DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

21-07-2006, 13:45

[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
czy tak tródno zrozumieć, że zaprzestanie malowania gęby DZIŚ to DOKŁADNIE TO SAMO, co malowanie jej na początku lat 90? [/quote]
Nie jest to DOKŁADNIE to samo, ale zauważyć takie coś jest bardzo nietr[b]ó[/b]dno. Żeby sie przekonać o tym wystarczy spojrzeć na niektóre zdjęcia wymalowanych 13latków w koszulkach z filcu wrzucane na net, czy niektóre gówniane zdjęcia zespołów. Gdzie tu jest bunt? Gdzie jest kult śmierci? W dupie chyba. Ale i tak uważam, że dobrze zrobiony corpsepaint może [u]dalej[/u] (współ)tworzyć odpowiednią atmosferę.
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

21-07-2006, 14:34

[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
czy tak tródno zrozumieć, że zaprzestanie malowania gęby DZIŚ to DOKŁADNIE TO SAMO, co malowanie jej na początku lat 90? [/quote]

hehehehehe, no tak. dziwne te czasy. chyba wole dt bez pomalowanej gęby, bo przynajmniej mniej kojarzy mi się z tą całą bandą intelektualno-muzycznych impotentów.
stary

21-07-2006, 16:17

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
widocznie jecie to samo. [/quote]

żyto :) [/quote]

prędzej owies.
stary

21-07-2006, 16:19

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
[quote][i]Wyslane przez twoja_stara_trotzky[/i]
a ja będę właśnie się upierać, że temu krążkowi POD KAŻDYM WZGLĘDEM bliżej do A Blaze... niż wszystkiemu, co Darkthrone nagrało po Panzerfaust. [/quote]

Kilka osob w tym temacie uparcie twierdzi ze ideologia z czasow
''A blaze...'' wplywala na muzyke.Po czesci to prawda , ale na nowej plycie jest wlasnie mnostwo takich samych zapozyczen jakie byly na wspomnianym cd , jesli zespol przestal malowac geby nie znaczy ze stracil pewien pierwiastek lania na wszystko.Ta plyta jest takim samym fuck-off wymierzonym w glupcow jakim byla dwojka w ich dorobku.Doszlo im na kark te kilkanascie lat , zmienili NIECO swoja stylistyke.Nie polecam glupiego szufladkowania przeszlosci od terazniejszosci zespolu , powierzchownie wyglada to inaczej ale to wciaz te same zle wibracje jakie budowaly scene u poczatkow. [/quote]

dzisiejsza ideologia dt* przypomina bardziej tankard.

* przypominam ,że kocham dt bezgranicznie
vomit

21-07-2006, 17:51

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
Kilka osob w tym temacie uparcie twierdzi ze ideologia z czasow
''A blaze...'' wplywala na muzyke.Po czesci to prawda , ale na nowej plycie jest wlasnie mnostwo takich samych zapozyczen jakie byly na wspomnianym cd [/quote]

Jeśli macie MegaSin'a nr 9/2006 to tam w dwóch wywiadach Fenriz wyjaśnia wszystko w tym temacie.
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

21-07-2006, 19:14

[quote][i]Wyslane przez Blackult[/i]
Nie jest to DOKŁADNIE to samo, ale zauważyć takie coś jest bardzo nietródno. Żeby sie przekonać o tym wystarczy spojrzeć na niektóre zdjęcia wymalowanych 13latków w koszulkach z filcu wrzucane na net, czy niektóre gówniane zdjęcia zespołów. Gdzie tu jest bunt? Gdzie jest kult śmierci? W dupie chyba. Ale i tak uważam, że dobrze zrobiony corpsepaint może dalej (współ)tworzyć odpowiednią atmosferę. [/quote]

I tu sie zgadzam - takiego gowna jest mnostwo , jest duzo zespolow ktore dalej stosuja corpsepaint i sa zespoly ktore tego nie robia .Wszystko zalezy od myslenia czlonkow bandu i ich zapatrywania.Jesli muzyka sie obroni i ideologia ma rece i nogi to czlowiek sam odrozni gowno od zlota.
Obrazek
stary

22-07-2006, 13:50

własnie dlatego.tylko ja jestem bardziej radykalny.ja jestem taki łysiakowo-macierewiczowy.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

22-07-2006, 13:56

do tematu - przesłuchałem, teraz znam i kurwa uwielbiam - zdecydowanie w pierwszej piątce metalowych płyt tego roku wg zestawienia [u]mojego[/u] ( podkreślam - [u]mojego[/u] )
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
stary

22-07-2006, 14:34

bardzo ubolewam nad tym ,ze u mnie sie nie miesci.nie wiem jak bardzo bym napiął zwieracze ni chuja sie nie zmiesci. to mój osobisty dramat.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

22-07-2006, 15:01

no to ponura historia jest...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

22-07-2006, 19:34

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
do tematu - przesłuchałem, teraz znam i kurwa uwielbiam - zdecydowanie w pierwszej piątce metalowych płyt tego roku wg zestawienia [u]mojego[/u] ( podkreślam - [u]mojego[/u] ) [/quote]

i tego właśnei nie rozumiem. ta płyta to w 70% rip-off Venom - jest bardziej w stylu Venom, niż nowy Venom... a ty ponoć Venom nie trawisz...
stary

22-07-2006, 22:54

jasne.przecierz nie lubi honoru i ns.to wystarczajacy powód.teraz w kazdym topicu to jebane nazistowskie gówno bedzie sie dopierdalało do normalnych ludzi.
vomit

23-07-2006, 00:29

Przczytaj tytuł tego tematu IX. On nie jest o sraniu, ani o robieniu lasek, tylko o takim... hmm, powiem tak żebyś zrozumiał... ugrupowaniu Darkthrone. Jest ich dwóch, lubią punk, grają metal.

Swoją drogą ciekawe masz tematy do rozmów. W domu wszyscy zdrowi?
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

23-07-2006, 18:22

ta plyta wyleczyla mnie dzis z kaca
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-07-2006, 18:54

[quote][i]Wyslane przez pajonk[/i]
ta plyta wyleczyla mnie dzis z kaca
[/quote]

kolejny przyklad ze do wszystkiego sie nada
Obrazek
stary

20-09-2006, 21:50

jednak powoli przekonuje sie do tej płyty...niektóre momenty nawet przypominaja mi stare dobre czasy tego zespołu, chyba ta płyta jest lepsza od sardonic wrath, a jezeli jest lepsza to znaczy ,ze jest najlepsza od czasów transylvanian ...jedno jest niestety pełne..zero kultu.nie czuje tam nic kultu.
stary

20-09-2006, 21:51

[quote][i]Wysłane przez vomit[/i]
Przczytaj tytuł tego tematu IX. On nie jest o sraniu, ani o robieniu lasek, tylko o takim... hmm, powiem tak żebyś zrozumiał... ugrupowaniu Darkthrone. Jest ich dwóch, lubią punk, grają metal.

Swoją drogą ciekawe masz tematy do rozmów. W domu wszyscy zdrowi? [/quote]

swoja droga oni graja jednak troche punkowo.
ODPOWIEDZ