MORGUE - ERODED THOUGHTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Sineater
- postuje jak opętany!
Re: MORGUE - ERODED THOUGHTS
Te trzy to byłyby: Rottrevore (punkt!
), Malevolent Creation "Stillborn" (jedna z najbardziej ponurych, chorych, ciężkich do słuchania i death metalowych do bólu zębów płyt wszech czasów) i Order From Chaos "Stillbirth Machine"; Brutality, Pyrexia, Victims Of Internal decay, Morgue to byłby podobny poziom (nie wspominam o kasetach demo); Suffocation - akurat ten krążek gorszy, ale "Effigy" - lepsze; na świecie od razu przychodzi mi do głowy Disembowelment "transcendence into the peripheral". Oczywiście daleki jestem od stwierdzenia, że C jest słabą płytą, średnią czy "tylko dobrą", ale między Morbid Angel a innymi kapelami nie było wtedy wcale takiej przepaści, jak dwa lata temu między masakrą w postaci "Shadows In The Light" a innymi zespołami; kilka zespołów było na porównywalnym poziomie. Nie uważam też, żeby kiedykolwiek Morbid Angel bez Brunella udało się zbliżyć do poziomu z A albo B, niestety w nazwie nie mają -tion, żeby takie numery wychodziły 
-
Sineater
- postuje jak opętany!
/ Gdybyś nie wspomniał o piwie, to oczywiście Pyrexia byłaby lepsza niż Order From Chaos
/
- Adrian696
- zahartowany metalizator
kurwa no - brałem je pod uwage - ale jednak wygrała wiara w zamiłowanie do brutala u Ciebie... no dobra - sam sobie kupie to piwoSineater pisze:Te trzy to byłyby: Rottrevore (punkt!), Malevolent Creation "Stillborn" (jedna z najbardziej ponurych, chorych, ciężkich do słuchania i death metalowych do bólu zębów płyt wszech czasów) i Order From Chaos "Stillbirth Machine";
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Sineater
- postuje jak opętany!
Jako, że trafiłeś w 2,5 z trzech to możemy zrobić tak: ja skoczę po piwo, ale ty płacisz 
A do reszty: kumpli z tej samej wytwórni - Victims Of Internal decay lubicie? Death on nine legs!!
A do reszty: kumpli z tej samej wytwórni - Victims Of Internal decay lubicie? Death on nine legs!!
- Adrian696
93 rok to moim zdaniem w ekstremalnej muzyce jeden z najlepszych roczników... absolutnie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
genialna płyta
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dark Descent Rec. informuje: "We're finalizing the layout for the CD version of Morgue's Eroded Thoughts CD compilation. This will be out at the same time as the vinyl version from The Crypt. It included the 1993 album, Eroded Thoughts as well as the Rabid Decay and Severe Psychopathology demos making this a complete Morgue release!"
Jest moc!
Jest moc!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Dużo tych pereł ma zamiar wypluć Dark Descent i chwała im za to!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Już preorder
http://www.darkdescentrecords.com/store ... ts_id=4508" onclick="window.open(this.href);return false;
Kod: Zaznacz cały
Morgue - Eroded Thoughts + Demos CDhttp://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
macias1977
- rozkręca się
mam pytanie jest szansa ze ktoś w Polsce będzie miał to na cd lub LP?
- Mol
na pewno, tak jak wszystkie wydawnictwa Dark Descent. Hellthrasher dajmy na to.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
A ja z miłą chęcią bym sobie dołożył ten krążek do kolekcji. Bardzo robi mi to wszystko robi. Ostatnimi czasy cierpię na brak czasu i pomysłu na to, czego posłuchać. Ta płyta idealnie spełnia moje oczekiwania i przykuje moją uwagę kilka dłuższych chwil. Świetne jest to, że pomimo tego skomplikowania słychać masę fantazji i swobody. Dodatkowo nie boją się melodii (Plagued Birth). Po pierwszym odsłuchu przychodzi mi na myśl debiut Deceased... Jakoś podobne wibracje w tym wszystkim są, tak mi się przynajmniej wydaje.Harlequin pisze:Dobra płyta, ale nie wiem czy to coś co koniecznie musiałbym mieć na półce.
-
Maria Konopnicka
- zaczyna szaleć
Jeśli jeszcze nie wiecie to płyta jest u Hellthrashera. Ja już kupiłem. Kapitalny album, który mi zupełnie umknął.