Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
The Nocturnal Silence i Darkside za klimat. W 90-latach jeden z moich ulubionych bandów - następne płyty tylko niezłe. No i jeden z muzyków (Nie jestem pewien, ale chyba Joakim Sterner), pracujący jako przedszkolanka Poza tym : Six, six, six we vomit on the crucifix [/quote]
akurat ten cytat pochodzi z "The Third Antichrist";)
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
nie słyszałem nic poza debiutem, chyba jednak nie miąchnęło mną o glebę, skoro nie uznałem za stosowne kontynuować tej znajomości... [/quote]
ja tż znam tylko pierwszy album.o wiele lepsze były kasety demo.ale tak przewaznie jest.
The Nocturnal Silence to moje numero uno - raczej ze wzgledow sentymanetalnych - chyba Piezo mnie tym kiedys zarazil, ale wszystkie pozniejsze tez lykam bo nie zauwazylem zeby sie skurwili kiedykolwiek
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
znam tylko "the nocturnal silence","darkside" i mini "spawned by evil",akurat te pozycje uwazam za jedne z lepszych ze Szwecji a numer "spawned by evil"to kurwa dla mnie prawie najlepszy kawalek metalowy!
taaa, pamiętam tę recenzję, szkoda słów, btw. na tym właśnie albumie znalazł się jeden z najlepszych utwórów w historii Necrophobic, czyli 'Dreams Shall Flesh'.
Poza tym bardzo lubię Necrophobic, dwa pierwsze albumy w szczególności.
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
nie słyszałem nic poza debiutem, chyba jednak nie miąchnęło mną o glebę, skoro nie uznałem za stosowne kontynuować tej znajomości... [/quote]
ja tż znam tylko pierwszy album.o wiele lepsze były kasety demo.ale tak przewaznie jest. [/quote]
coś w tym jest , też znam tylko debiut
skoro ktoś słyszał tylko debiut,to czy jest uzasadnionym kwestionowanie zawartości artystycznej kolejnych albumów?taaa demówki są zawsze najlepsze,tru kult...