Co tam burczysz dundż syntu, nawrót depresji miejska kurefko, kawka na wynos z papierowego kubka nie otwiera jusz wrót do krainy smoków i czarownic z kutaskami?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-08-2023, 19:29One nie sa rosna na zadnych eksponowanych stokach downie tylko w lesie gdzie jedt ciemno. Widac ze bory to ty widziałeś tylko na okladkach blackmetalowych, a przechwalasz sie jak kaczor Donald.
Jagody vs Borówki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Jagody vs Borówki
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie, wrota twojej starej wyleczyly.mnie z depresji raz a dobrze. Zebys ty o lesie i jagodach wiedzial tyle, co wiesz o mnie, i przestal pozowac
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Chodzi Ci o brusznice ?Stoigniew pisze: ↑03-08-2023, 18:42jeśli chodzi o runo leśne to uświadom żonę że są i jagody i są borówkiŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-08-2023, 13:20(...) Poza tym w naszym domostwie toczy się wielka wojna, bo ja nazywam jagody jagodami, a żona - borówkami, podczas gdy dla mnie borówka to ta amerykańska.
jagody są teraz, te ciemnofioletowe, a borówki będą niebawem, może w niektórych rejonach już są, nie wiem (u mnie jeszcze nie ma). Borówki są wielkości jagód, dojrzałe mają czerwony lub ciemnoczerwony kolor, w smaku delikatnie cierpkie i gorzkawe, ale są świetnym surowcem do przerobienia. Tak dla przykładu moja mam swego czasu dodawała gruszek i robiła z nich najlepszy dżem na świecie. Nie do podjebania
a co do tematu to porównanie jagody z borówką amerykańską jest jak porównanie pieczarki hodowlanej z jakimkolwiek grzybem leśnym, czyli bez sensu![]()
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kolejny kilogram pekl dzisiaj, ach, to jest zycie!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, borówka brusznica. Trzeci rodzaj borówki - jagody to miały gumisie.Kilgore pisze: ↑03-08-2023, 20:05Chodzi Ci o brusznice ?Stoigniew pisze: ↑03-08-2023, 18:42jeśli chodzi o runo leśne to uświadom żonę że są i jagody i są borówkiŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-08-2023, 13:20(...) Poza tym w naszym domostwie toczy się wielka wojna, bo ja nazywam jagody jagodami, a żona - borówkami, podczas gdy dla mnie borówka to ta amerykańska.
jagody są teraz, te ciemnofioletowe, a borówki będą niebawem, może w niektórych rejonach już są, nie wiem (u mnie jeszcze nie ma). Borówki są wielkości jagód, dojrzałe mają czerwony lub ciemnoczerwony kolor, w smaku delikatnie cierpkie i gorzkawe, ale są świetnym surowcem do przerobienia. Tak dla przykładu moja mam swego czasu dodawała gruszek i robiła z nich najlepszy dżem na świecie. Nie do podjebania
a co do tematu to porównanie jagody z borówką amerykańską jest jak porównanie pieczarki hodowlanej z jakimkolwiek grzybem leśnym, czyli bez sensu![]()
Guilty of being right
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
przypomniał mi sie stary suchar którego by sie Strasburger nie powstydził:
- mamo, co to jest ?
- czarna jagoda synku
- a dlaczego jest czerwona ?
- bo jest jeszcze zielona
kurtyna
- mamo, co to jest ?
- czarna jagoda synku
- a dlaczego jest czerwona ?
- bo jest jeszcze zielona
kurtyna
-
- rasowy masterfulowicz
W końcu jakiś wątek w którym czuć namiastkę ducha starego masterfula 

Stay clean! 

- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To było chyba wtedy, gdy na forume panowal temat "Kogo byś teraz wyruchał?".
-
- rasowy masterfulowicz
Za czasów dołów z wapnem pod Piasecznem, seksualnego debiutu Tomka( nie wiem czy to prawda na sto procent) przed. Wkładaniem sobie rury w dupę przez Mariusza, gdy życzenia śmierci dla matki kolegi z forum były częstsze j niż dyskusję o muzyce, a nikt się nie bawił w konwenanse.gdy większość. Czołowych l labeli muzycznych się tu promowała. Zamierzchłe czasy, ja forum czytam od jakichś 10 lat , dużo nie dużo zależy od perspektywy przy moich 24 wiosnach to kawał życia spędziłem tu na forume
Stay clean!