:*
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
haha gnije w chuj z tego ze smiglo pomylil cie z kims innym tylko dlatego, ze masz nick mental xD psychiatryk na pełnej ahahahah
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
nie da się ukryć że odklejka stronę wstecz nastąpiła konkretna nawet nie raz, pomimo tego że przyleciał inny oszolom rozjemca xd
fun times
fun times

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Już przygłupie nie musisz się tak spinać na skłócanie ludzi. Każdy widzi jak od 5 rano (xD takiego chyba nie było, żeby pobudzony, pewnie naćpany o 2 giej 5 tej i kolejne rano dymił) prujesz dupę w jednym celu. W niemalże każdym dziale z tym samym edżi jak 12 latek darciem pizdy, kontrą dla samej kontry.
Wiadomo, że stąd wylecisz na zbity pysk. Kwestia czasu. Od 5 rano do 24 jak widać po aktywności aktywnie na to pracujesz.
Standardowy post trolla zadymiarza

Który zapewne nawet nie przesłuchał kawałka, a 24 h na dobę produkuje swoje gówboburzowe zlewy z pustego łba i wysrywy z dupy .
Podsumowując kolejny zaburzony, pobudzony (choć tutaj hiperaktywność sugeruje duże problemy emocjonalne, pik problemów) jak byrth, ozobov, pacjentov czy ten od morsowania. ZIEW i kolejny w cyklu
Wiadomo, że stąd wylecisz na zbity pysk. Kwestia czasu. Od 5 rano do 24 jak widać po aktywności aktywnie na to pracujesz.
Standardowy post trolla zadymiarza

Który zapewne nawet nie przesłuchał kawałka, a 24 h na dobę produkuje swoje gówboburzowe zlewy z pustego łba i wysrywy z dupy .
Podsumowując kolejny zaburzony, pobudzony (choć tutaj hiperaktywność sugeruje duże problemy emocjonalne, pik problemów) jak byrth, ozobov, pacjentov czy ten od morsowania. ZIEW i kolejny w cyklu
Ostatnio zmieniony 20-03-2026, 15:12 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- zekke
- rasowy masterfulowicz
ale ja musze wzbudzac w tobie silne emocje, robisz screena z kazdego mego posta niezaleznie na jaki temat <dumny>

- Ascetic
Do tego przygłup któremu się wydaje, że poza beką wzbudza jakiekolwiek emocje. Jeszcze narcyz z mentalem nastolatka. Najgorzej.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- zekke
- rasowy masterfulowicz
powiedzial dorosly typ z dziecmi ktory z kazdego mego posta robi screena i cos sapie do ekranu bo mu sie nie podoba ze mi sie kawalek dt nie podoba (i polowie forume tak na oko) xddd ahh, ciezkie przypadki, to chyba ten alkoholizm. wszystko bedzie dobrze synek <glaszcze>

- Ascetic
Pajacu. Jak rozumiem masz bardzo dużą potrzebę atencji, intencją jest prowokować i wciągać kolejne osoby w swoją gierkę. Jak się nauczysz komunikować jak normalny człowiek to możesz wrócić. Póki co to wiesz co robić.
Aczkolwiek u trolla i z trollem to płonne nadzieje.
Aczkolwiek u trolla i z trollem to płonne nadzieje.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- zekke
- rasowy masterfulowicz
staaaary, ty i ten drugi oszolom zaczynacie od wyzywania od kurew pedalow ruskow i co tam jeszcze wymyslicie, ty jak widac z kazdego mego posta robisz screena, jestes doroslym typem z dzieckiem czy tam dziecmi a plujesz sie bo nie podoba ci sie ze mi sie nie podoba kawalek dt (ja pierdole xddd), klepiesz jakies swoje smutne projekcje o bezrobociu czy tam inne wysrywy z spranej glowy, jeszcze masz tupet cos mi mowic o komunikowaniu sie xdd odpisalbym ci w twoim stylu ale po co mam sie zniżać do poziomu zaplutego gimbusa. dostarczasz mi rozrywki ale szybko tez sie nudze wiec tam elo rap mordo. "za moich czasow" nikt tu w taki sposob nie pisal a ludzie cisneli sobie merytorycznie ale jak widac czasy sa jakie sa. nie wiem jakie masz tam slady na psychice po tym alkoholizmie ale tez niewiele mnie to w sumie interesuje. przezabawny jestes, ale juz idz nie wiem, zaloz temat "zekke" tam przeklejaj kazdy moj post bo szkoda offtopowac.
raczy pan łaskawy wybaczyc ze obrazilem pana uczucia piszac ze nowy kawalek darkthrone jest meh xddd obiecuje sie poprawic, nastepnym razem jak napisze co mysle o danym bandzie to wysle ci pm`a i skonsultuje abys nie poczul sie urazony. ad absurdum. generalnie jak tobie jako doroslemu dzieciatemu facetowi daje to jakas ulge to mozesz i tak klepac, mi to tam lata kolo palki bo juz sie znudzilem i wracasz na ignore. twoje wysrywy i projekcje swiadcza o tobie, tak to dziala. analize psychologiczna twego zachowania juz wklejalem w inny temat. trzymaj sie cieplo moj ty samozwanczy szeryfie zapomnianego przez wszystkich forume, buziaczki <glaszcze>
raczy pan łaskawy wybaczyc ze obrazilem pana uczucia piszac ze nowy kawalek darkthrone jest meh xddd obiecuje sie poprawic, nastepnym razem jak napisze co mysle o danym bandzie to wysle ci pm`a i skonsultuje abys nie poczul sie urazony. ad absurdum. generalnie jak tobie jako doroslemu dzieciatemu facetowi daje to jakas ulge to mozesz i tak klepac, mi to tam lata kolo palki bo juz sie znudzilem i wracasz na ignore. twoje wysrywy i projekcje swiadcza o tobie, tak to dziala. analize psychologiczna twego zachowania juz wklejalem w inny temat. trzymaj sie cieplo moj ty samozwanczy szeryfie zapomnianego przez wszystkich forume, buziaczki <glaszcze>