Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
kakademona pisze:a ja nadal nie dałem się porwac tej płycie i nie rozumiem tego fenomenu.z góry uprzedzam ,że mam ta płytę w domu, oryginalna , a nie jakies mp3 .zrobiłem raz wyjatek w zyciu i kupiłem płyte , która mi sie nie podobała od początku ,żeby nikt mi nie zarzucił czegos.słucham jej, słucham i pewnie za jakis czas sprzedam.
Drone pisze:OBLITERATION coraz głębiej zapada się w szufladę z napisem "klony AUTOPSY".Skaut pisze:automatycznie dopisuję "Seven Chalices" do najważniejszych płyt dekady. Obliteration w pierwszej dziesiątce się niestety nie zmieści.
Uff, bo już się bałem. :)Góral pisze:Out around the 21st of December 2011 – CD version to follow
To dobra taktyka, taka cisza przed burzą. Nie podniecają się, że oto kapela x właśnie zaczęła zastanawiać się nad pierwszym riffem na nowym albumie, potem dwieście raportów ze studia na tematy różne, informacje o każdym bąku i beknięciu muzyków itp. Bicie piany takie. A tu nie spodziewasz się, a nagle jeb, w mordę kop - nowe TTB się kleci i za kilka dni będzie można sobie kupić.Baton pisze:Rewelacja.
Na marginesie, to podoba mi się tryb informowania stosowany przez NED. Cisza, cisza, cisza, cisza, jeb - nowy TEITANBLOOD wyjdzie za dwa tygodnie, cisza cisza cisza. Z jednej strony, nie wiadomo, czego się spodziewać, z drugiej - jak już wiadomo, to od razu wiadomo też, że nie trzeba długo czekać. Mało co mnie tak denerwuje jak wielomiesięczne czekanie na płyty, np. nowy pełnograj AUTOPSY, który ma być na przełomie 2012/2013. :<