Pewnie, że lepiej, ale połączenie nie gwarantuje dobrej kompozycji (polecam temat o KRIGBLAST). Ta nowa piosenka to skrajne łajno.vicek pisze:nie słuchałem nowego kawałka , ale kurna lepiej łączyć black z punkiem niż z post rockiem
CARPATHIAN FOREST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CARPATHIAN FOREST
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Taki jest bm od kilku latOferma pisze:Niby tak,a le tutaj już nie ma tej mizantropii i mizoginii z dawnych lat, sa za to jajca i ludyczność.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Mówisz o Craft? Czy o Recluse? Czy może o Aosoth? Nie! Wiem! O Evilfeast.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- maciek z klanu
Nie, mówię o 95 obecnego black metaluOferma pisze:Mówisz o Craft? Czy o Recluse? Czy może o Aosoth? Nie! Wiem! O Evilfeast.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Oferma
- weteran forumowych bitew
To to chuj, a nie Balck Metal :D Jakby tu był Boja_Sie_Nawet_Jego_Koni, to by Ci wytłumaczył.
How entranced we are by the fire
-
coś w tym styluWódka i Piwo pisze:Carpathian Punkrock. Ten zespół zawsze był pocieszny. Teraz stał się karykaturalny. Kult w chuj...
- hcpig
Sprzedałem płyt kilka miesięcy temu. Jak coś sobie jeszcze czasem zapodam to 'Ghoul' Mayhem i kawałki z saksem.
Yare Yare Daze
-
- zahartowany metalizator
Jak z saksem, to polecam jeszcze muzykę Johna Coltrane'a. Na pewno Ci się nie spodoba
-
- hcpig
Słyszałem że ten dżez to nie muzyka lecz przeżycie intelektualne.byrgh pisze:Jak z saksem, to polecam jeszcze muzykę Johna Coltrane'a. Na pewno Ci się nie spodoba
Yare Yare Daze
-
-
- starszy świeżak
Jeszcze niedawno Carpathian Forest to byl najlepszy zespol black metalowy we wsi.
Co za idioci pisza recenzje na stronie Metal Archives. Kamien miliowy w muzyce, debiut "BSL" wycenili jak kasete Bayer Full z bazaru. Powinni powypier.. mozliwosc pisania recenzji i oceniania plyt na tamtej stronie. Pisza je pryszczaci debile, przewaznie z USA. Niegramolne recki, napisane niegramatycznie po angielsku re-cenzor tam usuwa. Zatem nieurodzeni w anglojezycznym kraju sa dyskryminowani. KKK. Kretynizm.
Wracajac do Carpathian Forest, wszystko do "Obrony Sedesu Zla" to scisly kanon Black Metalu. Bloodline, Engangsgrill i solowki Nattefrosta rownie kasliwe.
Pan Nattefrost daje ostro w palnik, sluchy mnie doszly ze lubi mocniejsze proszki na sen.
Co za idioci pisza recenzje na stronie Metal Archives. Kamien miliowy w muzyce, debiut "BSL" wycenili jak kasete Bayer Full z bazaru. Powinni powypier.. mozliwosc pisania recenzji i oceniania plyt na tamtej stronie. Pisza je pryszczaci debile, przewaznie z USA. Niegramolne recki, napisane niegramatycznie po angielsku re-cenzor tam usuwa. Zatem nieurodzeni w anglojezycznym kraju sa dyskryminowani. KKK. Kretynizm.
Wracajac do Carpathian Forest, wszystko do "Obrony Sedesu Zla" to scisly kanon Black Metalu. Bloodline, Engangsgrill i solowki Nattefrosta rownie kasliwe.
Pan Nattefrost daje ostro w palnik, sluchy mnie doszly ze lubi mocniejsze proszki na sen.
- Najprzewielebniejszy
A tak mnie naszło takie zapytanie.
CO SIE DZIEJE Z GRUBASEM, KTORY GRAL Z NIMI NA TRASIE gdzies na poczatku lat 2000?

CO SIE DZIEJE Z GRUBASEM, KTORY GRAL Z NIMI NA TRASIE gdzies na poczatku lat 2000?

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- TheDude
^ Jakiś czas temu szperałem też za wieściami o nim i wygląda na to, że w kolejnych latach po pamiętnych koncertach ze srogą nadwagą wziął się za dietę i już jest normalnych rozmiarów 

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
ciężko się na typa patrzy, ja pracuje na Pradze i niedaleko jest jadłodajnia dla bezdomnych. Jakby tam stanął w kolejce to by się nie wyróżniał.
ale to nie akurat od prochów na sen. Sam kiedyś lubiłem sobie coś zarzucić aby jebany dzień sie juz skończył.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Jakby ktoś swoją drogą był zainteresowany, parę sztuk nam jeszcze się ostało oficjalnego merchu CARPATHIAN FOREST
link do sklepu: -->> https://ancientdead.com/index.php

- pr0metheus
Fajny, nawet reklamowałem gdzies w dziale z koszulamiIhasan pisze: ↑18-02-2022, 13:43Jakby ktoś swoją drogą był zainteresowany, parę sztuk nam jeszcze się ostało oficjalnego merchu CARPATHIAN FOREST
![]()
http://www.masterful-magazine.com/forum ... &start=200
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- rasowy masterfulowicz
Słucham sobie jednej z ostatnich płyt I takie to prześne i głupie z jednej-ideologicznej strony, ale z drugiej nie brzmi to tragicznie taki mix rockowego oblicza satyrajkon z watain i nowym darkthrone
To jak w końcu są spoko, czy nie?
Zapraszam do dyskusji
To jak w końcu są spoko, czy nie?
Zapraszam do dyskusji

Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Co ty chłopie piszesz, CF miał własny styl, i na pewno nie było w nim Watain .....
Fuck You All !!!! to była świetna płyta ale miała chujowy pierwszy utwór. Może dlatego była tak jebana.
Fuck You All !!!! to była świetna płyta ale miała chujowy pierwszy utwór. Może dlatego była tak jebana.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
BAP i Through to dla mnie rewelacyjne materiały. Mają swoje miejsce na półce.