Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
Re: Wasze sporty
pięć lowkicków i po imprezie hahaha
- Mol
- zahartowany metalizator
- Maleficio
- Kontakt:
Myślę, ze Pudzian powinien zmienić ksywkę na Desekrator....
ale tak na prawdę to poczekajmy, żeby stoczył prawdziwą walkę z profesjonalistą a nie z jakimś big brotherowym bohaterem.
ale tak na prawdę to poczekajmy, żeby stoczył prawdziwą walkę z profesjonalistą a nie z jakimś big brotherowym bohaterem.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
napewno masz rację

- Block69
Gala KSW wyjątkowo udana, wszystkie walki stały na przynajmniej dobrym poziomie i trzymały w napięciu.
Odnośnie deseru to Najman jest chłopcem do bicia, który nawet boksu nie ma do końca opanowanego więc nie ma sie co napalać. Wszystko będzie jasne jak Pudzian dostanie jakiegoś zawodnika, który regularnie występuje na takich galach, bo na chwile obecną nie wiadomo jak wytrzymała jest jego szczęka. Tak czy siak trzymam za niego kciuki bo walki reszty Polaków to szkoda gadać. Jeden se kciuka wybił a drugi dostał zadyszki i nie wyszli do drugich starć.
Odnośnie deseru to Najman jest chłopcem do bicia, który nawet boksu nie ma do końca opanowanego więc nie ma sie co napalać. Wszystko będzie jasne jak Pudzian dostanie jakiegoś zawodnika, który regularnie występuje na takich galach, bo na chwile obecną nie wiadomo jak wytrzymała jest jego szczęka. Tak czy siak trzymam za niego kciuki bo walki reszty Polaków to szkoda gadać. Jeden se kciuka wybił a drugi dostał zadyszki i nie wyszli do drugich starć.
PENIS METAL
- Adrian696
no właśnie szkoda, był tak najebany wkurwem na tego prostaka, że chciał go skończyć od razu, a trrzba bylo po tych kilku kopnieciach - gdy pojawił sie strach w oczach i kupa w gaciach, powoli chuja połamaćMol pisze:Ja pierdole, ale Pudzian mial cisnienie, myslalem, ze zajebie Najmana zywcem

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
ponoć Kheltuz doszedł do wniosku, że Pudzian to lewackie ścierwo i bedzie na kolejnej gali KSW chciał go zniszczyć swoją pogańska pięścią oraz wysłac do obozuMaleficio pisze:ale tak na prawdę to poczekajmy, żeby stoczył prawdziwą walkę z profesjonalistą a nie z jakimś big brotherowym bohaterem.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Pudzian może byc takim polskim odpowiednikiem Boba Sappa
Tylko że podobnie jak czarnuszek, jeśli nie zajebie przeciwnika w ciagu pierwszej połtorej minuty, to może dalej może byc juz tylko gorzej. Zobaczymy.
A Najmana ładnie skurwił, jakby mu sędzia nie odciagnął ręki to by mu wkomponował czaszkę w podłogę ringu

A Najmana ładnie skurwił, jakby mu sędzia nie odciagnął ręki to by mu wkomponował czaszkę w podłogę ringu

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Mol
- Maleficio
- Kontakt:
no, walka Pudzian - Bob Sapp to by była rzeźnia...
Mam nadzieje, ze Pudzian serio podejdzie to nowego wyzwania i za 2 lata w Japonii będzie miażdżył na K1
Mam nadzieje, ze Pudzian serio podejdzie to nowego wyzwania i za 2 lata w Japonii będzie miażdżył na K1
-
- rasowy masterfulowicz
ale teraz się narobi ekspertów od mma, k1 i boba sappa
ale walka fajna, krótka piłka, niech walczy, niech wygrywa, NARODOWA DUMA!

ale walka fajna, krótka piłka, niech walczy, niech wygrywa, NARODOWA DUMA!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
mysle, ze Maria najebalby pudziana, w koncu czarne pasy wisza w szafie 

- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Ja pierdzielę. Sterydowiec napierdala jakiegoś bambra z big brothera, gawiedź ma orgazm za orgazmem, a już wyszczerzone mordy warszawskiej śmietanki towarzyskiej to już szczyt szczytów. Jednym słowem - kwintesencja polsatowskiego stylu. Dobrze, że chociaż kilka poprzedzających walk było całkiem ciekawych, szczególnie ten Łotysz był dobry. Ale gdzie im tam do boksu - boks to jest szlachetna forma walenia się po ryjach 

Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
-
- postuje jak opętany!
heavy metal to tez szlachetna forma metalu 
a nudzi po piatej 'rundzie' ;]

a nudzi po piatej 'rundzie' ;]
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Mnie nudzi przed pierwszą, a poza tym, to ja mówiłem o wadze ciężkiej, a nie piórkowejSome serious shit? pisze:a nudzi po piatej 'rundzie' ;]

Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Tak!Block69 pisze:
Odnośnie deseru to Najman jest chłopcem do bicia, który nawet boksu nie ma do końca opanowanego więc nie ma sie co napalać. Wszystko będzie jasne jak Pudzian dostanie jakiegoś zawodnika, który regularnie występuje na takich galach, bo na chwile obecną nie wiadomo jak wytrzymała jest jego szczęka. Tak czy siak trzymam za niego kciuki bo walki reszty Polaków to szkoda gadać.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Maleficio
- Kontakt:
na kogo stawiacie, na Kliczke czy na asfalta?
- rob
- w mackach Zła
Na Tolka BananaMaleficio pisze:na kogo stawiacie, na Kliczke czy na asfalta?
jebać frajerów