Metalfest 2013 Jaworzno

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

Re: Metalfest 2013 Jaworzno

23-06-2013, 02:14

Jak tam dzisiaj zagrał Onslaught i Sodom?
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

23-06-2013, 09:14

Alsvartr pisze: Na jesieni (październik/listopad) planowana jest trasa promująca która ma zahaczyć o Polskę. Ja już ostrzę zęby i mam nadzieję że zagrają w Katowicach lub Krakowie :)
W-wa. Polecam, Maciej Mińczykowski.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
Maria Konopnicka

24-06-2013, 11:43

Był ktoś? Jakieś wrażenia? :)
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

24-06-2013, 11:49

Byłem. Więcej napisze jak znajdę trochę czasu;-)
NorbiB
zaczyna szaleć

24-06-2013, 13:16

gelO pisze:Byłem. Więcej napisze jak znajdę trochę czasu;-)
Ja tyż:-)
Maria Konopnicka

24-06-2013, 22:50

Wszyscy starają się coś sobie przypomnieć... cholera, może zadzwonimy do taksówkarza z białej skody? On powinien wiedzieć gdzie nas woził, później popytamy w sklepach i knajpach, zapytamy leśniczego, zadzwonimy do pobliskiego szpitala i na izbę wytrzeźwień. Damy radę chłopaki! Jakoś to poskładamy do kupy! Czy tylko ja widziałem tygrysa przechadzającego się pomiędzy namiotami?
Awatar użytkownika
Klemens
zaczyna szaleć

24-06-2013, 23:19

Maria Konopnicka pisze:Wszyscy starają się coś sobie przypomnieć... cholera, może zadzwonimy do taksówkarza z białej skody? On powinien wiedzieć gdzie nas woził, później popytamy w sklepach i knajpach, zapytamy leśniczego, zadzwonimy do pobliskiego szpitala i na izbę wytrzeźwień. Damy radę chłopaki! Jakoś to poskładamy do kupy! Czy tylko ja widziałem tygrysa przechadzającego się pomiędzy namiotami?
Pamiętam, że Volbeat nieźle pojechał!
Awatar użytkownika
Dipsychia
rozkręca się

25-06-2013, 02:05

Klemens pisze:
Maria Konopnicka pisze:Wszyscy starają się coś sobie przypomnieć... cholera, może zadzwonimy do taksówkarza z białej skody? On powinien wiedzieć gdzie nas woził, później popytamy w sklepach i knajpach, zapytamy leśniczego, zadzwonimy do pobliskiego szpitala i na izbę wytrzeźwień. Damy radę chłopaki! Jakoś to poskładamy do kupy! Czy tylko ja widziałem tygrysa przechadzającego się pomiędzy namiotami?
Pamiętam, że Volbeat nieźle pojechał!
Zdecydowanie najlepszy koncert festu, reszty nawet nie pamiętam.
Obrazek
Maria Konopnicka

25-06-2013, 02:21

Ja w nocy siedziałem pod prysznicem, a podczas koncertów stałem z piwem pod sceną. Volbeat rzeczywiście pozytywnie zaskoczył, Destruction słabo na małej scenie zabrzmiał, Cryptopsy na dwie gitary zmiażdżyli, Down grał świetnie covery Pantery, a Accept miło było po latach znów z UDO zobaczyć. Szkoda, że Karma To Burn zagrali na małej scenie - ich ośmiosobowy skład miał problemy, żeby się na niej pomieścić. No i Helloween żałuję, że nie dojechali.
Cieszę się, że nie piłem alkoholu bo dzięki temu miałem niezmąconą percepcję i możliwość obiektywnej oceny usłyszanych i zobaczonych kapel. Oczywiście występem festiwalu był koncert Braci Figo Fagot - dawka grind-brutal-gore-pure-black metalu sprawiła, że publiczność oszalała :) No i pogoda - gdyby było cieplej to byłoby lepiej, ale nie ma co narzekać - chociaż w hokeja na zamarzniętym jeziorku się pograło.
Awatar użytkownika
Dipsychia
rozkręca się

