ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

14-06-2020, 20:28

Hatefire pisze:
14-06-2020, 20:15
Pacjent pisze:
14-06-2020, 20:13
To jest ostrzeżenie co się stanie gdy homoseksualiści dojdą do władzy, a w III Rzeszy było ich rekordowo dużo w różnych strukturach.
Bzdura wszyscy złapani przez aliantów i sądzeni w Norymberdze byli heteroseksualni. Mieli żony, dzieci itp.

W ogóle ciekawa koncepcja. Osoby nie hetero, czasem bywają agresywnymi skurwysynami, czasem ludźmi "do rany przyłóż". Jak to ludzie niektórzy to spoko goście, niektórzy skurwysyny i tyle.
Dobrze, że żona i dzieci dają już immunitet. Do kosza z tymi pedalskimi bajkami o ukrywaniu się w rodzinie :) Hess, Goering czy chociażby von Schirach, który zresztą wyleciał z Hitletjugend za zbyt ostre molestowanie chłopców. Poza tym cała masa innych z całymi szeregami w SA i SS, co porusza np. polski film "Czarny mercedes".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-06-2020, 20:29

Pacjent pisze:
Hatefire pisze:
14-06-2020, 20:03
Fajnie napisane przez aktywistów antyhomoseksualnych. Niemniej jakby to była prawda, co to zmienia i jaki ma związek z obecną sytuacją? Zwróć uwagę, że piszę to bezstronnie. Biorąc pod uwagę moje poglądy jestem ostatnim, który broniłby Hitlera
To jest ostrzeżenie co się stanie gdy homoseksualiści dojdą do władzy, a w III Rzeszy było ich rekordowo dużo w różnych strukturach.
dziękujemy za alert. żaden faszysta już nie zagłosuje na slotkiego krzysia, albo browarnika z apaszką. uniknie się w ten sposób rekordowej liczby osób, które pryzydęt szanuje a krzysiu bardziej by łagodnie potraktował (wypowiedź z dziś. opole.) i heteronormatywni nie będą dyskryminowani.

te. pacjencik. a jaka to jest rekordowa liczba? jaki procent? może przynajmniej w liczbach bezwzględnych? w jakich strukturach? ile w SA w 32' w procentach? pytam jako eksperta od tych spraw. już kilka osób zwróciło uwagę, że ciebie to kręci.

kolejna sprawa. wymieniłeś jedną książkę w tej tematyce. jakie są kolejne tytuły? swoje teorie opierasz na jednej książce, czy jednak podchodzisz do sprawy poważnie i odpowiedzialnie i masz szerszą bibliografię?
Poro
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

14-06-2020, 20:31

W świecie, w którym witamina D to białko (4 kalorie!), a piramidy zbudowali kosmici, to całkiem możliwe, że homoseksualiści dążą do przejęcia władzy nad światem w poszukiwaniu różowego Lebensraumu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-06-2020, 20:32

Pacjent pisze:
Hatefire pisze:
Pacjent pisze:
Bzdura wszyscy złapani przez aliantów i sądzeni w Norymberdze byli heteroseksualni. Mieli żony, dzieci itp.

W ogóle ciekawa koncepcja. Osoby nie hetero, czasem bywają agresywnymi skurwysynami, czasem ludźmi "do rany przyłóż". Jak to ludzie niektórzy to spoko goście, niektórzy skurwysyny i tyle.
Dobrze, że żona i dzieci dają już immunitet. Do kosza z tymi pedalskimi bajkami o ukrywaniu się w rodzinie :) Hess, Goering czy chociażby von Schirach, który zresztą wyleciał z Hitletjugend za zbyt ostre molestowanie chłopców. Poza tym cała masa innych z całymi szeregami w SA i SS, co porusza np. polski film "Czarny mercedes".
masa. konkrety. uglak ugrzęzł na dodatkowych zdaniach jak się odzywać/ nie odzywać do czarnoskórego. bloodcult nie jest w stanie podać organizacji, które mają bonifikaty na pozimie 95, czy 98%. teraz słyszymy: rekordowa liczba, masa. kolejne nazwiska. takie bez żon i udawania jak kandydat na prezia z żoną z ordo. dajesz.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

14-06-2020, 20:35

Swoją drogą znajomość subkultury LGBT+ przez Pacjenta jest imponująca. Pamiętam jak kiedyś pisał o gejach w typie "Butch". Ja zdeklarowany lewak musiałem sprawdzić o co chodzi. Widać temat go szczerze fascynuje.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

14-06-2020, 20:36

Drone pisze:
W świecie, w którym witamina D to białko (4 kalorie!), a piramidy zbudowali kosmici, to całkiem możliwe, że homoseksualiści dążą do przejęcia władzy nad światem w poszukiwaniu różowego Lebensraumu.
rywalizując z sorosem wspierającym antife. tak w tzw. międzyczasie. a powiem Tobie, że popełniają błąd. powinni im dać się tym gejom i sorosowym-syjonistycznym okupantom zagryźć i wjechać cali na brunatnie. a tak. sami wrogowie. jak tutaj. sataniści. antyklerykałowie. antifa. etatyści. się chłopaki nie ogarną. jakiś obóz by im się przydał na świeżym powietrzu. witaminkęD by przyjęli, posmyrali, pomodlili i może by wspólnie jednego wroga wybrali. a tak. miotanko. i nerwóweczka.
Ostatnio zmieniony 14-06-2020, 20:46 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

