DRUDKH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DRUDKH
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... udkhgrift/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
Szrot. Chociaż nieco lepiej niż poprzednio.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Dobry kawałek.manieczki pisze:https://iliveforonedollaraday.wordpress ... udkhgrift/
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wróciłem do A Furrow... i nie mogę się oderwać. Album nie ustępuje ich pierwszym płytom, jest posępny. Rzadko kiedy muzyka wywołuje emocje, a tutaj Drudkh robi to z powodzeniem.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
w momencie wydania wielu wieszało psy na tym albumie,że sraki i owaki....dla mnie zyskuje po kilkunastu przesłuchaniach z półrocznym odstawieniem i kilkukrotnym przesłuchaniem..dobry solidny album....So_It_Is_Done pisze:Wróciłem do A Furrow... i nie mogę się oderwać. Album nie ustępuje ich pierwszym płytom, jest posępny. Rzadko kiedy muzyka wywołuje emocje, a tutaj Drudkh robi to z powodzeniem.
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie licząc jakichś tam początkowych albumów (do których i tak nie chce mi się wracać), mogą wypierdalać. ostatnie dwa, czy trzy nawet, to jakiś żart
- Sibir
- świeżak
Aż specjalnie się zalogowałem by zapytać się o to czy z września co od nich wyszło to aż taki gniot by nie napisać krzty słowa? Ja nie wiem co mam myśleć, całkiem przypadkiem na to natrafiłem i dupy mi nie urwało w żaden sposób. Ale może ktoś ma inne zdanie? Jedyne co w mnie urzeka to krajobraz niczego. To te zimowe chmury. 

- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Napisz, że lipę nagrali, to się potem dowiesz, że to świetny materiał. Wariant odwrotny też polecam obadać. Joł :)

-
- zaczyna szaleć
Oni powinni zniknąć po 2008 roku
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
Nowy album w marcu.
Nowy album w marcu.
- Ubzdur
- w mackach Zła
Niezłe nawet, tylko szkoda, że się Roman przestał rozwijać, bo od czasu Furrow Cut Short wszystko robi na jedno kopyto, myśli pewnie, że znalazł idealny przepis na Drudkh czy coś... szablon, dobrą ramę. A myślałem o nim jako o kimś kto nie boi się wytaczać nowe ścieżki i eksperymentować. Najwyższa pora odrodzić ducha Hate Forest dla odmiany, ale to pewnie tylko marzenia...
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Obadam na chacie po robocie, ale po ostatnim longu, który uważam za nieudany, nie czuję podniecenia z tytułu tej zapowiedzi. Niby dość długa, jak na ten zespół, przerwa między albumami, ale... jakoś nie mam wiary w te nowości...
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
- von Leers
- zaczyna szaleć
No nie wiem. Tłukę ten nowy Drudkh od piątku już kilka razy. Niby wszystko jest na miejscu, nie jest źle ale.. chyba mam za każdym razem kiedy Roman wydaje nowy materiał oczekiwania na nowy "Blood in our wells" :). Kilka rzeczy jest pewnych jak dla mnie - na pewno lepsza płyta niż "A furrow cut short" mimo wszystko. Na pewno pokręci się w odtwarzaczu jeszcze nie raz i na pewno chciałbym nowy Hate Forest :P.
PS: mogliby dać już sobie spokój z tymi banderowcami we wkładkach płyt
PS: mogliby dać już sobie spokój z tymi banderowcami we wkładkach płyt
- Erkropka
- rozkręca się
a co, znowu są? poka fote
- von Leers
- zaczyna szaleć
No dobra - przesadziłem z "banderowcami". Na 70 kilka nazwisk wymienionych we wkładce ci, których udało mi się zidentyfikować to różnej maści przedwojenni ukraińscy działacze na polu kultury. Może jestem przewrażliwiony ale do dziś pamiętam szok jaki przeżyłem lata temu otwierając po zakupie wspaniałą "Blood in our wells" widząc mordę Bandery na samym środku wkładki.

- nicram
Bardzo dobra jest ta nowa płyta. Ogólnie z ich dyskografii trawię tylko "Autumn Aurora" i na nowym wydawnictwie czuję wyraźne reminiscencje tamtej płyty. Tylko klimat zamiast jesiennego, jest wiosenny.
all the monsters will break your heart
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Nie lubisz 'Blood in our Wells' ? Dla mnie obok 'Autumn Aurora" najlepsza.nicram pisze:Bardzo dobra jest ta nowa płyta. Ogólnie z ich dyskografii trawię tylko "Autumn Aurora" i na nowym wydawnictwie czuję wyraźne reminiscencje tamtej płyty. Tylko klimat zamiast jesiennego, jest wiosenny.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Zdecydowanie najlepsza. Na każdej innej coś mi zgrzyta, nawet na powszechnie uwielbianej Autumn Aurora, ale tutaj osiągnęli idealny miks jesiennej atmosfery i ciekawych kompozycji.
- nicram
Lubić to może i lubię, ale dla mnie jest jakaś taka przaśna i wiejska. "Autumn Aurora" i najnowsza to rzeczy bardziej refleksyjne już bez podbudowy folkowej. Tak przynajmniej to odbieram.knaar pisze:Nie lubisz 'Blood in our Wells' ? Dla mnie obok 'Autumn Aurora" najlepsza.nicram pisze:Bardzo dobra jest ta nowa płyta. Ogólnie z ich dyskografii trawię tylko "Autumn Aurora" i na nowym wydawnictwie czuję wyraźne reminiscencje tamtej płyty. Tylko klimat zamiast jesiennego, jest wiosenny.
all the monsters will break your heart
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Hmmm... jeśli szukać mniej folku, a więcej refleksyjności, smutku i samotnego wyjścia do lasu to zdecydowanie "Forgotten Legends" - nie do podrobienia, lubię bardzo.
The withered bones of those who failed