25-06-2013, 03:10

Maria Konopnicka pisze:Ja w nocy siedziałem pod prysznicem, a podczas koncertów stałem z piwem pod sceną. Volbeat rzeczywiście pozytywnie zaskoczył, Destruction słabo na małej scenie zabrzmiał, Cryptopsy na dwie gitary zmiażdżyli, Down grał świetnie covery Pantery, a Accept miło było po latach znów z UDO zobaczyć. Szkoda, że Karma To Burn zagrali na małej scenie - ich ośmiosobowy skład miał problemy, żeby się na niej pomieścić. No i Helloween żałuję, że nie dojechali.
Cieszę się, że nie piłem alkoholu bo dzięki temu miałem niezmąconą percepcję i możliwość obiektywnej oceny usłyszanych i zobaczonych kapel. Oczywiście występem festiwalu był koncert Braci Figo Fagot - dawka grind-brutal-gore-pure-black metalu sprawiła, że publiczność oszalała :) No i pogoda - gdyby było cieplej to byłoby lepiej, ale nie ma co narzekać - chociaż w hokeja na zamarzniętym jeziorku się pograło.
+1 ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

25-06-2013, 08:52

Maria Konopnicka pisze:Ja w nocy siedziałem pod prysznicem, a podczas koncertów stałem z piwem pod sceną. Volbeat rzeczywiście pozytywnie zaskoczył, Destruction słabo na małej scenie zabrzmiał, Cryptopsy na dwie gitary zmiażdżyli, Down grał świetnie covery Pantery, a Accept miło było po latach znów z UDO zobaczyć. Szkoda, że Karma To Burn zagrali na małej scenie - ich ośmiosobowy skład miał problemy, żeby się na niej pomieścić. No i Helloween żałuję, że nie dojechali.
Zapomnialeś dodać, że Aborted grał tylko cudze kawalki, bo nikt nie pamięta ich dyskografii. Hatebreed i Onslaught zdecydowanie powinni znaleźć się na dużej scenie, a nie grać o 4 nad ranem dla 5,5 osób. Oczywiście każdy szanujący się meloman wie, że słucha się piosenek nie płyt i że po chłopcach na scenę zawsze wchodzą mężczyźni.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

25-06-2013, 09:05

A jak Entombed?
this is a land of wolves now
Stygmat
zaczyna szaleć

25-06-2013, 09:55

Też na małej scenie. Sony Petrov nie dojechał, ale zagrali wszystko z kill'em all także wybaczam im.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

25-06-2013, 09:58

:O
this is a land of wolves now
Maria Konopnicka

25-06-2013, 10:09

Tak, z Petrovem rzeczywiście mogło być ciekawiej, ale i tak uważam, że perkusista Anti Tank Nun godnie go zastąpił :)
Maria Konopnicka

25-06-2013, 10:22

gelO pisze: Hatebreed i Onslaught zdecydowanie powinni znaleźć się na dużej scenie, a nie grać o 4 nad ranem dla 5,5 osób. .
Dokładnie tak było - 5,5 osób. Ty, ja, garbaty ochroniarz, kobieta w ciąży sprzedająca watę cukrową i facet, który przewoził węgiel z Węgorzewskiej. Zgodzę się, że mała scena była pomyłką w przypadku tych zespołów, ale kto wie kiedy ponownie zagrają akustyczne koncerty....

gelO pisze: Oczywiście każdy szanujący się meloman wie, że słucha się piosenek nie płyt

Poza tym kto by spamiętał tytuły pierwszych trzech płyt Danzig. Wszak nie każdy musi od razu mówić płynną angielszczyzną.

gelO pisze: i że po chłopcach na scenę zawsze wchodzą mężczyźni.
...a twardzi i dojrzali faceci tańczą, podczas gdy pryszczaci kindermetalowcy pogują pod sceną :)
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

25-06-2013, 23:10

Jakiś bootleg z koncertu BFF?
Maria Konopnicka

26-06-2013, 17:03

Jak się dziś rozebrałem na trening to wyglądałem jak psychopata i nikt nie chciał ze mną walczyć. Mam kilkanaście siniaków i krwiaków na rękach i nogach. Lewe ramię jest spuchnięte i wygląda jakby mnie w nie ktoś ugryzł - dosłownie widać strupy podobne do śladów zębów, a wokół bordowa i filetowa obwódka :) Czy możliwe, że na Metal Fest ktoś gryzł ? :))) Jeśli tak to poproszę o przysłanie karty szczepień :)
[V]
mistrz forumowej ceremonii

26-06-2013, 17:05

spotkałes Adriana dzisiaj pod blokiem i sie tłumaczysz;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

26-06-2013, 17:22

Maria Konopnicka pisze:J Lewe ramię jest spuchnięte i wygląda jakby mnie w nie ktoś ugryzł - dosłownie widać strupy podobne do śladów zębów, a wokół bordowa i filetowa obwódka :) Czy możliwe, że na Metal Fest ktoś gryzł ? :))) Jeśli tak to poproszę o przysłanie karty szczepień :)
Jeśli masz ślady zębów to ktoś musiał gryźć ;-)
ODPOWIEDZ