No nie inaczej , ja mam np stara sprana koszulke Sacred Reich z trasy Love....Hate gdzie nawet jest poznankatowice i wygalda ona sto razy lepiej niz opsrany longsleeve z kapturem dethspel omega dla stulejarzy, plastik bombastik kurwa[V] pisze:a do tematu ,o modzie znaczy sie;![]()
malo jest metalowego merchu który nie wygladalby obciachowo. najlepsze sa stare,troche sprane i podniszczone koszulki,np,
Extreme Agression,South Of Heaven,Schizpohrenia,etc,etc,taki stary t-shirt,wcale nie musi wygladac obciachowo,o ile nie bedziesz sie staral na sile grac mrocznego chujka i nie polaczysz go z czarnym spodniami,czarnymi glanami,i czarna kurtalka ramoneska,wtedy po tobie ,zesrales sie po pachy i utonales w metalowym banale.
czyli,nawet na randke,czy jakis event mozna zalozyc taki t-shirt o ile sie przemysli reszte ,w przeciwnym razie bedziesz wygladal jak glupek który 20 lat temu kupil Overkill,i ,wciaz zbiera kapsle i zolnierzyki.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATHSPELL OMEGA
woodpecker from space
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No co Ty dupisz, koszulki polo z krótkim rękawem są zajebiste[V] pisze: - koszulki polo [ one sa dla starych dziadów/tatusiów]

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Pewnie że są, kto twierdzi inaczej ten kryptogej.Alsvartr pisze: No co Ty dupisz, koszulki polo z krótkim rękawem są zajebiste
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
hehe,stuknij sie browarem z Morphem i starymAlsvartr pisze:No co Ty dupisz, koszulki polo z krótkim rękawem są zajebiste[V] pisze: - koszulki polo [ one sa dla starych dziadów/tatusiów]

musze niestety rozwiac wasze watpliwosci;nie sa

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt:
Musiałeś mieć naprawdę jakieś traumatyczne wspomnienia z polówkami - kazali Ci nosić takie z domieszką poliestru i łyżwą na piersi czy ki chuj
?

- Mental
- weteran forumowych bitew
polówki są zajebiste, bo tak I CHUJ.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Riven
- Kontakt:
umowmy sie, synonimem maksymalnej CHUJNI jest cos takiego:

+ konto na facebook
reszta to kwestia mniej lub bardziej dyskusyjna

+ konto na facebook
this is a land of wolves now
-
Morph pisze:Musiałeś mieć naprawdę jakieś traumatyczne wspomnienia z polówkami - kazali Ci nosić takie z domieszką poliestru i łyżwą na piersi czy ki chuj?
hehe,nic z tych rzeczy,po prostu ,MOIM ZDANIEM,takie wdzianko wyglada naprawde chujowo.malo mesko.naturalnie,sa zastepy facetów które maja z gola odmienne zdanie(np.Ty),no co kto,lubi,ja tam swoje wiem

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
no wez sie nie kompromituj, polo nosza tylko stulejarze, jak chcesz przybic piatke z dronikiem na targach argowarzywnych to zaloz koszulke poloAlsvartr pisze:No co Ty dupisz, koszulki polo z krótkim rękawem są zajebiste[V] pisze: - koszulki polo [ one sa dla starych dziadów/tatusiów]
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
ja tez nie mam takich znajomych, ale mase takich widze na ulicach, zwlaszcza w poblizu uczelni :/
- grot
- weteran forumowych bitew
hehe, w żadnym innym temacie nie dowiaduję się tak często, że jestem pedałem jak tutaj
idę pozapisywać uwagi masterfulowych stylistów do zeszytu, podkreślić na czerwono i jutro idę do sklepu.

- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Riven
- Kontakt:
Polówki mnóstwo ok. Kto twierdzi inaczej ten Tomasz Jacyków.
Poza tym to rotfl. Zajebista dyskusja, szczególnie te fragmenty o metalowym merchu

Poza tym to rotfl. Zajebista dyskusja, szczególnie te fragmenty o metalowym merchu

- Morph
- Kontakt:
Kup sobie T-Shirt Exhumed, wytarte jeansy, ramoneskę i wio do teatru albo na względnie elegancką kolacjęgrot pisze:hehe, w żadnym innym temacie nie dowiaduję się tak często, że jestem pedałem jak tutajidę pozapisywać uwagi masterfulowych stylistów do zeszytu, podkreślić na czerwono i jutro idę do sklepu.

- Riven
- Kontakt:
temat o dso na masterfulu >>>>>> forum onetuConflagrator pisze:Polówki mnóstwo ok. Kto twierdzi inaczej ten Tomasz Jacyków.
Poza tym to rotfl. Zajebista dyskusja, szczególnie te fragmenty o metalowym merchu![]()
![]()
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
kto to jest stulejarz?Tak tylko pytam, żebym wiedział co odpowiedzieć jak sie mnie ktoś zapyta dlaczego noszę koszulki polo.Triceratops pisze: no wez sie nie kompromituj, polo nosza tylko stulejarze
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
I temat polówek można uznać za zamkniętyConflagrator pisze:Polówki mnóstwo ok. Kto twierdzi inaczej ten Tomasz Jacyków.

- Morph
- Kontakt:
Biznesmen dostał wyrok za sprawę gospodarczą. Ma go odsiedzieć.Alsvartr pisze:kto to jest stulejarz?Tak tylko pytam, żebym wiedział co odpowiedzieć jak sie mnie ktoś zapyta dlaczego noszę koszulki polo.Triceratops pisze: no wez sie nie kompromituj, polo nosza tylko stulejarze
Pyta swojego adwokata, jak sobie dawać radę w więzieniu, żeby jakoś przetrwać w nieznanym mu środowisku więźniów.
Mecenas radzi:
- Musi pan na nich zrobić wrażenie. Jak pan wejdzie do celi, to na wstępie niech pan powie: "Kopsnąć szluga dla pasera, bo was paser sponiewiera".
Wtedy zyska pan szacunek i respekt z ich strony i nie będą pana ruszać.
Facet wziął to sobie do serca. Wprowadzają go do celi. Facet mówi:
- Kopsnąć szluga dla pasera, bo was paser sponiewiera.
Wokół same zakapiory, patrzą na niego spode łba.
Chwila napięcia, po chwili ze wszystkich stron wyciągają się do niego ręce z papierosami.
Tylko jeden człowiek siedzący w kącie nie wyciąga papierosa.
Facet podbudowany wrażeniem, jakie zrobił, idzie za ciosem.
Podchodzi z twardą miną do człowieka w kącie:JA
- A ty czemu nie kopsasz szluga?
- Nie kopsam, bo jestem cwelem.
- Zapamiętaj sobie: od dziś to JA tu jestem cwelem!
- Triceratops
ramoneske nosze od 25 lat i nie mam zamiaru jej zdzierac z grzbietu trylko dlatego, ze teraz to nie jest jazzy ani ąę w oczach metalowego establishmentu noszacego kurwa koszulki polo, no kurwa panowie nie dajmy si9e zwariowac, przeciez kiedys za koszullke polo to by sie w ryj dostalo a dzisiaj mozna isc w niej na koncert?
woodpecker from space
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
jestem ABSOLUTNIE przekonany, ze większość tu pierdzących ma konto na Facebooku tylko się nie przyzna bo wyjdzie na geya:)Riven pisze:umowmy sie, synonimem maksymalnej CHUJNI jest cos takiego:
+ konto na facebook