WATAIN

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

Re: WATAIN

21-09-2025, 14:11

Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

21-09-2025, 18:02

Edgelordowie z watain tak bardzo potrzebują naszej uwagi, ze aż są gotowi się rozwiązać aby tylko o nich mówiono. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Sturm
postuje jak opętany!

21-09-2025, 18:26

Walną na koniec coś o ciężarze gatunkowym „Monotheist” i wszyscy umrą. Tymczasem Snorre wstrzymał prace nad dwójką Thorns, żeby dać sobie możliwość wprowadzenia w miksie błyskotliwej riposty na finał Watain.

Świetny zespół, ostatnio zrobiłem sobie odświeżankę i faktycznie, też te trzy ostatnie, które zostały chłodno przyjęte, są bardzo w porządku i wbrew pozorom Erik z kolegami unikają zżerania własnego ogona.
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
zaczyna szaleć

21-09-2025, 18:28

Only_True_Believers pisze:
21-09-2025, 18:02
Edgelordowie z watain tak bardzo potrzebują naszej uwagi, ze aż są gotowi się rozwiązać aby tylko o nich mówiono. :)
Strach pomyśleć co będzie jak Behehehe bedzie kończył działalność.
schizoid
zaczyna szaleć

21-09-2025, 19:11

Sturm pisze:
21-09-2025, 18:26

Świetny zespół, ostatnio zrobiłem sobie odświeżankę i faktycznie, też te trzy ostatnie, które zostały chłodno przyjęte, są bardzo w porządku i wbrew pozorom Erik z kolegami unikają zżerania własnego ogona.
Czy aż tak znowu chłodno? Na pewno TWH spotkało się z krytyką (nie uważam, by na nią w takiej skali zasługiwało). Ale TWE, z tego co kojarzę, postrzegano raczej jako powrót do formy, a ostatnia też miała dobry odbiór, choć to na pewno najbardziej zachowawczy album Watain.

Ja lubię każdy krążek, Wolf Trident Eclipse najmniej, ale panowie generalnie nigdy mnie jakoś srogo nie rozczarowali. Mam nadzieję, że finał tej historii będzie zaliczał się do tych bardziej udanych płyt.
ODPOWIEDZ