14-06-2020, 20:37

Hatefire pisze:
Swoją drogą znajomość subkultury LGBT+ przez Pacjenta jest imponująca. Pamiętam jak kiedyś pisał o gejach w typie "Butch". Ja zdeklarowany lewak musiałem sprawdzić o co chodzi. Widać temat go szczerze fascynuje.
tak to jego konik. nigdy o rodzinie. tylko o gejach. a tą książkę to z 3 raz cytuje. chyba nawet ją kupił. lepiej nie wypożyczać od niego. może być troszku posklejana.

jeszcze zauważyłem, że zawsze pisze tak bezosobowo o osobach homoseksualnych. nigdy pejoratywnie. często pojawiają się też buźki. wyczuwam mięte. a o kobietach co myśli to wiemy. hehe. nikt nie żartował o gwałtach. hehe. przecież to młodziaki z konfy. hehe. no zrozumcie. hehe. tak było nie kłamie.
Poro
Awatar użytkownika
Drone

14-06-2020, 20:48

Ascetic pisze:
14-06-2020, 20:36
Drone pisze:
rywalizując z sorosem wspierającym antife. tak w tzw. międzyczasie. a powiem Tobie, że popełniają błąd. powinni im dać się tym gejom i sorosowym-syjonistycznym okupantom zagryźć i wjechać cali na brunatnie. a tak. sami wrogowie. jak tutaj. sataniści. antyklerykałowie. antifa. etatyści. się chłopaki nie ogarną. jakiś obóz by im się przydał na świeżym powietrzu. witaminkęD przy przyjęli, posmyrali, pomodlili i może by wspólnie jednego wroga wybrali. a tak. miotanko. i nerwóweczka.
Właśnie przydałyby się dodatkowe wyjaśnienia:

- czy ideowi przywódcy Rewolucji, a także władze ZSRR były homoseksualne?
- jaka była seksualność dziadka z Indii, który od 60 lat żywił się światłem?
- czy chciał przejąć władzę nad światem?
- co z Sorosem, na kogo w końcu płaci i co z jego seksualnością?
- kogo wspiera homoseksualne lobby w Kościele i za czyje pieniądze (Sorosa?)
- czy dr Zięba ma coś z tym wspólnego?
- gdzie jest w tym całym bajzlu miejsce na szczepionki?
- czy za tym wszystkim koniec końców stoją kosmici, którzy zbudowali piramidy i rozstawili posągi na Wyspie Wielkanocnej i co z ich orientacją seksualną?
Awatar użytkownika
Hatefire

14-06-2020, 20:52

Drone pisze:
14-06-2020, 20:48
czy za tym wszystkim koniec końców stoją kosmici, którzy zbudowali piramidy i rozstawili posągi na Wyspie Wielkanocnej i co z ich orientacją seksualną?
Nie no kolego Drone tu przegiąłeś. Jakbyś włączył myślenie i użył logiki, to byś zrozumiał, że za wszystkim stoją Reptilianie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Drone

14-06-2020, 20:53

Zabrakło mi inteligencji, by połączyć ostatnią kropkę, przyznaję :(
Pacjent

14-06-2020, 20:57

Ascetic pisze:
Hatefire pisze:
tak to jego konik. nigdy o rodzinie. tylko o gejach. a tą książkę to z 3 raz cytuje. chyba nawet ją kupił. lepiej nie wypożyczać od niego. może być troszku posklejana.

jeszcze zauważyłem, że zawsze pisze tak bezosobowo o osobach homoseksualnych. nigdy pejoratywnie. często pojawiają się też buźki. wyczuwam mięte. a o kobietach co myśli to wiemy. hehe. nikt nie żartował o gwałtach. hehe. przecież to młodziaki z konfy. hehe. no zrozumcie. hehe. tak było nie kłamie.
Idąc tym tokiem myślenia miałbyś zadatki na zoofila.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-06-2020, 20:58

nie. jednak nie. nie wiem, czy ktokolwiek poza udzielającym odpowiedzi udźwignąłby takie kompendium wiedzy o współczesnym świecie. oczywiście od osoby, która "myśli samodzielnie".

a jak jednak chłopaki pojadą na obóz letni po to żeby zaczerpnąć witaminęD w postaci białka, zagryźć po męsku słoniną i walnąć lufę bimbru, to powinni sie odnieść do następujących kwestii:

