Co to jest loc i o czym w ogóle bredzisz? Leję na oglądanie czegokolwiek wychodzi mi to naturalnie. Bez stawiania punktów honoru.
FUNERAL MIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: FUNERAL MIST
- ozob
- zahartowany metalizator
Ile ja to się naczytałem w końcówce lat 90-tych o mrocznym Euro, kręgu itd. Ileż to opowieści na temat tamtejszych mizantropow słyszałem od Kazkow tamtych czasów, co byli nieuczestniczącymi uczestnikami tamtych czasów. Przez taka wszechobecna narrację i w sumie mitoligazacje pewnych zdarzeń gdzieś umknął mi fakt, że to była banda gówniarzy z problemami emocjonalnymi, którzy przy okazji umieli grać na instrumentach. No i ten film, który nie jest rzecz jasna dokumentem, fajnie to podkreśla, co oczywiście nie spotkało się z aplauzem dzisiejszych mizantropow zamknietych w czterech ścianach. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Myślę, że brak aplauzu odnosił się do faktu, że film w ogóle powstał, a nie co przedstawiał.
Poza tym, jakby te łebki były normalne, to nie w głowie byłby im black metal.
LoC nie widziałem, mam książkę, ale nie czytałem : )
Poza tym, jakby te łebki były normalne, to nie w głowie byłby im black metal.
LoC nie widziałem, mam książkę, ale nie czytałem : )
- ozob
Nie bardzo rozumiem dlaczego miał nie powstać?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Trzeba nie mieć swojego życia i być mocno upośledzonym, żeby jarać się jakimiś kręgami, pierdoleniem listonosza oraz listami wrogów. No ale przecież tutaj niektórzy podniecali się , że krystek zaszlachtował kurdupla jak świniaka sugerując w związku z tym jakieś niby przewagi. Faktycznie wielkie odkrycie, że stare chłopy kiedyś miały po szesnaście lat. Dla niedorozwoja , który spędził pół życia w piwnicy musi być to prawdziwy szok.
- ozob
Uderz w stół a nożyce się odezwą. (:535 pisze: ↑17-01-2022, 20:04Trzeba nie mieć swojego życia i być mocno upośledzonym, żeby jarać się jakimiś kręgami, pierdoleniem listonosza oraz listami wrogów. No ale przecież tutaj niektórzy podniecali się , że krystek zaszlachtował kurdupla jak świniaka sugerując w związku z tym jakieś niby przewagi. Faktycznie wielkie odkrycie, że stare chłopy kiedyś miały po szesnaście lat. Dla niedorozwoja , który spędził pół życia w piwnicy musi być to prawdziwy szok.
Fajnie, że się przyznałeś do tego, że ów przypadek z twoim wejściem w blek metal wynikał z tego, że imponowały ci te wszystkie gównohistoryjki. Niczego innego nie mogłem się po tobie spodziewać.Naczytałeś się o kręgach, kupiłeś posążek od cyganów na zlomie i postanowiłeś zostać mizantropem. Nawet koncerty odpuszczasz wzorem listonosza. Prawdziwa elita.ozob pisze: ↑17-01-2022, 20:34Uderz w stół a nożyce się odezwą. (:535 pisze: ↑17-01-2022, 20:04Trzeba nie mieć swojego życia i być mocno upośledzonym, żeby jarać się jakimiś kręgami, pierdoleniem listonosza oraz listami wrogów. No ale przecież tutaj niektórzy podniecali się , że krystek zaszlachtował kurdupla jak świniaka sugerując w związku z tym jakieś niby przewagi. Faktycznie wielkie odkrycie, że stare chłopy kiedyś miały po szesnaście lat. Dla niedorozwoja , który spędził pół życia w piwnicy musi być to prawdziwy szok.
Czysta karta. Teraz próbujesz zmylić trop, ale nie ze mną ten numer. Nawet półeczki czarne. Jesteś szatanistą?
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ty, ale zdajesz sobie sprawę że właśnie po to się kręci filmy? Są te, jak im tam,... a wytwórnie, niektóre podobno to całkiem spore przedsiębiorstwa. Słyszałem też o ludziach co zarabiają całkiem niezłe pieniądze, za pracę przy filmach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ozob
Jestem sztangista. I tak, lubię DMDS, mimo że został nagrany przez emocjonalnych niedorozwojów. Nie polemizuje z tym. Jak już napisałem, metal to muzyka młodych, a rangi mrocznych mizantropow zostały nadane tym gówniarzom przez uczestników nieuczestniczących, którzy z biegiem lat stali się Kazkami. Tak wlasnie historia metaluchow się toczy. (:
A czarny regał fajnie wygląda na białej ścianie.
Ostatnio zmieniony 17-01-2022, 21:15 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Polemizowałbym. Wiesz ile lat mieli goście z Nile jak nagrywali swój debiut?
all the monsters will break your heart
- ozob
Z wyjątku chcesz czynić regułę? (:
- nicram
Wiesz ile lat mają goście z Immolation, Incantation, Gehenna którzy wciąż nagrywają zajebiste płyty?
all the monsters will break your heart
Chyba ci się sztanga na łeb spierdoliła, albo ten cygański posążek. Nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek na tym forum tasował się pod pozamuzyczne wydarzenia i komukolwiek nadawał mroczną rangę. Ja jestem słuchaczem starej daty. Blek metal, którym się podniecasz jest dla mnie jednym z etapów na drodze muzycznych fascynacji. Gdy wyszła wspomniana płyta, byłem już dorosły i wolałem chodzić do lasu ze swoją dziewczyną, a nie z wymalowanymi niedorozwojami. No ale jeżeli ty wolałeś inaczej. Nic mi do tego. Także prośba, czarnuchu.ozob pisze: ↑17-01-2022, 21:07Jestem sztangista. I tak, lubię DMDS, mimo że został nagrany przez emocjonalnych niedorozwojów. Jak już napisałem, metal to muzyka młodych, a rangi mrocznych mizantropow zostały nadane tym gówniarzom przez uczestników nieuczestniczących, którzy z biegiem lat stali się Kazkami. Tak wlasnie historia metaluchow się toczy. (:
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie tak sobie mysle, ze metal byl muzyka mlodych jak sam byl mlody, a teraz jest juz stary, wiec i sluchacze sa starsi. Istnieja nowe gatunki ktorymi jaraja sie naprawde mlodzi, tylko my o nich nie mamy pojecia.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
Czy goście z Bolzer są młodzi, czy już starzy? Bo mam wrażenie, że są jednocześnie starzy i młodzi.
-
Hahah.. Szach mat.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
-
- weteran forumowych bitew
Muzyka młodych. Jako 43latek zgadzam się z Ozobem. Jak zwykle błyskotliwy.
Chłopcy z VoiVod, dzieciaki z Metallica, embriony z Iron Maiden.... można by długo tę młodość wymieniać.
Oseski z Darkthrone.Wódka i Piwo pisze: ↑17-01-2022, 22:01Muzyka młodych. Jako 43latek zgadzam się z Ozobem. Jak zwykle błyskotliwy.
Chłopcy z VoiVod, dzieciaki z Metallica, embriony z Iron Maiden.... można by długo tę młodość wymieniać.