Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Witching Hour Productions
Lykantrop pisałem o tym wcześniej,że mam zjebany gust i wydaje co mi się podoba :) Naumachia,Abused czy Bright Ophidia mi się podobały to są kulisy ...
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
a tam, Naumachia fajna jest, diva satanica w 7gatsie dała 6/7.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Kurwa, przyjebaliście się do tego Abused Majesty i Naumachii jak nie wiem co. Jak Kmiołek czy ten chuj Dziubiński wydawali hurtowo tony gówna to nic. Jak Krajewski wydał Luna ad Noctum, a Krysiuk tamte dwie to już be. Trochę tak jak z tym kawałem, że można wybudować sto mostów i raz po pijaku posunąć kozę, to wtedy o tych mostach nikt nie będzie pamiętał.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
- zaczyna szaleć
no i co zrobisz ? nic nie zrobisz :-)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja mogę im konia zwalić najwyżej!!!:-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
Eeeeee tam. Taka mała szpilka nikomu nie zaszkodzi. Zresztą Bart nawet nie poczuje. Za to, że zrobił reedycję Xantotol ma już u mnie dożywotni szacunek. Poza tym dozgonnie jestem wdzięczny za debiut Masachist, ostatni Nomad, Supreme Lord, Traumę, Azarath, Morowe i Seagulls. Reedycja trójki Vader po masteringu bardzo zajebista, bo oryginalnego soundu nie można było słuchać. Składak z Krwią Ziemi Czarnej również okey. Każdemu trafi się gówno. Trudno. Takie życie. Bart jednak nadal ma szanse zweryfikować mój pogląd na Naumachię i napisać ile jej poszło w stosunku do innych wydanych przez niego płyt. ;-)krz63 pisze:Kurwa, przyjebaliście się do tego Abused Majesty i Naumachii jak nie wiem co. Jak Kmiołek czy tej chuj Dziubiński wydawali hurtowo tony gówna to nic. Jak Krajewski wydał Luna ad Noctum, a Krysiuk tamte dwie to już be. Trochę tak jak z tym kawałem, że można wybudować sto mostów i raz po pijaku posunąć kozę, to wtedy o tych mostach nikt nie będzie pamiętał.
all the monsters will break your heart
- Only_True_Believers
Ja mówię, że sto milionów.nicram pisze:i napisać ile jej poszło w stosunku do innych wydanych przez niego płyt. ;-)
A tak z innej mańki, kiedyś odpakowałem Seagulls, a w środku nie było płyty, ile jeszcze było takich przypadków?, i czy będą się powtarzać przy okazji następnych wydawnictw? ;)
Ostatnio zmieniony 26-12-2012, 21:16 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
no co ty bez sensu :-) myszka w piździe ? Naumachia jak widać sprzedana jak i Abused tłoczyłem po 1500szt mniej się nie opłaca.
- manieczki
Ty nie mów, że już sold out, bo zaraz 'psełdo' biznesmeni się zlecą i na alledrogo kvlt wywindują!!!:-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
a Xantotola sprzedałem może z 300sztuk
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ludzie kultu nie kumają.
to tak jak byś wyjebał Lp AZHUBHAM HAANI ... zeszło by z 50-60 szt. ;)
- nicram
A to przykre w sumie. Bo chociaż mam Liber Diabolus i wydania kasetowe to nie mogłem się oprzeć pokusie i kupiłem CD z zajebistą koszulką...BART pisze:a Xantotola sprzedałem może z 300sztuk
all the monsters will break your heart
Z roku na rok, ten chuj jakby mniejszy. Takie mam wrażenie.krz63 pisze:... czy ten chuj Dziubiński...
-
- zaczyna szaleć
Max 70 szt.!Ihasan pisze:ludzie kultu nie kumają.
-
- zaczyna szaleć
Nie wymieniliśmy? Bart, Aga czy Kamil nie siedzą na tłoczni i nie foliują płyt... :) a jak chcesz podkurwić to zapodaj, że wydawałem Infernum i Grejwland, a nie kłujesz tak słabo. :)Only_True_Believers pisze:kiedyś odpakowałem Seagulls, a w środku nie było płyty, ile jeszcze było takich przypadków?, i czy będą się powtarzać przy okazji następnych wydawnictw? ;)
- Adrian696
Ja kiedys w Empiku zakupiłem płyte w ktorej nie bylo płyty. ;) Co zrobic - teraz sprawdzam przy kasie.
A Gravelenadów to pamietam - moj Hitachi tez robił za przegrywarke tego demosa.
A Gravelenadów to pamietam - moj Hitachi tez robił za przegrywarke tego demosa.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- empir
To teraz czas na reedycje "Krew czarnej ziemi". Zasługuje to na wydanie na CD i winylu. Nawet jeśli kupi to tylko 10 osób.nicram pisze:Składak z Krwią Ziemi Czarnej również okey.
- Only_True_Believers
Nie wiem o co Ci chodzi, jak ktoś miał się wkurwić to tylko ja, Sova wymienił mi płytę od razu. Zapytałem z ciekawości czy w tej branży często coś takiego się zdarza? Serio man, za bardzo się wkręcasz, że żydzi chcą Cię zniszczyć. ;)BART pisze:Nie wymieniliśmy? Bart, Aga czy Kamil nie siedzą na tłoczni i nie foliują płyt... :) a jak chcesz podkurwić to zapodaj, że wydawałem Infernum i Grejwland, a nie kłujesz tak słabo. :)Only_True_Believers pisze:kiedyś odpakowałem Seagulls, a w środku nie było płyty, ile jeszcze było takich przypadków?, i czy będą się powtarzać przy okazji następnych wydawnictw? ;)
- empir
Dobre masz wrażenie.535 pisze:Z roku na rok, ten chuj jakby mniejszy. Takie mam wrażenie.krz63 pisze:... czy ten chuj Dziubiński...
Chłop już się nie udziela, więc gniew w społeczeństwie topnieje. Młode pokolenie jego wałków nie pamięta.
Poza tym z roku na rok robił ich coraz mniej i bardzo prawdopodobne jest, iż w ostatnich latach był uczciwy jak jasny chuj.
Poza tym sporo osób docenia mimo wszystko jego zasługi.
Zrobił ostatni naprawdę duży festiwal.
Oraz DeeF. Do dzisiaj, część tego kultu, pałęta się po szufladach.BART pisze:... a jak chcesz podkurwić to zapodaj że wydawałem Infernum i Grejwland, a nie kłujesz tak słabo :)