MMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
-
Re: MMA
Jakby ktoś chciał się zabrać ze Ślaska na gale do Gdańska to pisać pma. Jedziemy busem i mamy miejsca wolne. Gwarancja wesołego towarzystwa:) Z Rybnika też jedzie bus jakby co.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
Niestety tak. Krzyśka Jotko mi szkoda. Daniel Omielańczuk zawodzi na całej linii i pewnie wypadnie z organizacji.O Janku Błachowiczu nie wspominam, bo on sobie całkowicie nie radzi.
Sam debiut UFC wypadł mocno średnio. Rozpierdol organizacyjny, nudne walki za wyjątkiem finałowej. Najlepiej z całej imprezy wspominam to, że strzeliłem se fotkę z naszą mistrzynią Asią i spotkałem Diablo Włodarczyka z ,którym se pogadałem:)
A i usłyszeć głos Bruce Buffera to było coś genialnego:)
Sam debiut UFC wypadł mocno średnio. Rozpierdol organizacyjny, nudne walki za wyjątkiem finałowej. Najlepiej z całej imprezy wspominam to, że strzeliłem se fotkę z naszą mistrzynią Asią i spotkałem Diablo Włodarczyka z ,którym se pogadałem:)
A i usłyszeć głos Bruce Buffera to było coś genialnego:)
-
Fajna gala, Ja obserwowałem z Jędrusiem a on lada moment będzie gwiazdą. żoną klnie jak pojebana że się nakurwiliśmy ale to była udana gala- chuj jej w dupę. Spoko loko- bandażuję obkrwawione oko - doszło do rozróby ale towarzystwo spacyfikowane- zresztą kurwa jak ktoś się spyta o śląskie towarzystwo to zaraza informacja wycieknie. Generalnie dosypiamy ale w ryj oberwałem;/ i to niechcący ale jutro teściowi się będę tłumaczył na grillu skąd ta bojja na ryju
- Maro
- weteran forumowych bitew
dobra rada znajdź lekarza,który wyleczy Ci zjebaną psyche, bo ryj się w końcu zagoitomaszm pisze:Fajna gala, Ja obserwowałem z Jędrusiem a on lada moment będzie gwiazdą. żoną klnie jak pojebana że się nakurwiliśmy ale to była udana gala- chuj jej w dupę. Spoko loko- bandażuję obkrwawione oko - doszło do rozróby ale towarzystwo spacyfikowane- zresztą kurwa jak ktoś się spyta o śląskie towarzystwo to zaraza informacja wycieknie. Generalnie dosypiamy ale w ryj oberwałem;/ i to niechcący ale jutro teściowi się będę tłumaczył na grillu skąd ta bojja na ryju
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
słuchanie czarnuchów pomagaMaro pisze:dobra rada znajdź lekarza,który wyleczy Ci zjebaną psyche, bo ryj się w końcu zagoitomaszm pisze:Fajna gala, Ja obserwowałem z Jędrusiem a on lada moment będzie gwiazdą. żoną klnie jak pojebana że się nakurwiliśmy ale to była udana gala- chuj jej w dupę. Spoko loko- bandażuję obkrwawione oko - doszło do rozróby ale towarzystwo spacyfikowane- zresztą kurwa jak ktoś się spyta o śląskie towarzystwo to zaraza informacja wycieknie. Generalnie dosypiamy ale w ryj oberwałem;/ i to niechcący ale jutro teściowi się będę tłumaczył na grillu skąd ta bojja na ryju
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
"Dojrzały", "inteligentny" "mężczyzna", nie ma co. Gadka o własnej żonie przepiękna.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
nie mnie go oceniać, ale po tych wpisach jest idiotą! piłeś nie pisz !!!tomaszm pisze:Fajna gala, Ja obserwowałem z Jędrusiem a on lada moment będzie gwiazdą. żoną klnie jak pojebana że się nakurwiliśmy ale to była udana gala- chuj jej w dupę. Spoko loko- bandażuję obkrwawione oko - doszło do rozróby ale towarzystwo spacyfikowane- zresztą kurwa jak ktoś się spyta o śląskie towarzystwo to zaraza informacja wycieknie. Generalnie dosypiamy ale w ryj oberwałem;/ i to niechcący ale jutro teściowi się będę tłumaczył na grillu skąd ta bojja na ryju
Różal klasa! Mamed chujnia!
- DST
- rasowy masterfulowicz
Oj tam, oj tam. Każdemu się zdarza jakaś pato-bomba od czasu do czasu :DIMP-|-OUS pisze:nie mnie go oceniać, ale po tych wpisach jest idiotą! piłeś nie pisz !!!tomaszm pisze:Fajna gala, Ja obserwowałem z Jędrusiem a on lada moment będzie gwiazdą. żoną klnie jak pojebana że się nakurwiliśmy ale to była udana gala- chuj jej w dupę. Spoko loko- bandażuję obkrwawione oko - doszło do rozróby ale towarzystwo spacyfikowane- zresztą kurwa jak ktoś się spyta o śląskie towarzystwo to zaraza informacja wycieknie. Generalnie dosypiamy ale w ryj oberwałem;/ i to niechcący ale jutro teściowi się będę tłumaczył na grillu skąd ta bojja na ryju