SATAN - Life Sentence
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: SATAN - Life Sentence
kapitalna jest ta nowa płyta
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Bajlepszy z powrotnych Satanów
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
^
zgadzam się i kupuję.
zgadzam się i kupuję.
- Believer
- weteran forumowych bitew
^dopiero 2 odsłuchy za mną, ale Life Sentence chyba jednak lepsza ;)
-
- weteran forumowych bitew
Atom by Atom też chyba jak na razie nie przebiją. odnoszę wrażenie że zbyt na Cruel Magic poszli w lata siedemdziesiąteBeliever pisze:^dopiero 2 odsłuchy za mną, ale Life Sentence chyba jednak lepsza ;)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Harlequin
Mnie się ta nowa na pewno podoba bardziej niż Atom By Atom, która moim zdaniem była zbyt pod linijkę i do której w ogóle nie wracam. Z tymi latami 70ymi coś jest na rzeczy, ale z drugiej strony same kawałki cechuje większa różnorodności i- w moim odczuciu - mają większego pazura. Life Sentence świetna, ale jednak chyba nowa robi na mnie większe wrażenie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Najlepszy heavymetalowy zespół na świecie wyda swój nowy album 1 kwietnia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
- zahartowany metalizator
Bardzo mnie to raduje.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Taka pieśń

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Harlequin
O! I to jest zespół, na który zawsze warto czekać. Dopisuje do listy do obowiązkowego odsłuchu!
P.S. Wałek powyżej oczywiście dobry, ale chyba jedna kawałki promujące poprzednie płyty trochę mocniej mi robiły. Niemniej nie spodziewam się słabego materiału.
P.S. Wałek powyżej oczywiście dobry, ale chyba jedna kawałki promujące poprzednie płyty trochę mocniej mi robiły. Niemniej nie spodziewam się słabego materiału.
- Harlequin
I znów panowie nagrali dobry album, choć uczuciwie przyznam, że podoba mi się trochę mniej od trzech poprzednich. Jakby nieco mniej pazura i ognia, a bardziej occultrockowo i klimatycznie. Tak przynajmniej mi się to czuje. Kompozytorsko jest różnorodność, więc i jest jakość. Tym razem konar nie płonie, ale o rozczarowaniu nie ma mowy.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Dragazes
- w mackach Zła
I jak, już ktoś słuchał? Ja dostałem wczoraj paczuszkę z Mystic. Nie ma miłości od pierwszego odsłuchu, wszystkie poprzednie albumy wchodziły jak nóż w masło a w tym wypadku jest jakoś inaczej. Mam wrażenie, że nie ma na tym albumie polotu i przebojowości. Utwory brzmią jak demówki. Druga połowa albumu zdecydowanie lepsza od pierwszej. No nic, będzie słuchane dalej, może się coś wykluje.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.