GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: koniec gorgoroth
z ścierwem sie nie dyskutuje,ścierwo sie usuwa i tak moim zdaniem powinien zrobić już dawno moderator tego forum.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Set
- postuje jak opętany!
Ciupiecie sobie nawzajem w podobnym tonie to czego sie spodziewasz?
NECRO SKINS SOCIETY
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Katolik? No proszę, jak się Adrianek dowie to zapadnie się pod ziemię.Xapapote pisze:podejrzewam, że dla niektórych tutejszych misiów to Slajer też jest be, bo Araya to katolik i, co gorsze, praktykującyMental pisze:Jebac gorgoroth, sluchajcie Slayer'a!
a tak w ogóle to fascynujący ten wątek o kompaktach ...
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- zaczyna szaleć
Czy jest to forum o Gejach drogowych ?
Czy o Gejach z gejowni ? Czy innych gejach ? Fakt faktem gej jest gejem i gejem zdechnie. A tak poważnie nie jestem w Tym przypadku tolerancyjny ! Dobrze, że nie mam w domu żadnej płyty GEYOROTH !
Judas gey prist tyz ni mam 

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A masz Shining i podzielałeś entuzjazm mas kiedy byli 'na topie'? Bo nie wiem, czy nie jest bardziej gejowym zachowaniem wspólne wzdychanie do modnych kapelek.
-
- zaczyna szaleć
Shining tyz ni mam, ( bo mi sie widzi to
) żeby nie nie wie jaka znana persona w świecie muzycznym twożyła zajebista muzę a jest PEDAŁEM , po prostu odpada !

- Xapapote
- weteran forumowych bitew
jak się dowiedziałem że Ghaal jest gejem to postanowiłem sfabrykować sobie różową koszulkę z logo Gorgoroth ...
ja tam sie nie znam ale chyba jacyś groźni blekmetalowcy z jakiejś grim norweskiej kapeli zaciukali kiedyś przygodnego geja w parku ... to wypisz wymaluj sytuacja jak z Nicky Crane'm osobistym ochroniarzem Screwdriwer, który w dzień lał pedałów, a w nocy obmacywał chłopców w klubach gejowskich ...
ja tam sie nie znam ale chyba jacyś groźni blekmetalowcy z jakiejś grim norweskiej kapeli zaciukali kiedyś przygodnego geja w parku ... to wypisz wymaluj sytuacja jak z Nicky Crane'm osobistym ochroniarzem Screwdriwer, który w dzień lał pedałów, a w nocy obmacywał chłopców w klubach gejowskich ...
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
e,nie mow,ze Faith No More nie lubiszarise pisze:żeby nie nie wie jaka znana persona w świecie muzycznym twożyła zajebista muzę a jest PEDAŁEM , po prostu odpada !

-
- zaczyna szaleć
- Xapapote
a Wisła dostała od Legiuni w dupalawolf pisze:e,nie mow,ze Faith No More nie lubiszarise pisze:żeby nie nie wie jaka znana persona w świecie muzycznym twożyła zajebista muzę a jest PEDAŁEM , po prostu odpada !

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Xapapote
Roddy Bottum ignorancieSo_It_Is_Done pisze:A kto z FNM jest pedziem?

i co w związku z tym bo nie czajęXapapote pisze:a Wisła dostała od Legiuni w dupalawolf pisze:e,nie mow,ze Faith No More nie lubiszarise pisze:żeby nie nie wie jaka znana persona w świecie muzycznym twożyła zajebista muzę a jest PEDAŁEM , po prostu odpada !![]()
![]()
![]()
- Xapapote
nic ale zawsze to fajnie podrażnić kibica "antagonistycznego" klubuwolf pisze:i co w związku z tym bo nie czaję

- Xapapote
nie, Izolatorowi Boguchwaławolf pisze:kibicujesz Borucie Zgierz może?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
szkoda, że nie ten brodacz, sorry za brak znajomości nazwisk, słuchałem ich kiedyś, ale nie na tyle by sie wkręcać w daneXapapote pisze:Roddy Bottum ignorancieSo_It_Is_Done pisze:A kto z FNM jest pedziem?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
tak czytam i czytam... goscie z nu-Gorgoroth maja łby na karku, skoro odeszla ta czesc skladu, ktora odpowiadala za robienie muzyki, ta "lepsza" czesc - na czyms trzeba utrzymac swoj medialny wizerunek. a na czym? co jest najbardziej przeciwstawne black metalowi? miedzy innymi gejostwo... połaczyli sprawy i po zawodach... czyms trzeba w koncu zarabiac na drewno do ogrzewania lesnej chatki.
So_It_Is_Done przestan szczekać - bo robi sie to juz nudne. najpierw skamlales zeby zamknac Ci konto. W koncu zostalo zamkniete - wiec po jaki chuj wchodziles na to forum? po co zaczales znowu pisac? Może chciałeś sprawdzic co u wroga? A może czules się samotny? A może jestes niewystarczająco silny by powstrzymac się przed wchodzeniem tutaj… dla ludzi o slabej woli tez sa przydatne wynalazki… nie, nie sznurek… zablokuj sobie w przeglądarce ten adres i będziesz mieć sprawe z glowy.
Chuj mnie obchodzi ile masz lat, ile słuchasz metalu, ile masz kaset w domu. Nie błysnąłeś niczym na tym forum, wiec albo sklej wary i potulnie czytaj albo wykorzystaj moja podpowiedz…
So_It_Is_Done przestan szczekać - bo robi sie to juz nudne. najpierw skamlales zeby zamknac Ci konto. W koncu zostalo zamkniete - wiec po jaki chuj wchodziles na to forum? po co zaczales znowu pisac? Może chciałeś sprawdzic co u wroga? A może czules się samotny? A może jestes niewystarczająco silny by powstrzymac się przed wchodzeniem tutaj… dla ludzi o slabej woli tez sa przydatne wynalazki… nie, nie sznurek… zablokuj sobie w przeglądarce ten adres i będziesz mieć sprawe z glowy.
Chuj mnie obchodzi ile masz lat, ile słuchasz metalu, ile masz kaset w domu. Nie błysnąłeś niczym na tym forum, wiec albo sklej wary i potulnie czytaj albo wykorzystaj moja podpowiedz…
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
otóż to, nie mogę oprzeć się pokusie pisania tutaj, nie zamierzam też nikomu nic polecać ani reklamować, bo oprócz kilku w porządku ludzi, reszta tutaj to same balasy, nie odpowiada ci to mnie zbanuj, a jak nie to zamknij japeAnalripper pisze: A może jestes niewystarczająco silny by powstrzymac się przed wchodzeniem tutaj…