Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Pokój AA
Jeśli powiem teraz że płyne mimo bólu brzucha to macie prawo nazwać mnie skończonym debilem i można temat zamknąć.
Kupiłem czystego żubra i poleciałem dość wcześnie
Kupiłem czystego żubra i poleciałem dość wcześnie
-
- rasowy masterfulowicz
mam Ci kurwiu pokazać jakiekolwiek wyniki czy dowody na istnienie choroby? jaki mam niby interes wkrecać kogokolwiek? jestem ostatnią osobą która by sie prosiła o jakąkolwiek atencje.Ty jesteś niedojebanym złym do szpiku typem
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jakiś rodzaj człowieka który dla rozrywki ogląda obdzieranie zwierząt ze skóry na żywca, co go Bawi przez duże B.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- weteran forumowych bitew
tak tak jestem zły do szpiku i obdzieram szynszyle ze skóry bo wyśmiałem internetowego trolla. wszystko wam się całkiem pojebało szanowni koledzy. nie ma już dla was ratunku.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- DST
- rasowy masterfulowicz
Trzymaj się kolego z fartem i przestań pić. Również kibicuję.
- Ascetic
Z tych nerwów mieszają się osoby. Z tego co pamiętam inni zbierali truchło, czy coś tam pisali o taplaniu się we krwi. Kurde, ja też zamieściłem zdjęcie świątecznego-liska. Można to usunąć?
lys på slutten av lys
- Ascetic
Przed tym jak nie pójdę balować*.
Dalej mi mocny nie odpisał. Czy wstrząsać, czy tulić? Jaka jest jego opinia, tak ogólnie. Może nawet w oderwaniu od konkretnego kejsa.
*I tu staje pytanie, co to zdanie oznacza? Że tak, nie, czy się zobaczy?
Dalej mi mocny nie odpisał. Czy wstrząsać, czy tulić? Jaka jest jego opinia, tak ogólnie. Może nawet w oderwaniu od konkretnego kejsa.
*I tu staje pytanie, co to zdanie oznacza? Że tak, nie, czy się zobaczy?
Ostatnio zmieniony 31-12-2024, 15:01 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ascetic daj spokój. Bronisz przegranej sprawy. Olgims miał najwyraźniej nadzieję, że ludzie zachwycą się tą jego edgową narracją. No, a tu zonk. Ludzie mają bekę, z antypatycznego typa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Rozmawialiśmy już dzisiaj o tym, i nawet przyznałeś mi rację. Że takie słabe jest wymagać od kogoś, aby czegoś nie robił, robiąc to samemu.
Dlaczego miałbym dawać spokój, no i z czym mam dawać spokój? Z Twoim wyobrażeniem, czegoś co według Ciebie robię? Bez sensu. Jak mogę nie robić czegoś, czego nie robię, a robię, według Ciebie, a nie mnie? Nawet jakbym uznał, że się przychylam do Twojej prośby, nie jestem w stanie tego zrealizować. Przeanalizuj to proszę. Na spokojnie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W każdym bądź razie, wracając do tematu głównego. Bo to pokój AA. U mnie pierwszy sylwester ever, na sucho. Kompletnie i całkowicie. Nietypowe doświadczenie, mając z 10 litrów alkoholu w domu. Składowe kilku czynników, ale sam jestem ciekawy jak to będzie. Choćby w towarzystwie.
Ostatnio zmieniony 31-12-2024, 15:12 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Hatefire
No to wyjaśnię prosto. Olgims z mojego punktu wiedzenia jest zjebem. I wyraźnie to piszę i argumentuję nawet dlaczego. To czy mnie za to chamstwo administratorzy ukarzą, to inna kwestia. Godzę się, z tym. Ich portal i ich władza. Można się ze mną nie zgadzać, ale nikt mi nie zarzuci, że zawsze piszę wprost jakie są moje poglądy, nawet jak nie są popularne.Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 15:05Rozmawialiśmy już dzisiaj, i nawet przyznałeś mi rację. Że takie słabe jest wymagać od kogoś, aby czegoś nie robić, robiąc to samemu. Dlaczego miałbym dawać spokój, no i z czym mam dawać spokój? Z Twoim wyobrażeniem, czegoś co według Ciebie robię? Bez sensu. Jak mogę nie robić czegoś, czego nie robię, a robię, według Ciebie, a nie mnie? Przeanalizuj to proszę.
