DEAD KENNEDYS

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

Re: DEAD KENNEDYS

04-01-2013, 10:14

Maria Konopnicka pisze:mam jeszcze na półce jakieś stare pirackie płyty, które w liceum oddała mi koleżanka z klasy...
z taktu czy z MG?
est

04-01-2013, 10:26

Jak płyty to z Verbatim pewnie:)
Awatar użytkownika
Skaut

04-01-2013, 10:30

Maria Konopnicka pisze:mam jeszcze na półce jakieś stare pirackie płyty, które w liceum oddała mi koleżanka z klasy...
Maria Konopnicka pisze:kłamstwo powtarzane wiele razy staje się prawdą :)
Coś tam było! Człowiek!
Holi
w mackach Zła

04-01-2013, 10:57

ja tam też lubię tą kapelę, jak wychodziły ich płyty to były inne czasy dla muzy, oni wtedy doskonale się znaleźli
Maria Konopnicka

04-01-2013, 11:59

twoja_stara_trotzky pisze:
z taktu czy z MG?
stadionówki :) a kasety to głównie pozgrywane, miałem starszych kumpli z podwórka, którzy w latach 80-tych siedzieli w punkowych klimatach - później im się odmieniło i już jako skini do Jarocina jeździli :))) Poznałem wówczas sporo punkowych kapel i choć nigdy głęboko nie wszedłem w te klimaty to zawsze mi ta muzyka towarzyszyła i w sumie do dziś towarzyszy :)
Maria Konopnicka

Re:

04-01-2013, 12:05

Skaut pisze:
Sugerujesz, że kłamię iż koleżanka tracąca zainteresowanie punkiem pooddawała mi swoje płyty? :) Cały plecak mi tego przyniosła płyty i kasety - większość to były polskie rzeczy, których się pozbyłem, a z których część później sobie zakupiłem. THE BILL, ARMIA, DEZERTER, SEDES, GA-GA.
Może dam Ci do niej kontakt na facebooka to Ci potwierdzi ? :))))))
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

04-01-2013, 12:20

Maria Konopnicka pisze:
z taktu czy z MG?
stadionówki :) a kasety to głównie pozgrywane, miałem starszych kumpli z podwórka, którzy w latach 80-tych siedzieli w punkowych klimatach - później im się odmieniło i już jako skini do Jarocina jeździli :))) Poznałem wówczas sporo punkowych kapel i choć nigdy głęboko nie wszedłem w te klimaty to zawsze mi ta muzyka towarzyszyła i w sumie do dziś towarzyszy :)
to pirackie czy przegrywane? bo już nie łapię...
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

04-01-2013, 13:56

z taktu czy z MG?
Ci którzy nie maja z Poltonu, niech nie zabierają głosu w dyskusji bo to "sezony" ;)
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

04-01-2013, 16:25

Ufff, mogę spać pokojnie. Ale gramofon jak rozumiem nie wymagany?
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
est

04-01-2013, 16:30

Ty akurat nie możesz. Wróg nie śpi.
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

04-01-2013, 17:32

No i ja też nie śpię, nawet adekwatny obrazek w konto wstawiłem.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Awatar użytkownika
Skaut

04-01-2013, 19:20

Maria Konopnicka pisze:
Skaut pisze:
Sugerujesz, że kłamię iż koleżanka tracąca zainteresowanie punkiem pooddawała mi swoje płyty? :) Cały plecak mi tego przyniosła płyty i kasety - większość to były polskie rzeczy, których się pozbyłem, a z których część później sobie zakupiłem. THE BILL, ARMIA, DEZERTER, SEDES, GA-GA.
Może dam Ci do niej kontakt na facebooka to Ci potwierdzi ? :))))))
Nie mam podstaw, aby Tobie wierzyć, skoro sam sobie w każdym poście zaprzeczasz. Zresztą, kto normalny kasuje konto po to, aby znów wrócić z diametralną odmianą od zakutego metalem łba po znawce SCORN, który niby poznałeś zanim metal u Ciebie był cool ;]
Coś tam było! Człowiek!
Maria Konopnicka

05-01-2013, 03:22

to pirackie czy przegrywane? bo już nie łapię...
płyty pirackie, kasety przegrywane :) kurwa! co to ma za znaczenie ? Teraz mam oryginały - brzmią równie zajebiście :)
Maria Konopnicka

Re:

05-01-2013, 03:28

Skaut pisze: Nie mam podstaw, aby Tobie wierzyć

kurwa! nie zasnę dzisiaj :) i nie ma tych wszystkich płyt o których tu pisałem - mam 12 lat i ściągam muzykę z internetu :)
Skaut pisze: Zresztą, kto normalny kasuje konto po to, aby znów wrócić z diametralną odmianą od zakutego metalem łba po znawce SCORN, który niby poznałeś zanim metal u Ciebie był cool ;]
(ziew)
Dobra - Scorn poznałem tydzień temu, a DEAD KENNEDYS przedwczoraj. Masz coś do powiedzenia w temacie, czy chcesz jeszcze popisać o mnie?
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

05-01-2013, 08:45

Kamilku ale nie ma sie co gniewac, no taka prawda
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Skaut

05-01-2013, 12:47

Maria Konopnicka pisze:i nie ma tych wszystkich płyt o których tu pisałem - mam 12 lat i ściągam muzykę z internetu :)
zacytuję na wszelki wypadek, jakbyś chciał znów usunąć konto :)))
Coś tam było! Człowiek!
ODPOWIEDZ