w szczecinie:
supporty - gowno.
BH - zajebiste brzmienie, niesamowity zywiol. bardziej mnie to ruszylo niz z plyt.
Immo - troche sie spieszyli na lotnisko, wiec tym razem prawie bez konferansjerki - kawalek po kawalku. na poczatku ciut za cicho gitary ale szybko akustyk wyrownal. rozjebali, jak zawsze.
Immolation, Broken Hope....Bielsko B, Wawa,Gdynia,Szczecin
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Immolation, Broken Hope....Bielsko B, Wawa,Gdynia,Szczec
Nasum pisze: Nie wiem czy Phil ma problem z alkoholem, ale taka akcja jak ta z Bielska poza tym że kładzie się na nim cieniem, mogła być jednorazowym wybrykiem, i oby takim pozostała. Muzyk nie wielbłąd, więc napić się może, ale niechaj najebie się po koncercie, wtedy może spaść z dywanu na łeb. Podobnie jak Sineater też z chęcią zobaczę ich raz jeszcze, jednak mając w tym samym czasie koncert Immolation wiadomo że wybiorę ekipę Dolana ;-)
nie interesuje mnie to, bo akurat ten wybryk się zdarzył na koncercie na którym byłem i w tym momencie jest pozamiatane. więcej tym zjebom nie zapłacę, skoro nie traktują ludzi poważnie :) zresztą ja to jeszcze jakoś przeżyłem, gorzej z ludźmi, którzy jechali np przez pół Polski i nastawiali się głównie na MC. mnie akurat tam bardziej interesowały Vital Remains i Krisiun.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator

mam pytanie, czy do wszystkich egzemplarzy koszulki z motywem aniołków dodawana była taka grafika?
Wczesniej nic o niej nie slyszalem, moze to unikatowy rarowy jedyny w swoim rodzaju certyfikat potwierdzajacy autentycznosc tiszerta?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba tylko Ty na nią trafiłeś ;-) szczęściarz z Ciebie, zazdroszczę. Pewnie to szkic do nowej okładki Immolation autorstwa Andreasa Marshalla - na Twoim miejscu zostawiłbym ją i wystawił na allegro za kilka lat.