Ostatnio zmieniony 31-12-2024, 15:13 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Kolego mocny2_3 ! Trzymaj się i pierdol hejterów.
Życzę zdrowia, wolności od nałogów i pomyślnego ogarnięcia w kwestiach relacji (w zależności czego Ci trzeba: jakiejś niewiasty z którą sobie życie ułożysz albo po prostu spokoju). Tego Ci życzę.
Życzę zdrowia, wolności od nałogów i pomyślnego ogarnięcia w kwestiach relacji (w zależności czego Ci trzeba: jakiejś niewiasty z którą sobie życie ułożysz albo po prostu spokoju). Tego Ci życzę.
- Bloodcult
a może powinieneś ? takie na głowę...
Dokładnie tak. Cham zwykły i edgelord z przed monitora

-
+1
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- TheDude
Jak jutro wstanę to planuję większość dnia grać w Bloodborne i oglądać filmy albo czytać zamiast umierania pod kocem. To już nie pierwszy Sylwester na trzeźwo.
- Ascetic
Teraz to akurat piszesz sam do siebie. Mi karzesz czegoś nie robić, czego nie robię, co jest bez sensu zasadniczo. A później zamieszczasz swój stejtment. Czegoś oczekujesz? Że napiszę, że tak też uważam, czy co? Bo nie wiem o co chodzi? Jak chodzi tylko o stejtment. Ok. Poszedł w świat. Opinia jak każda inna.Hatefire pisze: ↑31-12-2024, 15:11No to wyjaśnię prosto. Olgims z mojego punktu wiedzenia jest zjebem. I wyraźnie to piszę iargumentuję. To czy mnie za to chamstwo administratorzy ukarzą, to inna kwestia. Godzę się, z tym. Ich portal i ich władza. Można się ze mną nie zgadzać, ale nikt mi nie zarzuci, że zawsze piszę wprost jakie są moje poglądy, nawet jak nie są popularne.Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 15:05Rozmawialiśmy już dzisiaj, i nawet przyznałeś mi rację. Że takie słabe jest wymagać od kogoś, aby czegoś nie robić, robiąc to samemu. Dlaczego miałbym dawać spokój, no i z czym mam dawać spokój? Z Twoim wyobrażeniem, czegoś co według Ciebie robię? Bez sensu. Jak mogę nie robić czegoś, czego nie robię, a robię, według Ciebie, a nie mnie? Przeanalizuj to proszę.
lys på slutten av lys
- Ascetic
- Hatefire
Po prostu skończmy tą dyskusję. I tak nikt nikogo nie przekona. To jest mój pogląd możesz się zgodzić lub nie, albo olać.Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 15:15Teraz to akurat piszesz sam do siebie. Mi karzesz czegoś nie robić, czego nie robię, co jest bez sensu zasadniczo. A później zamieszczasz swój stejtment. Czegoś oczekujesz? Że napiszę, że tak też uważam, czy co? Bo nie wiem o co chodzi? Jak chodzi tylko o stejtment. Ok. Poszedł w świat. Opinia jak każda inna.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Dziękuję za pozwolenie. Wybrałem. Jedną z bramek. A jest to ... bramka ... nr ...Hatefire pisze: ↑31-12-2024, 15:17Po prostu skończmy tą dyskusję. I tak nikt nikogo nie przekona. To jest mój pogląd możesz się zgodzić lub nie, albo olać.Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 15:15Teraz to akurat piszesz sam do siebie. Mi karzesz czegoś nie robić, czego nie robię, co jest bez sensu zasadniczo. A później zamieszczasz swój stejtment. Czegoś oczekujesz? Że napiszę, że tak też uważam, czy co? Bo nie wiem o co chodzi? Jak chodzi tylko o stejtment. Ok. Poszedł w świat. Opinia jak każda inna.
<<"Tą", sugeruje jednak nerwy. Takie błędy nie zdarzają się Tobie zbyt często. Oddychamy. Głęboko. 1 ... 2... 3...>>
Ostatnio zmieniony 31-12-2024, 15:21 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Hatefire
Dobra, dobra

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy