vieś z Zasaniamanieczki pisze:CZEKALIŚCIE?
[youtube][/youtube]
VESANIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: VESANIA
- moonfire
- zahartowany metalizator
Nie znam ani jednego kawałka Vesanii, szczęśliwy ze mnie człowiek. :)
- Biały
- w mackach Zła
dobra na postój do Vysraniablindfold pisze:vieś z Zasaniamanieczki pisze:CZEKALIŚCIE?
[youtube][/youtube]
-
- rozkręca się
a jednak udało im się nagrać coś bardziej chujowego
-
- weteran forumowych bitew
Jak tego słucham to robi mi się wstyd że w niedzielę będę miał zaszczyt usłyszeć brygadą olmajty Orajona na żywo, aż mnie skręca na tę myśl; ale uparłem się na WIadera i nie odpuszczę, będę twardy i zdzierżę to casio.
Kurwa mać no, ta kapela jest chyba jeszcze bardziej tania i pusta niż Behemocz. Behemoth jeszcze od biedy ma parę słuchalnych rzeczy, Vesania to już syf i mogiła po całej linii. Tanie efekciarstwo, tania muzyka, tani imidż, tanie emocje, wszystko tanie i po najprostszej linii oporu - prostacki dm/bm nakurw podlany biednymi parapetami i otoczka sugerująca jakże ambitne artystyczne dzieuo, będące w zasadzie produktem dla niby wysublimowanych metaluchów brzydzących się chamskim napierdolem, bo taki wow prymitywny a oni tacy wow wyszukani bo czytają przy latarce Nietzschego pod kołdrą, żeby mama nie widziała jak nie śpią po wieczorynce.
Aż mi się rzygać chce. Niech mnie ktoś spróbuje przekonać, że w tej muzyce coś jednak jest interesującego, bo może czegoś nie dosłyszałem jednak :<
Kurwa mać no, ta kapela jest chyba jeszcze bardziej tania i pusta niż Behemocz. Behemoth jeszcze od biedy ma parę słuchalnych rzeczy, Vesania to już syf i mogiła po całej linii. Tanie efekciarstwo, tania muzyka, tani imidż, tanie emocje, wszystko tanie i po najprostszej linii oporu - prostacki dm/bm nakurw podlany biednymi parapetami i otoczka sugerująca jakże ambitne artystyczne dzieuo, będące w zasadzie produktem dla niby wysublimowanych metaluchów brzydzących się chamskim napierdolem, bo taki wow prymitywny a oni tacy wow wyszukani bo czytają przy latarce Nietzschego pod kołdrą, żeby mama nie widziała jak nie śpią po wieczorynce.
Aż mi się rzygać chce. Niech mnie ktoś spróbuje przekonać, że w tej muzyce coś jednak jest interesującego, bo może czegoś nie dosłyszałem jednak :<
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- zaczyna szaleć
czy u Was tez to brzmi tak puszyscie? Strasznie duzo waty i kompletna atrofia wiosel.
Ej, to nie jest naprawdę, nie? A poza tym co tam robi Michale Graves przebrany za SS mana?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
''Się jara dziewczyno, się jara chłopaku...''
Ej, ten kretyn w czapce nie ma czasem maski Papy Emeryta z jakiegoś eBaya? Jeśli tak, to jest to cebula miliard milionów...
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale cebule to ty szanuj, napisz ok to dla mnie bardzo wazne, napisz 'szanuje cebule' ok to wazne!!!!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
No przecie wiadomix, że cebula pany! Ja to w znaczeniu, ze teraz Polska nie potrzebuje Gołsta, tylko ma swojego lepszego! Polski Gołst! Tak jak "Prawo Krwi" to polski "Mortal Kombat", a kaszanka to polski kawior!
- Zenek
- wombat
- zaczyna szaleć
ten zespół to najlepszy powód, żeby stwierdzić, że emperor to gówno
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Plastek
- Kontakt:
manieczki pisze:
Ja pierdole co za downy. Wieś, wieś i jeszcze raz wieś.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- flow
- postuje jak opętany!
Jeszcze wroci moda na Emperor jak ostanio na Autopsy.
- lucass
Chciałoby sie ale się nie umi. Ten kawałek jest tak chujowo kwadratowy i tani, ze uszy krawią. O tym imidżu się nawet nie wypowiem. Alchemia Instant - znaczy sie w proszku.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- ultravox
Akurat kaszanka jest zajebista i lepsza niż jakiś tam pedalski kawior ;)ZłyPan pisze:No przecie wiadomix, że cebula pany! Ja to w znaczeniu, ze teraz Polska nie potrzebuje Gołsta, tylko ma swojego lepszego! Polski Gołst! Tak jak "Prawo Krwi" to polski "Mortal Kombat", a kaszanka to polski kawior!
- megawat
Przestańcie się śmiać bo temu SS-manowi z kiermany spluwa wystaje. :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".