DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Proponuję, by był to winyl DHG, mam nadzieję, iż kiedyś wytłoczą Satanic Art, będzie się ładnie komponował z nazwą pewnej agencji, zakupię dwa i jeden mogę podarować. Pod Pałacem jutro być nie mogę, ale zapalę w kominku w tej smutnej godzinie.
- FENIKS
- w mackach Zła
Nadinterpretacja - to tyle. Ale cóż ty wiesz lepiej dlatego jak każdy w tej zjebanej Polsce, gdzie koncertów mało będzie sie jaral i mimo jakichs szumowin w stylu rosę produktion będzie liczył na koncert i mimo, ze go wyruchaja na czas i kasę.Maria Konopnicka pisze:Myślę, że przegięliśmy pyskując na tym forum. LiveArt się wkurwił - koncert zrobi, ale nam nic o tym nie powie :) Tylko Piona będzie mógł kupić bilet :)
Nie stójmy bezczynnie, nie dajmy się już więcej oszukiwać i wykorzystywać! Jutro o 12.00 spotykamy się pod Pałacem Prezydenckim w czarnym miasteczku! Będziemy palić kukłę Piony, domagać się możliwości odliczeniu vatu za bilety na koncert dla przedsiębiorców oraz darmowych biletów wstępu dla studentów, bezrobotnych i upośledzonych! Czas wywalczyć swoje prawa w tym kraju! I niech w sejmie obok krzyża powieszą ramoneskę, motocykl i płytę winylową!!!FENIKS pisze:Kurwa co za dyskusja. W obliczu mętnych informacji będzie syf. Nie chce mi się wierzyć ze mega się wycofało. Kurwa a wcześniej się nie wycofało to o co chodzi? Co za pierdolami mamią ludzi. DAŁ DUPY ORGANIZATOR. kurwa bez względu na sytuacje można znaleźć wyjście. To źle świadczy o organizatorach. Robi się syf brak zaufania. I wali mnie zmiana świadomości jak analny powiedział. Po prostu ludzie nie chcą byc waleni w dupę jak kiedyś. Bo norma na metalmanii ze polowa kapel nie przyjeżdża. W dupsku to mam.jakieś zjebane regulaminy. Organizator może wyjebac cię na kasę za bilet i zamknij ryj.
Ludzie mówimy tu o dużym koncercie na pare miesięcy w przód organizowany. I nagle cos poszło nie tak. Karmią wszyskich bzdurami. Nie wierze ze mega się wysra na organizatora. Zastanówmy sie czy takie sytuację miały miejsce.Organizator się wysral na fanów którzy niejednokrotnie zrobili wolne w pracy (tak jak ja) czy kupili bilet. To stawia pod znakiem zapytania czy warto jechać na kolejne koncerty ich. Można tez nazwać biadoleniem na facebooku ale raczej tu są dorosłe osoby które nie raz były na gigach i wiedza to i owo
W sumie masz racje, ale zamiast bojkotu to kupmy następnym razem po 3 bilety. :) i na pewno nas nie wyruchaja. :)
-
- rozkręca się
Oświadczenie odnośnie koncertu DHG / Gehenna:
Zapowiadany na 12 listopada koncert Dodheimsgard i Gehenny w katowickim Megaclubie nie odbędzie się. Obecnie prowadzone są prace nad nowym terminem koncertu. Zostanie on podany w najbliższych dniach. Bilety będzie można zwracać od poniedziałku 7 listopada w punktach zakupu. Zachowują one także ważność na nowy termin koncertu.
z poważaniem
Zarząd Live-Art
Zluzuj! Złość to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych. Trzeba podejść do tego z dystansem. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz i tyle.... Wierz mi, że też chciałbym, żeby ten koncert się odbył i żeby nie było takiego syfu jak jest, ale że nie mam zupełnie na to wpływu to wolę sytuację obśmiać niż walić głową w klawiaturę i płakać.FENIKS pisze:Nadinterpretacja - to tyle. Ale cóż ty wiesz lepiej dlatego jak każdy w tej zjebanej Polsce, gdzie koncertów mało będzie sie jaral i mimo jakichs szumowin w stylu rosę produktion będzie liczył na koncert i mimo, ze go wyruchaja na czas i kasę.
W sumie masz racje, ale zamiast bojkotu to kupmy następnym razem po 3 bilety. :) i na pewno nas nie wyruchaja. :)
Czyli koncertu DHG nie będzie , dziękujemy ,dobranoc...
Aż się prosi o podanie tego nowego terminu koncertu, albo chociaż podanie terminu podania tego terminu. W znacznym stopniu pozwoliłoby ludziom podjąć decyzję czy bilet zwracać czy zachować na nowy termin koncertu. W sumie ciekaw jestem, czy jak ktoś już ten bilet na DHG kupował dwa razy, to czy kupi jeszcze trzeci raz. :)piona pisze:Oświadczenie odnośnie koncertu DHG / Gehenna:
Zapowiadany na 12 listopada koncert Dodheimsgard i Gehenny w katowickim Megaclubie nie odbędzie się. Obecnie prowadzone są prace nad nowym terminem koncertu. Zostanie on podany w najbliższych dniach. Bilety będzie można zwracać od poniedziałku 7 listopada w punktach zakupu. Zachowują one także ważność na nowy termin koncertu.
z poważaniem
Zarząd Live-Art
Jak księgujecie pieniądze, które ludzie wydali na bilety, koncert się nie odbył, a wy im tej kasy nie zwróciliście? Jest to dochód czy przychód?
Przy całym szacunku Maria , w dupę se możesz ten bilet wsadzić, w sensie nadziei na koncert, przecież agencja napisała...
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Chociaż jakby komuś zaproponować "loda", to kto wie.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
-
- rozkręca się
Spojrz na ostatnia pw ode mnie. Nic nie odpisales. Chodzi o czerwiec.Maria Konopnicka pisze:Aż się prosi o podanie tego nowego terminu koncertu, albo chociaż podanie terminu podania tego terminu. W znacznym stopniu pozwoliłoby ludziom podjąć decyzję czy bilet zwracać czy zachować na nowy termin koncertu. W sumie ciekaw jestem, czy jak ktoś już ten bilet na DHG kupował dwa razy, to czy kupi jeszcze trzeci raz. :)piona pisze:Oświadczenie odnośnie koncertu DHG / Gehenna:
z poważaniem
Zarząd Live-Art
Jak księgujecie pieniądze, które ludzie wydali na bilety, koncert się nie odbył, a wy im tej kasy nie zwróciliście? Jest to dochód czy przychód?
Widzę, że konto Masterfulowe PIONY, to teraz jest także KSIĘGOWOŚĆ.
-
- rozkręca się
A gdzie "PRZEPRASZAM"?piona pisze:Oświadczenie odnośnie koncertu DHG / Gehenna:
z poważaniem
Zarząd Live-Art
- beastov23
Jesteś bezczelny. Ciesz się, że komuś chce się organizować koncerty "pierdolonych" zespołów. Od razu widać, że "dla takiej "publiki" nie warto niczego robić".
-
- mistrz forumowej ceremonii
czyli na ULVER i VIRUS tez nie ma co liczyć.nic,wbijam w to chuj,polece sobie gdzie indziej na urlop.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- grot
oby nie, bo mój bilet już leży i czeka :/[V] pisze:czyli na ULVER i VIRUS tez nie ma co liczyć
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- shagwest
- zaczyna szaleć
Bilet na Arcturusa to też na bramce sobie kupię.
So say we all.
- beastov23
To też nie jest do końca bezpieczne, bo możesz kupić bilet i po wejściu dowiedzieć się, że Arcturus jednak nie dojechał, ale na pocieszenie jest Eternal Deformity. Publika oczekuje przecież "napierdolu", więc nikt nie zauważy różnicy.
-
- świeżak
chuj
Ostatnio zmieniony 17-01-2012, 19:07 przez końska_pasza, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
18 stron o ty, a ty masz problemy z rozumieniem tekstu pisanego.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Deviant
- w mackach Zła
Trafiłeś. Eternal ma grać, i jeszcze Ava Inferi czy coś w ten deseń.beastov23 pisze:To też nie jest do końca bezpieczne, bo możesz kupić bilet i po wejściu dowiedzieć się, że Arcturus jednak nie dojechał, ale na pocieszenie jest Eternal Deformity. Publika oczekuje przecież "napierdolu", więc nikt nie zauważy różnicy.shagwest pisze:Bilet na Arcturusa to też na bramce sobie kupię.
-
- świeżak
KŁAMSTWO.piona pisze:Krótka informacja na temat koncertu:
- przedsprzedaż była tragiczna
- jest to sobota w długi weekend, czyli bardzo ważny termin dla klubu
- nasze uzgodnienia z MegaClubem nie są tematem tej dyskusji, aczkolwiek jedynym problemem jest zbyt szybkie wrzucenie informacji na swoją stronę, co spowodowało tę dyskusję
- zespoły grają w ten weekend koncerty i ciężki jest kontakt z nimi, dlatego wszystko się wydłuża
- rzeczowe informacje będą podane na początku tygodnia
- robimy wszystko aby zespoły DHG i Gehenna zagrały u nas w kraju jak najszybciej
Wszystkich zainteresowanych przepraszamy za zamieszanie, prosimy o cierpliwość. Jak tylko będziemy mieli bliższe informacje od razu podamy je do waszej wiadomości.
Tyle ode mnie.
Dla wszystkich zainteresowanych moją osobą: potwierdzam, że pracuję dla Live-Art na umowę o pracę.
Pozdrawiam,
piona
Kłamstwo ma krótkie nogi kolego Piono, widać wszystkich uważasz za idiotów. Wystarczy sprawdzić KRS i wychodzi, że Live ART to twoja firma zarejestrowana na ten sam adres co twoja poprzednia firma piona-art. W live art to raczej Vlad jest zatrudniony bądź jest twoim wspólnikiem.
Kto nie wierzy niech sam sprawdzi to nie są dane tajne, dane rejestrowe firmy są ogólnie dostępne.
Poraża mnie twój brak szacunku dla publiczności i przekonanie, że wszyscy są idiotami i można im wciskać kity ile wlezie.
Myślę, że coś z tobą jest nie tak, może powinieneś się leczyć na schizofrenię, bo sądząc po twoich "oświadczeniach" itp. sam zaczynasz wierzyć w swoje kłamstwa. Niestety rzeczywistość jest taka, że przez ciebie sporo ludzi dostaje w dupę, bo ci uwierzyło.