czyli idziesz w duecie z prometheuszem ... rozumiem;COFFIN pisze:Wytrzymałem prawie do końca, więc tak po krótce:
+ 1Ihasan pisze: zalecana natychmiastowa wizyta u laryngologa!;
rozumiem, że po jednym odsłuchu jesteś w stanie już pisać o tym albumie?!COFFIN pisze:Wysmazył dużo lepsze, teraz chce być Szwedem - z kiepskim rezultatem.
ok! Dużo lepsze?! niekoniecznie, lepsze z tym jestem w stanie się zgodzić, ale jak się wsłuchać w ten album tu jest masa nalecialości z Thunderbolt, co oczywiście jest na plus tego albumu, druga sprawa to różnorodność na tym albumie sprawia, że nie jest to nudna płyta na jedno kopyto. Lubię jak w muzyce się coś dzieje i śmiało mogę napisać, że tak jest na nowym albumie TORTORUM pisanie, że chce być na siłę Szwedem z kiepskim rezultatem jest grubym przerysowaniem, choć wiadomo że niektóre nalecialości z tej sceny da się odczuć.
rzecz gustu, mam zgoła odmienne zdanie w tym temacie i nikt mnie nie przekona, że jest to słaby album choć by go tu mieszano z błotem ... a czekaj! w sumie tak się stalo, bo po Twoim poście ratlerki wybiegły adorować Twój post :)COFFIN pisze:Kompletnie beż własnej tożsamości i charakteru. Zapowiadał sie ten projekt ok, ale jak mam słuchac kolejnej chorągiewki, to dziękuję - szkoda czasu.