma zapaść w wieku późniejszym (o ucinaniu nic nie było). Od razu zastrzegam: nie bronię tego wyroku z żadnych pozycji, tylko wskazuję, że sprawa może być zniuansowana (być może wcale nie jest i rzeczywiście to wszystko jedna wielka głupota). Miał być ostry wystrzał w kierunku tęczy, a odpaliliście mokry kapiszon, że posłużę się cytatem :)
Poszperaj jeszcze, okaze sie, ze w ogole ten dzieciak nie istnial, a jego ojciec mial traume zwiazana z KK i byl stalkerem tej biednej kobiety. Tak przewiduje rozwoj wydarzen ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

24-10-2019, 21:07

Jeżeli ktoś przytacza "DoRzeczy" jako źródło informacji, to trudno traktować to bez podejrzeń. Ten portal zazwyczaj opisuje wydarzenia w sposób urągający rzetelności dziennikarskiej.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Triceratops

24-10-2019, 21:14

Ale czytasz go w ogole czy znajomy kolezanki lesbijki mowil?

Zrobmy zatem jakas liste rzetelnych zrodel informacji, bo widze, ze kolejna obsesja sie rodzi xD
Od czego zaczniemy paniczu Drone?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

24-10-2019, 21:41

Nie można zmusić kobiet do depilowania jąder innym "kobietom"
Transgenderowy aktywista Jessica Yaniv pozwał/a salon kosmetyczny o dyskryminację za odmowę wykonania usługi. JY Ma męskie genitalia, ale czuje się kobietą i chciał być obsłużony jak kobieta. Pracownice zakładu odmówiły, sąd podtrzymał. RIGCZ jeszcze dycha, nawet w Kanadzie.
https://www.wykop.pl/link/5185867/nie-m ... -kobietom/

@Drone Jakbyś pracował w tym zakładzie, obsłużyłbyś osobę o której tu mowa?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Triceratops

24-10-2019, 21:52

Z tego co ostatnio tu obserwuje to kolorowe skarpety premiera Kanady sa mocno wyblakle i bezbarwne na tle skarpet kol Drone.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone

24-10-2019, 22:01

Oczywiście, że bym nie obsłużył, a nawet bym nie obsłużyła. Zaproponowałbym delikatnie wizytę u specjalisty od zdrowia psychicznego.
Poza tym nie jestem żadnym lewakiem, nie wiem, skąd te niedorzeczne przypuszczenia. Wypowiedzi krytyczne w stosunku do środowisk kościelnych z przyległościami nie robią z nikogo lewaka.

Czy nie rozumiecie jednej rzeczy? Że w każdym społeczeństwie znajdą się jednostki z deficytami i zaburzeniami psychicznymi. Ich zaburzenia będą się manifestowały na takich polach, na jakie pozwala otaczająca ich rzeczywistość. W Polsce taki wariat będzie robił awantury na bazarze o źle zważoną brukselkę, w Kanadzie będzie miał pretensje, że mu nie ogolili jaj w zakładzie kosmetycznym. Wraz z wysublimowaniem społecznym idzie do przodu wysublimowanie zaburzeń.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
535

24-10-2019, 22:07

Z drugiej strony w takiej progresywnej Kanadzie nie chcieli golić, a w katolickiej zacofanej Polsce golą, aż miło.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Czy tylko ja czuję obrzydzenie, widząc co tu się odpierdala?
Awatar użytkownika
Triceratops

24-10-2019, 22:16

Drone pisze:Wypowiedzi krytyczne w stosunku do środowisk kościelnych z przyległościami nie robią z nikogo lewaka.
.
Czy ja wiem? Ja jestem krytyczny w stosunku do braku logiki i robi to ze mnie prawaka z tego co widze. Wszyscy tu maja gotowe szufladki, w ktore trzeba tloczyc niepasujacych. Zatem nie dziw sie.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

24-10-2019, 22:35

Triceratops pisze: Ja jestem krytyczny w stosunku do braku logiki i robi to ze mnie prawaka z tego co widze
Co logika ma to tego? Można wyprowadzić logiczny dowód z błędnych przesłanek. Ulubiony kucerski argument z logiki. Nawet nie piszę tego w kontekście tej dyskusji. Tak ogólnie przestrzegam.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

24-10-2019, 22:40

A dlaczegoz mialaby byc "kucerska" i co to w ogole znaczy? Logika to logika.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

24-10-2019, 22:43

Nie pisałem o kucerskiej logice, nie wiem o co ci chodzi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

25-10-2019, 04:41

535 pisze:Z drugiej strony w takiej progresywnej Kanadzie nie chcieli golić, a w katolickiej zacofanej Polsce golą, aż miło.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Czy tylko ja czuję obrzydzenie, widząc co tu się odpierdala?
Kolego, nie manipulujcie. Rozmowa jest o goleniu jaj, a nie pizdy.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Triceratops

25-10-2019, 07:23

Hatefire pisze:Nie pisałem o kucerskiej logice, nie wiem o co ci chodzi.
Pisales "Ulubiony kucerski argument z logiki", w kazdym razie i tak nie wiem ocb
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

25-10-2019, 07:40

No właśnie nie pisałem o żadnej kucerskiej logice, tylko że lubią wyskoczyć z tym argumentem nie rozumiejąc czym logika jest.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

25-10-2019, 07:47

Triceratops pisze: Ja jestem krytyczny w stosunku do braku logiki
:D :D :D :D :D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Triceratops

25-10-2019, 08:17

Hatefire pisze:No właśnie nie pisałem o żadnej kucerskiej logice, tylko że lubią wyskoczyć z tym argumentem nie rozumiejąc czym logika jest.
Ale co to jest ten kucerski element z logiki. z checia sie dowiem, ktory element logiki jest kucerski i co to znaczy
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

25-10-2019, 08:33

Triceratops pisze:Ale co to jest ten kucerski element z logiki. z checia sie dowiem, ktory element logiki jest kucerski i co to znaczy
Proste. Stosują prymitywny chwyt erystyczny, że w dyskusji wyskakują, "to logiczne, zaorane lewaku", nie biorąc pod uwagę, że owszem logiczne, jeśli przyjąć wyjściowe założenie w ich opinii jedynie słuszne. Podczas gdy dyskusja na tematy społeczne, bierze się właśnie stąd, że różni ludzie mają w tej czy innej kwestii różne poglądy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