MOONSPELL - LUSITANIAN METAL - 2 DVD + CD BOOK!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Re: MOONSPELL - LUSITANIAN METAL - 2 DVD + CD BOOK!!!
Matko bosko piękne numery, będzie płyta roku!
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Hellion
- weteran forumowych bitew
No zamykacz Reconquista najlepszy track na płycie.
Co do Hermitage, to mnie akurat podobała się bardzo, najbardziej od The Antidote, choć albumów po 'Antidotum', to jakoś bardzo osluchanych nie mam.
FFG odsłucham na spokojnie dzisiaj w podróży, będę miał okazję się bardziej na tym albumie skupić. Cudów nie oczekuję
Co do Hermitage, to mnie akurat podobała się bardzo, najbardziej od The Antidote, choć albumów po 'Antidotum', to jakoś bardzo osluchanych nie mam.
FFG odsłucham na spokojnie dzisiaj w podróży, będę miał okazję się bardziej na tym albumie skupić. Cudów nie oczekuję
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nawet niezle się to słucha ale wracał nie bede, myślałem że będzie gorzej
pierwszy singiel podoba mi się najbardziej (se zostawiłem), zamekacz faktycznie też niezły
pierwszy singiel podoba mi się najbardziej (se zostawiłem), zamekacz faktycznie też niezły
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist