Przeoczyłeś jeden detal. Razem wzięliśmy ten kredyt i razem będziemy go spłacać. No chyba, że zrzekłeś się już polskiego obywatelstwa, albo nigdy go nie miałeś.Alter Ego pisze: ↑08-05-2026, 16:59Fakt, że nie masz lęków nawet przed braniem lewych kredytów jest jakąś zaletą. Pozostaję przy swoim. Pozdrawiam.NoGodsNoMasters pisze: ↑08-05-2026, 16:52Wystarczy, że ty trzymasz rękę na pulsie mając swe lęki na stendbaju. Ja w tym czasie mogę spokojnie wyłożyć się na leżaku. Mi ten podział zajęć bardzo odpowiada. Niech każdy zostanie przy swojej roli.![]()
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Re: POlitykowanie
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Będą go spłacać również nasze wnuki. Skala tego draństwa jest ogromna.NoGodsNoMasters pisze: ↑08-05-2026, 17:08Przeoczyłeś jeden detal. Razem wzięliśmy ten kredyt i razem będziemy go spłacać. No chyba, że zrzekłeś się już polskiego obywatelstwa, albo nigdy go nie miałeś.Alter Ego pisze: ↑08-05-2026, 16:59Fakt, że nie masz lęków nawet przed braniem lewych kredytów jest jakąś zaletą. Pozostaję przy swoim. Pozdrawiam.NoGodsNoMasters pisze: ↑08-05-2026, 16:52Wystarczy, że ty trzymasz rękę na pulsie mając swe lęki na stendbaju. Ja w tym czasie mogę spokojnie wyłożyć się na leżaku. Mi ten podział zajęć bardzo odpowiada. Niech każdy zostanie przy swojej roli.![]()
![]()
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Twoje wnuki. Nie mieszaj mnie w swoje życiowe wybory. Jeżeli będą mieszkać w swoim kraju to jeszcze podziękują. Poza tym zastanów się tak zupełnie bez emocji, które tobą targają. Gdzie bylibyśmy, gdyby nie kredyty, pożyczki, dotacje, dziwne dofinansowania itepe, brane trzydzieści lat wstecz? Gdzie mogą być twoje wnuki, gdy dzisiejsze kredyty zostaną dobrze wykorzystane? Zatem zostajesz, czy jesteś już spakowany?
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Najważniejsze że dzięki temu kredytowi będziemy mogli przez kolejne lata oglądać ruskie ścierwo rozpierdalane jak gnój po ukraińskim czarnoziemie.

Rozumiem jednak że nie wszystkim się to podoba. No cóż, nie musi
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
Nie przesadzajmy, nic zamawianego, bo wszelkie znaki na niebie i ziemi mówią, że lotów będzie całkiem sporo
Guilty of being right
- Hatefire
Czyżbyś sugerował, że Ukraińcy są w stanie sparaliżować rosyjski ruch powietrzny cywilny w okolicach Morza Czarnego, a zarazem atakować z tej strony Rosję militarnymi obiektami powietrznymi? Jak druga armia świata na to pozwala?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
Pragnę przypomnieć, że 4 lata temu musieliśmy znosić pierdolenie ozobków i innych ruskich przygłupów o użyciu broni nuklearnej czy zmobilizowaniu kolejnych 100 tysięcy żołnierzy przez Rosję co miało zwiastować rychły upadek Ukrainy. Obecnie jesteśmy na etapie gdzie to bardziej zastanawiamy się czy Ukraińcy przypierdolą w Moskwę a może właśnie gdzieś indziej korzystając z przeniesienia środków obrony przeciwlotniczej do stolicy. W międzyczasie ruscy są jakieś milion ludzi w plecy, ale przynajmniej kontrolują mniejszy obszar niż wtedy. To są właśnie te detale 
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ahahahahhaahha... qrva... ja prdl!!!!Alter Ego pisze: ↑08-05-2026, 16:24Przespałeś parę lat, bo Polska już jest okupowana, a będzie jeszcze gorzej gdy da się tak wykorzystywać jak w przypadku tego kredytu.NoGodsNoMasters pisze: ↑08-05-2026, 16:14"Lepiej być zadłużonym, niż okupowanym". To chyba jeden z twoich idoli tak powiedział. Nie zgadzasz się sam ze sobą.![]()
PS. Człowiek, który to powiedział jest reprezentantem obcych interesów i jednym z największych szkodników w tym kraju.
![]()
Jaka przenikliwa, przebiegła, hiperinteligentna grafika... ożesz job twoju matć!
Tak Polska jest okupowana przez watykan i powolnych mu idiotów.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Nerwowy
Całkiem dobra w sumie, bo świetnie pokazuje wszystkie paranoje prawackich ułomów na jednym obrazku - są Żydzi, banderowcy i Niemcy (KO), tylko nie wiem kogo reprezentuje logo po lewej stronie - Watykan czy Rosję

-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
To już zależy od skrzydła, frakcji, kanapy i podstolika.
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Zapewne będziesz przeszczęśliwy gdy kupiony przez nas sprzęt wróci do nas z Ukrainy w stylu jak w Przewodowie i znowu zabije Polaków albo w postaci dronów jak kolejny raz na Łotwie: Drony, które w czwartek rano wtargnęły w przestrzeń powietrzną Łotwy, prawdopodobnie zostały wystrzelone przez Ukrainę przeciwko celom w Rosji - poinformował łotewski minister obrony Andris Spruds, który udał się na miejsce, gdzie spadły dwa bezzałogowce.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Ale wiesz, że w czasie każdej awantury zwykle dostają w łeb postronne osoby? Przy takiej skali działań nie jest to nic dziwnego, co i tak nie zmienia faktu, że ci goście, którzy zginęli na totalnym zadupiu mieli cholernego pecha. Ty jak widzę sugerujesz, że ktoś do nich celowo strzelał. Właśnie do tych dwóch. Równie dobrze mogli oberwać meteorytem. Po co ta manipulacja? Bądź łaskaw przypomnieć mi dlaczego widlarze w ogóle strzelają? Dlaczego wysyłają jakieś drony, zamiast siąść w knajpie ze swoimi kobietami w Mariupolu, czy innym Chersoniu ? Zdradzisz mi ten powód?Alter Ego pisze: ↑08-05-2026, 20:05Zapewne będziesz przeszczęśliwy gdy kupiony przez nas sprzęt wróci do nas z Ukrainy w stylu jak w Przewodowie i znowu zabije Polaków albo w postaci dronów jak kolejny raz na Łotwie: Drony, które w czwartek rano wtargnęły w przestrzeń powietrzną Łotwy, prawdopodobnie zostały wystrzelone przez Ukrainę przeciwko celom w Rosji - poinformował łotewski minister obrony Andris Spruds, który udał się na miejsce, gdzie spadły dwa bezzałogowce.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Ale wiesz, że Ukraińcy w ten sposób próbowali wciągnąć Polskę do wojny i to samo robią z państwami nadbałtyckimi? Wiesz, że autorami aktów dywersji na terenie Polski byli obywatele Benderalandu?NoGodsNoMasters pisze: ↑08-05-2026, 20:20Ale wiesz, że w czasie każdej awantury zwykle dostają w łeb postronne osoby? Przy takiej skali działań nie jest to nic dziwnego, co i tak nie zmienia faktu, że ci goście, którzy zginęli na totalnym zadupiu mieli cholernego pecha. Ty jak widzę sugerujesz, że ktoś do nich celowo strzelał. Właśnie do tych dwóch. Równie dobrze mogli oberwać meteorytem. Po co ta manipulacja? Bądź łaskaw przypomnieć mi dlaczego widlarze w ogóle strzelają? Dlaczego wysyłają jakieś drony, zamiast siąść w knajpie ze swoimi kobietami w Mariupolu, czy innym Chersoniu ? Zdradzisz mi ten powód?Alter Ego pisze: ↑08-05-2026, 20:05Zapewne będziesz przeszczęśliwy gdy kupiony przez nas sprzęt wróci do nas z Ukrainy w stylu jak w Przewodowie i znowu zabije Polaków albo w postaci dronów jak kolejny raz na Łotwie: Drony, które w czwartek rano wtargnęły w przestrzeń powietrzną Łotwy, prawdopodobnie zostały wystrzelone przez Ukrainę przeciwko celom w Rosji - poinformował łotewski minister obrony Andris Spruds, który udał się na miejsce, gdzie spadły dwa bezzałogowce.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Pkt 1/ Ale wiesz, że tego nie wiesz na pewno i nie potrafisz udowodnić?Alter Ego pisze: ↑08-05-2026, 20:26Ale wiesz, że Ukraińcy w ten sposób próbowali wciągnąć Polskę do wojny i to samo robią z państwami nadbałtyckimi? Wiesz, że autorami aktów dywersji na terenie Polski byli obywatele Benderalandu?NoGodsNoMasters pisze: ↑08-05-2026, 20:20Ale wiesz, że w czasie każdej awantury zwykle dostają w łeb postronne osoby? Przy takiej skali działań nie jest to nic dziwnego, co i tak nie zmienia faktu, że ci goście, którzy zginęli na totalnym zadupiu mieli cholernego pecha. Ty jak widzę sugerujesz, że ktoś do nich celowo strzelał. Właśnie do tych dwóch. Równie dobrze mogli oberwać meteorytem. Po co ta manipulacja? Bądź łaskaw przypomnieć mi dlaczego widlarze w ogóle strzelają? Dlaczego wysyłają jakieś drony, zamiast siąść w knajpie ze swoimi kobietami w Mariupolu, czy innym Chersoniu ? Zdradzisz mi ten powód?Alter Ego pisze: ↑08-05-2026, 20:05
Zapewne będziesz przeszczęśliwy gdy kupiony przez nas sprzęt wróci do nas z Ukrainy w stylu jak w Przewodowie i znowu zabije Polaków albo w postaci dronów jak kolejny raz na Łotwie: Drony, które w czwartek rano wtargnęły w przestrzeń powietrzną Łotwy, prawdopodobnie zostały wystrzelone przez Ukrainę przeciwko celom w Rosji - poinformował łotewski minister obrony Andris Spruds, który udał się na miejsce, gdzie spadły dwa bezzałogowce.
Pkt2/ Ale wiesz, że to nie problem dla ruskich zainspirować chłopka z odpowiednimi papierami, by cała sprawa poszła na konto widlarzy, bo są wymieszani jak dzikie koty w ogródkach działkowych?
Pkt3/ Ale wiesz, że to jest prawdziwa wojna, rzut beretem od nas w której zginęło SETKI tysięcy ludzi, a nie partyjka szachów u proboszcza na plebanii?
- Nerwowy
Łotwa, Litwa czy Estonia ruszą na Moskwę, bo im jakiś dron gdzieś spadnie na polu - to oczywiste 
Obczaj lepiej to:
Śmigłowiec za grube miliony rozpierdolony przez ukraińskiego drona a zaraz później terroryści którzy go pilotowali.
Ale urwał, ale to było dobre, tylko kacapa piecze dupa

Obczaj lepiej to:
Śmigłowiec za grube miliony rozpierdolony przez ukraińskiego drona a zaraz później terroryści którzy go pilotowali.
Ale urwał, ale to było dobre, tylko kacapa piecze dupa
- Nerwowy
Sam pisałeś na początku wojny że masowy napływ Ukraińców do Polski to również problem z perspektywy bezpieczeństwa, bo mogą wśród nich być etniczni Rosjanie stojący w tej wojnie po stronie Moskwy i tutaj miałeś 100% racji.
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Mogą to być równie dobrze etniczni Ukraińcy. Skoro Kijów posunął się do aktu dywersji na wodach międzynarodowych uderzając w bezpieczeństwo energetyczne zachodniego kraju czyniąc go równocześnie sojusznikiem, to dlaczego ta sama strategia nie miałby być wykorzystana na terytorium RP?
Zakon.
Zakon.
Ostatnio zmieniony 08-05-2026, 21:56 przez Order_of_Nine_Angels, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nerwowy
Order_of_Nine_Angels pisze: ↑08-05-2026, 21:49Skoro Kijów posunął się do aktu dywersji na wodach międzynarodowych uderzając w bezpieczeństwo energetyczne kraju czyniąc ją równocześnie sojusznikiem,

A po polsku?