- kaganiec na ryju a duma dumnego polaka

- sb a pedofilia w środowisku murarzy

- wolność słowa w wydaniu wolnościowców a cenzura dla wszystkich innych

- i mój ulubiony wątek. dlaczego przed spaniem po paciorku powinno się słuchać audycji karonia na temat marksizmu kulturowego?
Ostatnio zmieniony 14-06-2020, 21:04 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

14-06-2020, 20:59

Pacjent pisze:
Ascetic pisze:
Hatefire pisze:

dla ciebie to mogę być nawet zoofilem. luz.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

14-06-2020, 21:03

Pacjent pisze:
Bzdura u mnie zawsze w domu był pies. Zawsze jakiś kundel z schroniska. Niemniej nigdy nie badałem różnic pomiędzy mopsem belgijskim a luksemburskim. Natomiast ty masz wyraźnie emocjonalny stosunek do zjawiska LGBT+ i rozkminiasz różnice między różnymi typami gejów. Zapewne trzeba się nachodzić po gejowskich stronach w internecie, żeby nabyć taką wiedzę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

14-06-2020, 21:09

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:
Bzdura u mnie zawsze w domu był pies. Zawsze jakiś kundel z schroniska. Niemniej nigdy nie badałem różnic pomiędzy mopsem belgijskim a luksemburskim. Natomiast ty masz wyraźnie emocjonalny stosunek do zjawiska LGBT+ i rozkminiasz różnice między różnymi typami gejów. Zapewne trzeba się nachodzić po gejowskich stronach w internecie, żeby nabyć taką wiedzę.
spoko. to pokazuje miałkość kolesia. ktoś ma zwierze, robi wolontariat, ma do niego ciepły stosunek (hehe), mięso nie wpierdala jak dziki a sobie dozuje to musi być zoofilem. nic nie poradzisz. brakuje amunicji to trzeba pływać w odmętach pustej głowy.

trzeba dawać się wypowiadać (jednak). czytać. dopytywać. później sie okazuje, że tylko na tyle go stać. sami się orają.

dodam, że nawet odpowiedniej formy nie potrafi użyć. "Idąc tym tokiem myślenia miałbyś zadatki na zoofila." miałbyś zadatki. takie coś pada. czyli niby nie obraża a jednak. czyli jak z tym całym kryptofaszyzmem. wszystko na około a nie wprost. się boim wypowiedzieć tak po swojemu. wszystko z drugą warstwą. eeee. leszcz.
Poro
Pacjent

14-06-2020, 21:20

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:
Tego o czym piszę środowiska gejowskie wstydzą się, więc pewnie nic tam o tym nie ma.
Awatar użytkownika
uglak

14-06-2020, 21:35

Ascetic pisze:
Pacjent pisze:
Hatefire pisze:

masa. konkrety. uglak ugrzęzł na dodatkowych zdaniach jak się odzywać/ nie odzywać do czarnoskórego. bloodcult nie jest w stanie podać organizacji, które mają bonifikaty na pozimie 95, czy 98%. teraz słyszymy: rekordowa liczba, masa. kolejne nazwiska. takie bez żon i udawania jak kandydat na prezia z żoną z ordo. dajesz.
Rozmowy z Tobą muszą być naprawdę hmm... unikalne, jeśli zwracasz się do ludzi per "Ty czarnoskóry", "Ty Polaku" czy "Ty homoseksualisto".
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

14-06-2020, 21:40

uglak pisze:
Rozmowy z Tobą muszą być naprawdę hmm... unikalne, jeśli zwracasz się do ludzi per "Ty czarnoskóry", "Ty Polaku" czy "Ty homoseksualisto".
Przecież sam twierdziłeś, że w neutralnych rozmowach, ze znajomymi niezbędne jest użycie słowa "murzyn".
Ostatnio zmieniony 14-06-2020, 21:41 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Drone

14-06-2020, 21:41

Albo pół-Arab.

Np. podczas meczu piłkarskiego niezbędne byłyby komentarze "Murzyni przy piłce", nie mówiąc już o "Żydzie na spalonym" czy "Niemiec trafił Żyda rykoszetem". Tak to by miało wyglądać, kol. uglak? Czy jakoś inaczej z jakiegoś nieuchwytnego powodu?
Ostatnio zmieniony 14-06-2020, 21:46 przez Drone, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-06-2020, 21:43

uglak pisze:
Ascetic pisze:
Pacjent pisze:

nie rozumiem ale ok. ok. jarze teraz . tak sobie sprytnie skrót myślowy wykorzystałeś. a tak rozwijając tenże:

pamiętasz miałem prośbę o kolejną scenę. jedną zamieściłeś. padło, że fajnie jakby się pojawiły kolejne.

też kolega 83koper83 miał do ciebie dzisiaj prośbę.

bądź tak miły i koleżański i obok złośliwości i takich a nie innych wymyków odpowiedz proszę nam na nasze prośby. dziękuję serdecznie. wiesz. ja Ci/ Tobie nie wróg. zero agresji. piss. lof. pacyfki. anarchie. i takie tam.
Ostatnio zmieniony 14-06-2020, 21:44 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
ODPOWIEDZ