POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

Re: POlitykowanie

08-06-2025, 21:48

Piękne podsumowanie prezydentury Dudy popełnił red. Jaruga w ostatnim "NIE". Triceps, czytałeś? :D cyt. "Zawiesił się jak Windows 95 po podłączeniu drukarki" :youcan:
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-06-2025, 21:53

Tja, chpc ostatnio coraz mniej czytam NIE, bo przestaje sie ono coraz mniej roznic od Faktow po Mitach, czyli totalnie odklejonego lewackiego scieku. Starzy redaktorzy sa ok, nawet Rysiek Grodzka pisze z sensem ale ten nowy narybek to jakas porazka nie liczac czubow pokroju Hartmana. Dopoki lysy zyl to jakos mimo wszystko dbal po poziom. Wolk-Laniewska ma numery gdzie nawet jednego artkulu nie napisala,
woodpecker from space
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

09-06-2025, 02:59

Tric Komorowski zaś przyjechał do Lublinca teraz z okazji 35 lat samorządu i znowu z pogwałceniem przyzwoitości poluje na naszych ziemiach. Szkoda ryja strzępić. Co za luje. Kiedyś pisałem co o tym myślę. Ale tu jest paru ziomali na wsi rozkochanych w byłym prezydencie.

Kiedyś tu wkleiłem artykuł jak chłopaki z jednostki wojskowej komandosów też byli uwiklani w jakieś słuzalcze rzeczy. Obrzydliwe. Jebac. Szkoda nerwów.
ODPOWIEDZ