THE CULT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: THE CULT
Faktycznie dobry numer, ale śpiewany jak przez zaciśnięte gardło momentami...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Wydanie nowej płyty to kpina. Ekosrak z kopertką na krążek bez książeczki. Czy tak trudno wydać płytę po ludzku w plastiku?
- Rattlehead
- Gunman
Póki co najbardziej mi wpadł w ucho kawałek "Lilies".
- moonfire
Wydanie do niczego, a nawet do dupy.
Natomiast muzyce można dać szansę. Jest dobra, im więcej przesłuchań, tym patrzę na "Hidden City" przychylniej. Przede wszystkim jest stonowana, gotycka (dawno tak gotycko nie grali!), a że nie jest ich najlepszym wydawnictwem - to wiadomo już od dawna. Kiszką bym tego nie nazwał.
Natomiast muzyce można dać szansę. Jest dobra, im więcej przesłuchań, tym patrzę na "Hidden City" przychylniej. Przede wszystkim jest stonowana, gotycka (dawno tak gotycko nie grali!), a że nie jest ich najlepszym wydawnictwem - to wiadomo już od dawna. Kiszką bym tego nie nazwał.
- Pawcio
- rozkręca się
Kojarzycie Carlosa Teveza? To jemu zawdzięcza tytuł ta ich nowa płyta. Całkiem fajna, lepsza od dwóch poprzednich. (Born Into This to był wypadek przy pracy tak w ogóle)
http://heavyrock.eu/carlos-tevez-i-kryz ... low-kilka/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://heavyrock.eu/carlos-tevez-i-kryz ... low-kilka/" onclick="window.open(this.href);return false;
- zero7
- zaczyna szaleć
a to ciekawe a ja sie zawsze zastanwialem co ten napis na koszulce Teveza znaczy ...
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."
- Gunman
Nie przesadzaj. Chyba że masz na myśli swoją pracę, to ok.Pawcio pisze: (Born Into This to był wypadek przy pracy tak w ogóle)
- Nerwowy
Fajne to nowe dekalt w sumie. Skróciłbym je troszkę tylko, bo momentami robi się ciut nużące, ale ogólnie to jak najbardziej na plus, luzackie granie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Raagoon
Koncerty jednak wciąż grają bliskie doskonałości. Ostatnio tydzień temu w Dublinie.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jeśli te chujki nie przyjadą w najbliższym czasie do Polski, to będę bardzo smutny.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
I znów się muszę zgodzić, pościelowa jest, ale nawet nie ze względu na muzykę. Wokale konsekwentnie idą w balladę, rozrzewnienie i rozprężenie... Cóż. To już minęło i nie wróci więcej.
- Raagoon
[youtube][/youtube]
Taka mała ilustracja obecnych możliwości na żywo. A Przecież nagrywane tylko kalkulatorem...
Niestety panowie mało koncertują. Na tą chwilę mają zaplanowane ledwie parę sztuk w hameryce.
Taka mała ilustracja obecnych możliwości na żywo. A Przecież nagrywane tylko kalkulatorem...
Niestety panowie mało koncertują. Na tą chwilę mają zaplanowane ledwie parę sztuk w hameryce.
- Lucek
japierdole jakim porażającym bezpłciowym gównem jest zesół The Cult, co to ma być ? ikona rocka serio ?? zdechłem z nudów
To daj Lucjan jeden przykład ikony rocka z twojej bajki. Bez wstydu, chamstwa i zobowiązań. Tak poważnie. Jedna nazwa.
- Lucek
jako żem jest 1000% metaluch, tako rzecze, Darkthrone ? Mayhem ? Burzum ? Emperor ? to sa właśnie moje rockowe typy wszechczasów
Nie wierzę, żeś nie znał niczego przed tymi kapelami, chodź wprawne oko dostrzegło raczej młody, silny żołądek. Przynajmniej w "deklaracjach".
edit
A propos Cult.
[youtube][/youtube]
edit
A propos Cult.
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 12-03-2016, 02:44 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lucek
nie wiem do czego pijesz panie, właśnie zjadłem zupy i nie bardzo jest miejsce zeby dopić ostatnie piwo, a dopić trzeba, przecie kurwa nie wyleje ?