WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Aron
- postuje jak opętany!
Re: WATAIN
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Edgelordowie z watain tak bardzo potrzebują naszej uwagi, ze aż są gotowi się rozwiązać aby tylko o nich mówiono. 

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
Walną na koniec coś o ciężarze gatunkowym „Monotheist” i wszyscy umrą. Tymczasem Snorre wstrzymał prace nad dwójką Thorns, żeby dać sobie możliwość wprowadzenia w miksie błyskotliwej riposty na finał Watain.
Świetny zespół, ostatnio zrobiłem sobie odświeżankę i faktycznie, też te trzy ostatnie, które zostały chłodno przyjęte, są bardzo w porządku i wbrew pozorom Erik z kolegami unikają zżerania własnego ogona.
Świetny zespół, ostatnio zrobiłem sobie odświeżankę i faktycznie, też te trzy ostatnie, które zostały chłodno przyjęte, są bardzo w porządku i wbrew pozorom Erik z kolegami unikają zżerania własnego ogona.
- Żwirek i Muchomorek
- zaczyna szaleć
Strach pomyśleć co będzie jak Behehehe bedzie kończył działalność.Only_True_Believers pisze: ↑21-09-2025, 18:02Edgelordowie z watain tak bardzo potrzebują naszej uwagi, ze aż są gotowi się rozwiązać aby tylko o nich mówiono.![]()
-
- zaczyna szaleć
Czy aż tak znowu chłodno? Na pewno TWH spotkało się z krytyką (nie uważam, by na nią w takiej skali zasługiwało). Ale TWE, z tego co kojarzę, postrzegano raczej jako powrót do formy, a ostatnia też miała dobry odbiór, choć to na pewno najbardziej zachowawczy album Watain.
Ja lubię każdy krążek, Wolf Trident Eclipse najmniej, ale panowie generalnie nigdy mnie jakoś srogo nie rozczarowali. Mam nadzieję, że finał tej historii będzie zaliczał się do tych bardziej udanych płyt.