Też tak nie do końca, interpunkcja i gramatyka to u niego ostro kulała. A i tak najlepszy był ten uposled ozobov, który chyba prosto z ruskich bukw tłumaczył.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
olgims
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
egzakly.DST pisze: ↑06-02-2026, 10:46Wizualizacja polskiej (i nie tylko) prawicymasterful pisze: ↑06-02-2026, 10:39Ja nie wiem, jak to się prawicy skleja. Ich oglądy dotyczące ingerencji w sprawy polskie zmieniają się w zależności od tego, kto ingeruje. Gdy UE narzeka na zmiany w sądownictwie - to źle. Gdy USA ingerują w wybory i np. popierają Batyra albo pokazują palcem Czarzastemu - to już dobrze. Wstali z kolan i uklęki ponownie przed Trumpem, aby robić mu gałę.
Kompletnie nie ma to sensu. Zero dumy, zero siły, zero respektu dla siebie. Respekt tylko przed "hersztem bandy"
Oni po prostu lubią jak ktoś silny im da klapsa. Dlatego część z nich podnieca Putin, część z nich Trump, część z nich Chiny itd. A UE jest słaba, bo nie chodzi w podniecającym lateksowym mundurze i nie gada jak ma dużą, nabrzmiałą i niebezpieczną rakietę.
Sługusowe poddaństwo i konformizm tych ludzi wobec projekcji siły jest dla mnie trochę zdumiewający, ale w sumie trochę się spodziewałem.
To są ludziki, które 'umią' tylko klękać, potrzebują klęcznika i wizerunku "zbawcy" i wodza. Nie 'umią' samodzielnie w życie. Potrzebują kompasu nakazów i haseł co mają robić. Jak im jaro każe napierdalać łebem w mur to będą. Z zapamiętaniem. A zaczyna się od klękania przed ołtarzem i dziwakami w czarnych kieckach. Pacynki na wietrze potargał wiatr...
Ostatnio zmieniony 06-02-2026, 14:28 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii